Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1022. sayfa)

38 oy
Öne Çıkar

10. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
-
Kurumsal plan mı hocam? Dent'te sınırsız plan görmemiştim çünkü, dün bende Dent'te eSim kullandım ancak ping 200 lerden aşağı değildi, Vodafone ve Türk Telekom üzerinden roaming tapıyor ikiside aynıydı ip adresi İsrail Partner Telekomdan alıyor bendeki.
-
Bireysel hocam. Aslında limitsiz plan satın almadım.
200mb hoşgeldin hediyesi veriyor yeni kayıt olana. O 200mb'i bir ay önce bitirdim. Baktım internete girmeye devam ediyorum. Hatta bir hata vardır diye esim'i sildim yeniden aktif ettim interneti kesmediler.
Kısaca 200mb internetim bitti ama interneti kesmediler
Yaklaşık 1.5 aydır böyle sınırsız internet kullanıyorum hiçbir ücret ödemeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 21 Ocak 2022; 12:29:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hadi ya 200 bitince silmiştim ben
Yok hocam 3 tane hattımda denedim. 200 mb bitince interneti kapattılar. Ancak 1 hattımda sanırım bug oldu ve internetimi kapatmadılar.
Ayrıca satmayı düşünüyorum aylık 100TL'denİhtiyacım yok çünkü. Telefonu sıfırladım, e-simi silip yeniden yükledim yinede kapatmadılar. Kalıcı sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 21 Ocak 2022; 12:36:48 >
-
-
-
-
Pendik Marina
Vodafone
Turkcell
Türk Telekom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 21 Ocak 2022; 15:33:13 >
-
Tam da bu sebeple bu endişelere sahip olabileceğini düşünerek bu noktalara parmak bastım. Kamu yapısı icabı yine başka bir kamu organınca denetime tabi olduğu için kuvvetler ayrılığının sağlam bir şekilde tesis edilememesi halinde güvenilirlik açısından büyük soru işaretleri barındırabilir, üstelik sağlam bir kuvvetler ayrılığı bulunsa dahi menfaat sahipliği bulunmaması sebebiyle yine güvensizdir diyebiliriz ancak borsaya kote özel kuruluşlar yalan söyleyemez. Çünkü sermaye piyasası kuruluşları bu konuda ciddi şekilde regüle edilmiştir özellikle 2008 Mortgate krizi sonrasında. En ufak hata çok büyük cezalara tabi. Bu sebeple benim verilere ve şirkete güvenmeme gerek yok, inanmama da gerek yok çünkü yalan veri açıklama şansları yok. Mesela meşhur bir hadise iş, dünyasında. Enron'un iflası. Şirket verilerle oynadı, ne oldu hem battı, hem Arthur Andersen'i de batırdı (bir kurumsal denetçi) hem de yöneticiler kodesi boyladı. Bu işler şakaya gelmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
hocam ikinci fotodaki uygulamanin adi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Network Signal Guru.
Root ve Qualcomm işlemci ister hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 23 Ocak 2022; 3:9:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upload birleştirmeye başlamış 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X