Şimdi Ara

tum derslerim ba yada bb olsa yilsonu ortalamam kac olur 4 uzerinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine okuyorum, yatay gecis icin en az 3.5 ortalama lazim, yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.5 ortalama icin BA olmali tum derslerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

3.5 ortalama icin BA olmali tum derslerin

Ciddi misim hocam :S

• Sen yenisin galiba
  • Tüm dersler BB ise 3 BA ise 3.5
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    Yenıdır kesın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Sen yenisin galiba

Cok mu belli oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok rahat 3.80 3.90 yaparsın ben 4.50 yaptım ilk senemde düşün.Belki 5 6 bile yapabilirsin hatta 7 bile olabilir
  • hep böyle başlar..sonra seneye ya kesin geçicem der..sonra 3. sene olur boğaziçili bile işsiz olum tribine girer..4. sene olur ulan kpss der..sonra diplamayı alır bön bön bakar(genellemedir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

hep böyle başlar..sonra seneye ya kesin geçicem der..sonra 3. sene olur boğaziçili bile işsiz olum tribine girer..4. sene olur ulan kpss der..sonra diplamayı alır bön bön bakar(genellemedir)

Usta yaptigin hatalardan bahsette biz ilk senede yapalim madem

• Univerteli degilim oncelikle belirteyim
    Ancak okulu kazandigin yerde bitiricen yatamis dikeymis diyen cok tanik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

hep böyle başlar..sonra seneye ya kesin geçicem der..sonra 3. sene olur boğaziçili bile işsiz olum tribine girer..4. sene olur ulan kpss der..sonra diplamayı alır bön bön bakar(genellemedir)

valla hata yapmadım 4 sene geçti hala mezun olamadım..muhtemelen 7 senede mezun olacam..hata yapmadım çünkü bilinçli yaptım her hareketi..bazı derslerden kalmak hariç tabi

tek ama tek bişi söylerim ve eminim herkes buna katılır..ünide başarı istiyorsan sosyal ortamın hiç olmasın ama hiç o kadar..ondan sonra sadece okul olacağı için hayatında imkansızları bile başabilirsin..

hata yapmadım derken ki olay şu; 3,5 yılda bitiren arkadaşlarımda oldu diplamayı aldı kimisi işsiz kimisi en fazla 1600 tl lik işte çalışıyor istisnalar kaideyi bozmaz..ben ise okurken ayda 3200 tl alıyordum..onlar kpss kasarken ben meslek ediniyordum kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 25 Eylül 2014; 1:55:56 >

• Çay verin abime

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

valla hata yapmadım 4 sene geçti hala mezun olamadım..muhtemelen 7 senede mezun olacam..hata yapmadım çünkü bilinçli yaptım her hareketi..bazı derslerden kalmak hariç tabi

tek ama tek bişi söylerim ve eminim herkes buna katılır..ünide başarı istiyorsan sosyal ortamın hiç olmasın ama hiç o kadar..ondan sonra sadece okul olacağı için hayatında imkansızları bile başabilirsin..

hata yapmadım derken ki olay şu; 3,5 yılda bitiren arkadaşlarımda oldu diplamayı aldı kimisi işsiz kimisi en fazla 1600 tl lik işte çalışıyor..ben ise okurken ayda 3200 tl alıyordum..onlar kpss kasarken ben meslek ediniyordum kendime

Bolum nedir

• iktisat
  • ben de senin gibi başladım, ilk dönem 3.82 yaptım (tek dersim BA idi.) daha sonra 2.70'e kadar düştü, şu an alttan tek dersim var, onu da verirsem 3'ün üstüne çıkacak tekrar. da bölümün makineymiş, sen unut yatay geçişi
  • Biz ne çok 4 yıllığa dikey geçeceğim deyipte 2 yılı bitiremeyip askere gidenleri gördük

Bir umuttu yaşatan insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

ben de senin gibi başladım, ilk dönem 3.82 yaptım (tek dersim BA idi.) daha sonra 2.70'e kadar düştü, şu an alttan tek dersim var, onu da verirsem 3'ün üstüne çıkacak tekrar. da bölümün makineymiş, sen unut yatay geçişi

Ustad icimi karartma ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

çok rahat 3.80 3.90 yaparsın ben 4.50 yaptım ilk senemde düşün.Belki 5 6 bile yapabilirsin hatta 7 bile olabilir

İRONİNİN DOZUNUN YAVAŞ YAVAŞ ARTMASI GÜLDÜRDÜ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.