Şimdi Ara

Tüm içeriği silmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aekadaslar merhaba.bugün laptopu'mu satıyorum bu yüzden içinde ne var yok hepsini silmek istiyorum.yani bana özel şeyleri ve farkında olmadığım ama güvenlik ve gizlilik açısından silinmesi gereken şeyleri.Bunu kolayca nasıl yapabilirim?bir program veya baska bir sey önerebilir misiniz bana?tesekkürler...

• bunun en bilinen yolu format atmaktır. yedeklerini aldıktan sonra. güzelce bi format atın. FBI ajanına falan satmıyorsanız pc yi sorun çıkarmaz sanırım (:
  • formatın dışında baska bir yol yok mu acaba?
  • disk biçimlendirme yap. bütün bilgiler silince kdiyecek. ama pc bir daha açılmaz. windowsu sileceğin için. ayrıca ben hiç windowsun kurulu olduğu c de denemedim.
  • hdd yi çıkarabilirsen sata yada ide bi kutu bul 2.5 inç

başka bir pc ye usb deb bağla ve biçimlendirme yap biçimlendirmeyi yaparken hızlı biçimlendirmeyi seçme....

eğerki garanti var çıkaramam dersen
    format cd si tak xp hdd nin bölümleri geldiğinde hepsini sil bölümlerin ve tek parça haline getir hdd yi xp kurarmış gibi tek parçayı biçimlendirt ntfs çabuk olmasın yine...

başka aklıma gelmiyor ...

çok şüpheleniyorsan hdd siz sat cihazı soru işareti kalmaz kafanda ...
  • DOstum biraz araştırma yap derim ben formattan da katı silim yapabilen programlar var. Malum formattan sonra bile dosyaları kurtarabilen programlar mevcut özellikle resimler %80-90 a kadr kurtarılabiliyor. Bi araştır derim ben.
  • arkadaslar bi sey yukledim "tukce-ingilizce" adida clickIVO mantar biciminde bi logo su var silmek istiyorum silemiyorum aslinda sildindi yani hic bi yerde yok biliyorum ama pc yi actikca geliyor.nasil silecegim bana yazarsaniz sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende başka programlara hiç gerek yok bir tane cd den çalışan cp bul kardeşim daha sonra disk yönetimini aç biçimlendir bunu normal yöntemle sadece D: Bölümüne yapabilirsin system in oludğunu yeri biçim yapamazsın...Veya format cd sini tak bölümleme yerine gel orada bölümlerin hepsini sil..Hİç boş yere uğraşma..
  • ms-dos su kullan
  • kill-disc isimli programla hddinde hiç bir iz bırakmadan fabrika çıkışına döndürebilirsin! açılınca msdos komutunda açılır sonra işletim sistemini yükler temizce teslim edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.