Şimdi Ara

Tüm Ekmek Tavuk Döner 2.5 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
22.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzgün iskender resmi yok internette
  • @ToniCipriani

dostum nettin sayfayı felç ettindaha küçüğü yok mu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 20 Nisan 2011; 15:08:50 >
  • Aayıpsın usta... Keşke küçükken ben gurme olacam deseydim.

Dayanamadım ekledim videoyu
  • @that_inspector

dostum sen bitirdin beni ne yaptın yaw acayip canım çekti ya ortama bak dönere bak harbiden hakiki döner bu işte ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

quote:

Bir gün oturdum 2,25 TL ye tavuk döner yarım ekmek+ayranımı yiyorum. Birden bir baktım kapının önünde 1 tane porsche panemara S durdu.Allahalla dedim ne işi olur dönerciyle falan derken içeri girdi garsonların halini hatrını falan sordu.Bir baktım kasaya geçmiş paraları falan sayıyo :D. Koptum tabi meğer sahibiymiş dönercide asılı olan ruhsata gözüm ilişti. sonra parayı ödemek için kasaya gittim abi hayırıdır işler iyi mi falan diye iyi yiğenim dedi. Sonra bende utanarak abi kaç lirakar ediyosunuz ya alt tarafı bir döner falan dedim.Adam meğerse Bu etin 1 kilosunu kasapta 2 yl ye falan alıyormuş yani bizim yeğimiz 50-75 gram arası bişey adam 1 kilo fiyatına satıyo %1000 kar yani. Bende allah bereket versin dedim çıktım aslı astarı var mı adam benle billur mu geçti bilmiyom artık

way beeee

doğru demiş adam, senin alcağın 1-2 döner ile o 1 kilo tavuk döner eti alıyor.
    bu bir kilo etten de 20-25 taneye yakın döner çıkar.Şimdi lla Türk usulü hesap yaptıracaksınız

2 tane yarım tavuk döner=1 kilo tavuk döner eti.
    1 kilo tavuk döner=20 tane yarım tavuk döner.

yani bu işin en büyük maliyeti ekmek oluyor o da 25-30 kuruş gibi gidiyor. tavuk ve yeşillikle beraber
    yarım tavuk döner 50 kuruş oluyor.Ayranlar toplu alıma ucuz oluyor oda 25 kuruş hatta 20 kuruşa
    bu işi yapan kişiden bile alabilirsin.Yani yarı yarıya kar var bu işte.
    Tavuk döner için ayakları filan konuluyor karıştırılıyor denmiş...
    Böyle bir şey yok sadece tavuk döner eti sırt kısmından yapıldığı için derisi de oluyor
    bu etleri de şişe takıyorlar, öğütme makinesinden et yapıp döner yapmıyorlar yani.

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

At eti veya eşek eti değilBüyük firmalar elde kalan göğüsleri dönercilere verir
    kasaplarda böyle yapar topluca alıma daha ucuz olur sonra o filetoların arasına yumurta
    sürerler tektek döner şişine geçirirler...Böyle olunca senin aldığın bir iki dönerle o dönerci
    1 kilo tavuk döner eti almış olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir gün oturdum 2,25 TL ye tavuk döner yarım ekmek+ayranımı yiyorum. Birden bir baktım kapının önünde 1 tane porsche panemara S durdu.Allahalla dedim ne işi olur dönerciyle falan derken içeri girdi garsonların halini hatrını falan sordu.Bir baktım kasaya geçmiş paraları falan sayıyo :D. Koptum tabi meğer sahibiymiş dönercide asılı olan ruhsata gözüm ilişti. sonra parayı ödemek için kasaya gittim abi hayırıdır işler iyi mi falan diye iyi yiğenim dedi. Sonra bende utanarak abi kaç lirakar ediyosunuz ya alt tarafı bir döner falan dedim.Adam meğerse Bu etin 1 kilosunu kasapta 2 yl ye falan alıyormuş yani bizim yeğimiz 50-75 gram arası bişey adam 1 kilo fiyatına satıyo %1000 kar yani. Bende allah bereket versin dedim çıktım aslı astarı var mı adam benle billur mu geçti bilmiyom artık

way beeee

doğru demiş adam, senin alcağın 1-2 döner ile o 1 kilo tavuk döner eti alıyor.
    bu bir kilo etten de 20-25 taneye yakın döner çıkar.Şimdi lla Türk usulü hesap yaptıracaksınız

