< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet aynı durum bende de var,çokta önemli değil gibi.benim asıl takıldığım internette gezinirken yada oyunlarda ekranın kendi kendine parlaklığının açılıp kapanması durumu.çözümü bilen varsa paylaşaırsa sevinirim |
|
|
bu arada siz kaç bit olarak kullanıyorsunuz? |
|
Nasıl oluyor ayrıntı verir misiniz? Yani ani parlaklık oynamaları mı farkediyorsunuz yoksa yavaş yavaş bir süre kullandıktan sonra mı azaldığını farkediyorsunuz? Ben 12 bitte kullanıyorum. |
|
Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
|
|
Ben bu kolu aldım.Çok memnunum . tavsiye derim. xDrive Tekli Monitör Tutucu MNT-61/C012 - Monitör Standı - Monitör Aparatı - idefix https://www.idefix.com/xdrive-tekli-monitor-tutucu-mnt-61c012-monitor-standi-monitor-aparati-p-2771538?vendorId=2412&ref=akakce&v=1.4.4 |
|
2x Xeon E-5 2699 v4 - Asus Z10PE-D8 WS - Kingston 16x8 DDR4 2133 Mhz ECC Ram - <Evga GTX 1080 Tİ FTW3 - Samsung 960 PRO M.2 - 2xCorsair H110i GTX - Evga 1300 Gold Psu - WD 5TB Black - Corsair 760T Beyaz Kasa - Asus PG348Q 34 Monitör - Logitech G910 Chaos Spectrum- Logitech G9x/Logitech G900
|
|
kademe kademe olduğunu düşünüyorum,tık tık tık artıyor yada aynı şekilde azalıyor gibi hissettiriyor.bende 12 bit yaptım bu şekilde kullanayım |
|
Zaman zaman ben de bunun parlaklığı azaldı sanki, gözlerim mi alıştı ondan mı böyle dediğim oldu açıkçası. Ama hani anlık kısılmalar gözlemlemedim tv'lerdeki gibi. Ölçüm yapmadan bilemeyiz tabi, diğer arkadaşlardan da yorum yapan olur mu istişare edelim. |
|
Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
|
|
buldum,menüden akıllı enerji tasarrufunu kapatınca düzeldi.bu bilgi de burada kalsın |
|
Aman hocam onu nasıl unuttun Önceki sayfalarda ben ve 1-2 başka arkadaş da bu monitör için önerilen ayarların olduğu videolar paylaşmıştık, onlara bir bakın derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 24 Kasım 2025; 15:31:25 > |
|
|
|
18 kasım da aldığım monitör hala kargoya verilmedi bunu için 3 kere aradım ve bir cevap alamamıştım. Bu sabah tekrar görüştüm depodan çıkış sırasında üründe hasar oluşmuş bu sebeple yollayamamışlar. Yeni stokların bu hafta içerisinde yada gelecek hafta gelmesini bekliyorlarmış. Almayı düşünen varsa 1 2 hafta içerisinde stoklara girecek gibi duruyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hayır sadece lg onlina satış var |
|
|
ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME | INTEL Core i9 13900K | Zotac RTX 4090 | Samsung 990 Pro 2tb | WD-Raptor 1 TB HDD | GSKILL 32GB TRIDENT Z DDR4 3600MHz CL16 | CREATIVE ZxR Sound Card | CORSAIR H170i | Terra Mk3 Ferrari - Apart Champ2 | CORSAIR Ax1600i PSU | ASUS 34" PG348Q Curved | Corsair 570x RBG - 5x ML Series Fan | RAZER Chroma Blackwidow - Mamba - Manowar - Manticor
|
|
Açılmamış kutu olarak elimde 1 adet mevcut. geçtiğimiz hafta aldım. İade ederim diye düşünüyordum ama günü yanlış hesaplamışım iade sürem dolmuş. Antalya ve yakınları elden diğer illere ise kargo tarafımca karşılanır. Özel mesaj gönderebilirsiniz. edit: sadece fiyatı merak edip mesaj gönderen arkadaşlar için, kargo dahil fiyat: 70.000 monitör satıldı, forumdan bir arkadaş ile anlaştık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 7 Aralık 2025; 17:2:20 > |
|
|
Millet monitörü neredeyse 1 senedir kullanmış, üstüne artık aradan uzun zaman geçince black fridayde %40 indirimle almış, 6 Ocak CES'te belki yeni modeli duyurulacak. Biz burda hala ülkeye sonra 20 tane stok gelmiş 1 ay daha beklersek sadece LG'nin kendi sitesinde satılması için bir 20 tane daha gelir mi diye bekliyoruz. |
|
|