Şimdi Ara

Tüm isteğiniz kaçınca...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Nedense son 3 haftadır oyuna karşı bayağı soğudum,aslında daha uzun süredir vardı ama artık bayağı soğudum. Güzel herolarım olmasına karşın oynayasım gelmiyor,belli herolar arasında dönüyorum. Nedense böyle hevesim isteğim kaçtı. Sizin bu durumlarda yaptığnız/önerebileceğiniz şeyler nelerdir?

NOT: 1 hafta oynama derseniz diye söylüyorum, yaklaşık 2 haftadır doğur düzgün girmedim.

Edit: LoL tarzı oyun önerebilecekler yorum ya da pm atın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 7 Haziran 2013; 19:46:23 >

• Oynadığın modu değiştirebilirsin dominion veya 3v3 map'ı yada random aram takılabilirsin.
  • Tatile çık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seurse

Oynadığın modu değiştirebilirsin dominion veya 3v3 map'ı yada random aram takılabilirsin.

denedim fakat yinede içimde bir isteksizlik var. sanırım bir süreliğine başka oyunlara yöneleceğim
  • Bırak gitsin.
  • Temizinden bırak bu işleri o clubtan bu cluba ak bence.

Beni dinlemeyi de unutma !
  • @xxmelkorxx aklımda var

@Stay With Me o kadar da değil :) ama bir süreliğine başka oyunlara yönelebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tatile git.

• Bıraktın bizi weste geçtin tabi sıkılırsın hak sana
  • Farklı buildler fanteziler dene.Tavsiyelerim AD Fizz jungle,solotop AD Leona,mid Soraka vs..Bir de mutlaka uzun süredir oynamadığın heron vardır.Ona yoğunlaş ya da hiç sevmediğin bir hero varsa onu al oyna inadına.Teemo oyna mantarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Evet arkadaşlar. Nedense son 3 haftadır oyuna karşı bayağı soğudum,aslında daha uzun süredir vardı ama artık bayağı soğudum. Güzel herolarım olmasına karşın oynayasım gelmiyor,belli herolar arasında dönüyorum. Nedense böyle hevesim isteğim kaçtı. Sizin bu durumlarda yaptığnız/önerebileceğiniz şeyler nelerdir?

NOT: 1 hafta oynama derseniz diye söylüyorum, yaklaşık 2 haftadır doğur düzgün girmedim.

Edit: LoL tarzı oyun önerebilecekler yorum ya da pm atın lütfen

Dota-Hon a kayabilirsin aynı tarz ama biraz farklı en azından yeni bişey olur.

2. tavsiye o bar benim bar senin gez toz SerSerii qeNç ol

• 1 hafta 1 ay kadar falan bırak ara ver sonra yine tat veriyor sıkıldıysan hemen ara ver.
  • Aynı dert benim başımda da var. Açamadığım az hero kaldı,listem bol istediğimi seçiyorum ama hep elit herolarda dönüp dolaşıyorum.Uzun zamandır oynuyorum oyunu artık ilk zamanlardaki gibi zevk vermez oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Bıraktın bizi weste geçtin tabi sıkılırsın hak sana

ondan değil burda da arkadaş var da sorun bende
  • 5 kişi premade gir skypelı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@xxmelkorxx aklımda var

@Stay With Me o kadar da değil :) ama bir süreliğine başka oyunlara yönelebilirim

Sen karar vermissin ne yapacağının. Bize laf düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

@xxmelkorxx aklımda var

Sen karar vermissin ne yapacağının. Bize laf düşmez.

yok kusura bakma yanlış anlaşıldıysam. yani oyuna bırakmak istemiyorum,oyun güzel ama nedense bir zevksizlik düştü bir anda(bir anda dediğim 1 aydır) oyunu temelli bırakmak istemiyorum onu kast ettim

@NDS olabilir :/
  • Char bagısı alabilirim

• Dota2 oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Dota2 oyna

girdim fakat bayağı karışık ve o shop kısmı ne öyle :(

sanki lol onun daha yeni versiyonu gibi gibi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.