2 tane yarım tavuk döner=1 kilo tavuk döner eti.
    1 kilo tavuk döner=20 tane yarım tavuk döner.

yani bu işin en büyük maliyeti ekmek oluyor o da 25-30 kuruş gibi gidiyor. tavuk ve yeşillikle beraber
    yarım tavuk döner 50 kuruş oluyor.Ayranlar toplu alıma ucuz oluyor oda 25 kuruş hatta 20 kuruşa
    bu işi yapan kişiden bile alabilirsin.Yani yarı yarıya kar var bu işte.
    Tavuk döner için ayakları filan konuluyor karıştırılıyor denmiş...
    Böyle bir şey yok sadece tavuk döner eti sırt kısmından yapıldığı için derisi de oluyor
    bu etleri de şişe takıyorlar, öğütme makinesinden et yapıp döner yapmıyorlar yani.

quote:

At eti veya eşek eti değilBüyük firmalar elde kalan göğüsleri dönercilere verir
    kasaplarda böyle yapar topluca alıma daha ucuz olur sonra o filetoların arasına yumurta
    sürerler tektek döner şişine geçirirler...Böyle olunca senin aldığın bir iki dönerle o dönerci
    1 kilo tavuk döner eti almış olur.

tam türk hesabı olducem yılmaz diyor ya ulan salonda bin kişi olsa adam başı 50 den ee iyi iyi

• çok acayip canım çekti havada çok kötü bu havada gidemem şimdi evde tavuk göğsünden kendim yapacam bir ekmeğin içine ss yi ekliyecem buraya
  • quote:

ayranda bedava beyler:) yeni keşfettim bütün ekmeğe yapıyor 100 gram mayonezi yeşilliğe doldur off
    resimdeki gibi ekmek değil bakkaldan alınan tüm ekmek
     Tüm Ekmek Tavuk Döner 2.5 TL

not:at eşşek resmi koyup durmayın kırmızı et beyaz et ayrımını yapabiliyoruz.

içinde tavuk var mı ?

• ben de yarın iş çıkışı yiyecem. her şey anlaşıldı konuyu açan arkadaş döner satışlarında patlama yapacak. belki de kendisi de dönercidir...

quote:

çok acayip canım çekti havada çok kötü bu havada gidemem şimdi evde tavuk göğsünden kendim yapacam bir ekmeğin içine ss yi ekliyecem buraya
  • Dönerin arasını aç simit at hayvanlara yazıktır
  • SS LER GELİYOR ARKADAŞLAR KENDİ HAZIRLADIĞIM DÖNER
    ekmek arası fotoları koyamadım yedim hemen çok açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 20 Nisan 2011; 18:05:17 >

• quote:

dün dediğim bim dönerinden mi yaptın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

dün dediğim bim dönerinden mi yaptın yoksa

yok hacı kendim tavuk göğsünü kestim yaptım bastım mayonezide offbaya uğraştım

• Abartısız söylüyorum yarım ekmek tavuk döner İzmir / Narlıdere'de 1 TL

Yer: Kılıç Kebap Salonu gibi bir şeydi
  • Yarasın koç. Beline kuvvet
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

Abartısız söylüyorum yarım ekmek tavuk döner İzmir / Narlıdere'de 1 TL

dostum o kadarda harbi olmaz yuh ya satarken utanır insan

quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Yarasın koç. Beline kuvvet

eyw krall

• quote:

Rekor İzmir'de şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Rekor İzmir'de şu an

hariden ya izmir tam martıcı çıktı deli gibi dönerci var demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Aayıpsın usta... Keşke küçükken ben gurme olacam deseydim.

Dayanamadım ekledim videoyu

Böyle ısıracaksın onu kollarından sosu akıcak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.