Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (105. sayfa)

38 oy
Öne Çıkar

96. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Murt82
Mobil veri ile LTEyi ikisini birmi açmak gerekiyor?
Mobil veri açılmadan LTE aktifleşemez zaten hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Speedtest'in göstergeyi acilen değiştirmesi lazım ibre max 50M.quote:
Orijinalden alıntı: stagemasteronebu haberi okuyabilirsinizTeknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
iPhone için 4.5 G Ayarı Nasıl Yapılır? - ShiftDelete.Nethttp://shiftdelete.net/iphone-icin-4-5-g-ayari-nasil-yapilir-69827
-
Hız testi yapmadım kota korkusundan ancak ciddi bir hızlanma var şimdilik iyi gibi şarj konusunu da zamanla göreceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S4'te 4G yok
-
-
Herkes paylaşıyor canım çekti, bendeki Samsung S4 desteklemiyor, ben de paylaşacağım, yoksa çatlarımquote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Samsung Galaxy s3 nasıl 4.5G desteklemez
4 sene oncenin telefonu,gayet normal
O zamanlar 3g bile duzgun degildi
Ayrica S3 3g de 21 mbps destekliyor
Ki 3g de son stage 42.2 mbps
Alıntıları Göster
-
Settings > Display Speeds In
Bu kısımda 300M'ye kadar ayarlayabiliyorsunuz... -
Şehirden şehire zaten farkeder onu geç, aynı operatörle yan yana arkadaşınızla test yapsanız arasında fark olabilir. Hızı etkileyen bir çok faktör var. o anda baz istasyonuna bağlı abone sayısı bant genişliği vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk
Herkes hırs yapmış durumda. Hatta arkadaşlardan bazıları cat 6 destekleyen cihazlara geçtiler 300 megabitleri görebileceklerini sanıp. Fakat gel gelelim 100 megabiti gören, ooo internet uçuyor diyor. Yani sonuç cat 4 ve cat 6 aynı hızları alıyor. Vadedilen turbolar, giga internetler nerde arkadaş. 1 Nisan şakası mı yapıyorsunuz insanlara... Sonuç olarak telefondan yüksek veri indirmeyen, film indirmeyenler için 4 g'nin bir artısının olacağını düşünmüyorum. Adam telefondan haber okuyor, bankacılık uygulamasına giriyor ısrarla cat 6 lı telefon bakıyor kendine :) Ha bir de vodafone resmen sıvadı... 3g de bile daha fazla hız görüyorum... Sanırım 4g nin oturmasını biraz beklemek zorundayız. Zaten 4 gb, 5 gb kotalı interneti 4 ile kullanmanın bence bir esprisi de yok.
kardeşim 300 megabit interneti ne yapacaksın.
100 megabit neyinize yetmiyor.Zaten piyasada max 20-30 gigabayt internet paketleri var .
Sen şimdi 30 gigabayt bir şeyi 100 megabit hız ile 5 dakikada indireceksin .Yetmiyor mu 5 dakika ?
Aynı şeyden bahsediyorum bende... 4g ile kullanmanın, kotalar artmadıkça film ve yüksek veri indirmedikçe bir anlamı yok... Haber sitelerine ve sosyal medyaya 4,5 g ile bağlansak ne olur bağlanmasak ne olur... Operatörler, reklamlara abanacağına, kotaları arttırmalı. Yoksa 4.5 g benim için bir anlam ifade etmiyor...
pardon hocam yanlıs anlamısım o zaman :)
Rica ederim, sorun değil :)
-
Uplood nedir acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir zahmet operatörünüzü de yazın arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
Hızlar iyi güzelde bu kota sıkıntıları ne olacak sınırsız paketlerde çıkarmadılar -
4.5g Bir türlü gelmedi. Simkart tamam tüm sms ler ayarlar tamam ama 3g hiçbir şekilde değişmiyor. Telefon İphone 6s, Operatör: Türk Telekomquote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
Hız testi yapmadım kota korkusundan ancak ciddi bir hızlanma var şimdilik iyi gibi şarj konusunu da zamanla göreceğiz -
Bursa Fomara en fazla 50 Mbps gördüm
Türk Telekom
Telefonu kapat,ac
quote:
Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai
Settings > Display Speeds In
Bu kısımda 300M'ye kadar ayarlayabiliyorsunuz...
Valla benimki ücretsiz versiyon, ayarlara baktım orda sadece Mbps - kB/s ayarı var. 300M diye bir ayar yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Konum neresi hocam? Tcell de hâlâ bağlanamadım da...@Kefelon
ekran resmini paylaştığım test erciyes üniversitesi mühendislik fakültesi içinde yapılda. Talas'ta oturuyorum talas ta 60 mbps görüyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa pm ile ulaşabilirsiniz hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X