Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (444. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
4 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

95. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
Turkcell Platinum Yağ gibi Akıyor mübarek intetnette.
Dünya varmış yeminlen.Biraz tuzlu ama Beni yarı yolda bırakmadı.Bu geçen Tatil zamanlarda..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi test atta görelimquote:
Orijinalden alıntı: Lene
Turkcell Platinum Yağ gibi Akıyor mübarek intetnette.
Dünya varmış yeminlen.Biraz tuzlu ama Beni yarı yolda bırakmadı.Bu geçen Tatil zamanlarda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Size yakışır "0516"lı bir hat.
Bursa Mobile
-
-
-
Turkcell de gördüğüm en düşük hız sanırım, onuda belirteyim. Şaşırdım açıkcası, nasıl bir konumdasın merak ettim?
-
Burası neresi -
Birşey dikkatimi çekiyor Vodafone 1800 VE 900 mhz den internet yavaş oluyor 800 mhz ve 2600 hep hızlı çıktı bende bugüne kadar. İlçe için iyi değer hocam
-
mus merkez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
2 Evde doğru düzgün çekmeyen hattı napayım taşınacam zaten
Benim 2 numaram da 516 dan kat kat güzel açık arttırma ile kapış kapış gider
Valla Başkan. Sağım solum vadi.. Orda hatlar gidiyor. Düşün yani. Tam Sınır'dayım. Diğer iki operatör çuvallıyor.Bir tek Turkcell taş gibi. Bu hız 3G ile ölçüldü. 4.5G bir telefon sahibi olursam, deniyecem bakalım ne olacak. Şimdilik Memnunum. Bana sanki Platinum 1.öncelik varkı var gibi geldi. 600mpbsquote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Turkcell de gördüğüm en düşük hız sanırım, onuda belirteyim. Şaşırdım açıkcası, nasıl bir konumdasın merak ettim?
-
Alttaki resimfe wifi den bağlı görünüyorsunuz
Firmalar 4g yatirimi kesti heralde hizlar yari yariya dusmus onceden 100 gordugum yer suan 20 mbit tt de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X