Şimdi Ara

Tüm Ekmek Tavuk Döner 2.5 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
3
Favori
22.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
    quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Konya'da 75 kuruş

seni takip ediyorum çok atıyorsun evlat yorarım seni.

Calm down champ...Nida zaferde var 75 kuruşa hiç mi görmedin
    @byozyky saol

bana seslenmissin. Hayırdir?

• burda var bi dönerci

3tl komple ekmeği yarıyor içine dolduruyor döneri gayetde güzel ama tavuk döner.bence tavuk döner yemek en sağlıklısı et dönerde ne haltlar dönüyor kim bilir.

bi ayran yaptınmı tamamdır.
  • ucuza tavuk döner yemeyin beyler, et zehirler tavuk öldürür benden söylemesi

1,5 liraya ayranla döner veriliyor, ekmekle ayran 1 liraya geliyor, 50 kuruşluk malzeme mi koyuyorlar içine
  • Tavuk yiyor olabilirsin ama tavuğun sadece etini yemiyorsun ayakları, derisi, organlarını öğütüp etin içine koyuyorlar
  • Usta şimdi Ankara'da olmak vardı. İskender'un dönerinin gideri her daim vardır. Vakti zamanında günün üç öğünü dönerle geçerdi. Shakra, Dois, Rıhtım, Chicken Land hepsi de zaman zaman damağımda çok güzel tatlar bıraktı. Donas'ın da methini duyduk ama Eskişehir'e yolum düşmedi. Bu dönerin güzelliği de sosudur zaten. Yetmezse isteyin kaseyle getirsinler.

Yok şu İzmir'de onların tadı. Küçük parkta biraz çoğaldı sayıları ama o odun ateşinde döner değil sanki. İskender'undan ustaları buraya bekleriz. Güzel dönerin hakkın max 4 TL'dir. O 1,5 ya da 2 TL'lik dönere güven olmuyor pek. Sırf bu döner için gidecem İSkender'una

Tüm Ekmek Tavuk Döner 2.5 TL

• öğlen vakti şu ssleri koymayın bari alan var alamayan var arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

Bir gün oturdum 2,25 TL ye tavuk döner yarım ekmek+ayranımı yiyorum. Birden bir baktım kapının önünde 1 tane porsche panemara S durdu.Allahalla dedim ne işi olur dönerciyle falan derken içeri girdi garsonların halini hatrını falan sordu.Bir baktım kasaya geçmiş paraları falan sayıyo :D. Koptum tabi meğer sahibiymiş dönercide asılı olan ruhsata gözüm ilişti. sonra parayı ödemek için kasaya gittim abi hayırıdır işler iyi mi falan diye iyi yiğenim dedi. Sonra bende utanarak abi kaç lirakar ediyosunuz ya alt tarafı bir döner falan dedim.Adam meğerse Bu etin 1 kilosunu kasapta 2 yl ye falan alıyormuş yani bizim yeğimiz 50-75 gram arası bişey adam 1 kilo fiyatına satıyo %1000 kar yani. Bende allah bereket versin dedim çıktım aslı astarı var mı adam benle billur mu geçti bilmiyom artık

way beeee

• @ a.Po7

Arkadaş ben de şimdi alabilecek durumda değilim lakin görmek bile yeter. Yarın fırsat bulup dalacam bir dönerciye
  • arkadaş var fırıncı babası kendi fırınları . konusuyoruz konu acılmıstı bu dönercilerin kullandıgı ekmekler 25 kurusa veriyolarmıs onlara onlara özel ekmek yapıyorlar ayranıda 30 kurusa alıyorlar. malzemede 50 kurus desen 1tl tutar 2 tl satsa. %100 kar. ki daha fazla kazanıyorlardir. cünkü burdaki dönerci 2.5 tl + ayran veriyor adam kendi yaptıgı döneri yiyor o yüzden ben güveniyorum içinde birşey olsa yemez heralde. ve adam ufak bi dükkanı var 5senedir bu işi yapıyor adamda 2011 passat var actında 131 vardi adamda. ama mekanı ufak falanda 24 saat acık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 20 Nisan 2011; 13:06:28 >
  • dünden beri konuştuk o kadar bugun gidecektim bi tüm ekmek tavuk döner yemeye hava kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kromiti

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

ama bilenler bilir donası başka dönerlere değişmem

Bunun içinde de bir ben eksiğim

Yok panpa hıyarda var Donas 4ever

Ufff İnceden inceden

• quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Usta şimdi Ankara'da olmak vardı. İskender'un dönerinin gideri her daim vardır. Vakti zamanında günün üç öğünü dönerle geçerdi. Shakra, Dois, Rıhtım, Chicken Land hepsi de zaman zaman damağımda çok güzel tatlar bıraktı. Donas'ın da methini duyduk ama Eskişehir'e yolum düşmedi. Bu dönerin güzelliği de sosudur zaten. Yetmezse isteyin kaseyle getirsinler.

Yok şu İzmir'de onların tadı. Küçük parkta biraz çoğaldı sayıları ama o odun ateşinde döner değil sanki. İskender'undan ustaları buraya bekleriz. Güzel dönerin hakkın max 4 TL'dir. O 1,5 ya da 2 TL'lik dönere güven olmuyor pek. Sırf bu döner için gidecem İSkender'una

hocam sen iskenderundamı yaşıyorsun zamanında 2 sene kaldım ama oyle dönere falan hiç dikkat etmemiştim ya bak şimdi görünce pişman oldum

• @ calculus07

İzmir'de yaşıyorum. Ama üniversiteyi Ankara'da okudum. İskenderun döneri sevdası da İskenderunlu oda arkadaşımdan geçti. Sonra tüm arkadaşlara yayıldı. Bir bakmışın gece 2'de 3'de sipariş vermişşiz. O biçim olmuştu yani. Öğrenci adamın karnını doyuran bir merettir Üzerine de kaçak çay mis gibi gider...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: onur1301
    İzmir Çankaya'da çift pide tavuk dürüm 1 lira. Bilenler bilir

Aynen :D motorda lahmacun 50 kuruş ama cidden zehirliyor

motorda lahmacun

Çanyaka martıyı bilmeyen dersane öğrencisi yoktur herhalde. Etrafında martı ve kedi yok.

• quote:

@ calculus07

İzmir'de yaşıyorum. Ama üniversiteyi Ankara'da okudum. İskenderun döneri sevdası da İskenderunlu oda arkadaşımdan geçti. Sonra tüm arkadaşlara yayıldı. Bir bakmışın gece 2'de 3'de sipariş vermişşiz. O biçim olmuştu yani. Öğrenci adamın karnını doyuran bir merettir Üzerine de kaçak çay mis gibi gider...

ankarada var o zaman iskenderun dönercisi. antalyayada bekliyoruz en kısa zamanda ustaları
  • Çin tuzunu,martıyı basıyorlar içine yedikçe yiyesin geliyor.

Çin Tuzu nedir araştırın sonra yemeye devam edebilecek misiniz bakalım!Bünyenize yazık
  • quote:

Konya'da 75 kuruş

sen sus atesit
  • Olmamı usta. Dönerin başkenti zaten Ankara'dır ama Ankara döneri kurudur. Oysa İskenderun döneri Kızılay, Cebeci ve hatta Bahçeli'yi sarmıştır. Keşke şu çiğ köfte denen salçalı bulgurun yerine o yaygınlaşsaydı

Antalya'ya da yayılsın tabii. Paraları biriktireyim çıkacam bir lezzet turuna. Mersin'e Tantuni'ye, Kahramanmaraş'a dondurmaya, Adana'ya kebaba, İskenderun'a dönere, Urfa'ya çiğ köfte, Antep'e baklavaya ve yollardaki bilimum tatlara bakmaya gidecem. Şimdi SS ile mesajı coşturmak isterdim ama BAN yağmuruna tutulmak istemem...

quote:

quote:

@ calculus07

ankarada var o zaman iskenderun dönercisi. antalyayada bekliyoruz en kısa zamanda ustaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Çin tuzunu,martıyı basıyorlar içine yedikçe yiyesin geliyor.

Çin Tuzu nedir araştırın sonra yemeye devam edebilecek misiniz bakalım!Bünyenize yazık

Olağanüstü bir lezzet gelişimi

Gıda ürünlerine lezzet artırıcı olarak ilave edilen MSG, çok tatlı olmayan bir çeşni ile et suyu gibi bir tat kazandırıyor kullanıldığı ürüne. Kullanıldığı gıdayı lezzet açısından büyük ölçüde zenginleştiren MSG’nin kötü yemek yapanlar için bulunmaz bir nimet olduğu espirisi bile yapılır. MSG’nin en önemli fonksiyonu, tükürük salgısını arttırarak lezzet profilindeki özellikleri ortaya çıkarmasıdır. Özellikle Asya ülkelerinde marketlerde satılan MSG’yi bizim ülkemizde kolayca temin etmek mümkün değil. MSG ancak endüstriyel ölçekte gıda üreten işletmelerin ya da çin lokantalarının temin ettiği bir katkı maddesi çünkü.

Çin tuzunda ne kadar sofra tuzu var?

Bu soru en çok da yüksek tansiyon şikayeti olanları ilgilendiriyor. Çin tuzu MSG, bildiğimiz sofra tuzunun üçte biri oranında sodyum tuzu içeriyor. Yani, aynı miktarda çin tuzu; sofra tuzuna oranla üçte bir oranında daha az tuz etkisi gösterir. Aşırı tuz tüketiminden kaçınanlar için MSG iyi bir alternatif oluyor yemeklerde. Normal tuz yerine çin tuzu kullanarak ideal lezzetin yaratılabileceği ve sodyum tuzu alımının da % 20’den % 40’lara dek azaltılabileceği bildiriliyor.

MSG hakkındaki iddialar

Dönem dönem bazı gıdaların sağlığa zararlı olduğu iddialarıyla sansasyon yaratılması alıştığımız haberler arasına girdi neredeyse. Çin tuzu MSG de sağlığa zararlı olduğu iddiasına maruz bırakılan gıdalardan biri oldu. Birçok hazır gıda maddesine lezzet artırıcı olarak kullanılan MSG; göz retinasına, böbrek ve karaciğere zarar verdiği, diyabet ve obeziteye neden olduğu gibi asılsız iddialara konu olmuştu bir süre önce.

• quote:

Olmamı usta. Dönerin başkenti zaten Ankara'dır ama Ankara döneri kurudur. Oysa İskenderun döneri Kızılay, Cebeci ve hatta Bahçeli'yi sarmıştır. Keşke şu çiğ köfte denen salçalı bulgurun yerine o yaygınlaşsaydı

Antalya'ya da yayılsın tabii. Paraları biriktireyim çıkacam bir lezzet turuna. Mersin'e Tantuni'ye, Kahramanmaraş'a dondurmaya, Adana'ya kebaba, İskenderun'a dönere, Urfa'ya çiğ köfte, Antep'e baklavaya ve yollardaki bilimum tatlara bakmaya gidecem. Şimdi SS ile mesajı coşturmak isterdim ama BAN yağmuruna tutulmak istemem...

quote:

quote:

@ calculus07

dostum sende benim gibi boğazına düşkünsün gaibabende antep hatay tarafı yemekleri özelikle et yemeklerini çok severim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.