5 Kasım sipariş tarihli 256 GB Sierra Blue 13 Pro telefonum 26 Kasım Cuma gönderime hazırlanıyor oldu, 28 Kasım Pazar Apple'dan müjde diye mesaj geldi, 29 Kasım Pazartesi UPS'ten izlenebilir oldu, 2 gün sonra yani bugün 1 Aralık çarşamba teslim edildi. Baktığın zaman her şey yolunda gitmiş gibi gözüküyor ama cumadan beri Apple'la 3 kere görüşüp adresimi değiştirmeye çalışıp 3 defa sıkıntı yok merak etmeyin adresiniz değiştirildi denmesine rağmen, bu sabah Apple'dan gönderinizi güncelledik teslimat adresi değişti şeklinde mail gelmesine rağmen değişen adrese değil eski adresime teslim edildi. Oradan 60 liraya Ankara'ya gönderildi 2 gün de onun gelmesini bekleyeceğim şimdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 1 Aralık 2021; 16:16:41 > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (83. sayfa)

-
-
Dün gönderildi konuma geçen iphone 13 mini sabah izmir'e indi, ancak henüz dağıtıma çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 1 Aralık 2021; 16:48:55 > -
6 yaşında bir çocuğa yanında oturup nasıl yapması gerektiğini tarif etseniz yapabilecegi kadar basit bir kargo teslim adresi değiştirme işlemini yapamıyorlar arkadaş. Bu insanlar çağrı merkezinde vs oturup bir boku beceremeyip sadece müşteriyi oyalayıp gazını almaktan başka hiç bir etkisi olmayıp bir de üstüne ay sonunda maaş alıyorlar. Ben anlamıyorum gerçekten bu kadar zor mu. Bir kaç gün önce apple a güvenmeyin ups den teyit ettirin diye bir mesaj atmıştım yanlış hatırlamıyorsam gerçekten bunlarin lafina sözüne inanıp da iş yapılmaz. Geçmiş olsun umarım kısa sürede ulaşır. Bana kargoyu taşıyan aracın yolda kaza yaptığı yalanını dahi söylemişlerdi bir önceki telefon siparişimde. Sözde ikisi de Türkiye’nin kendi sektöründe en büyük firmaları ama lojistik konusunda ikisinin beraberliği tam bir rezalet. Pazartesi günü polonyadan çıkan kargo carsamba sabahın köründe İzmirde adresime teslim edildi dhl ile bu kadar basit bir operasyon ama beceremiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
sabah gonderime hazirlaniyor olan 10kasimli 13pro gonderildi
-
Bu sabah telefon dağıtıma çıkarıldı ancak hala bu saat oldu teslim edilmedi. Son 55 dakika. Eğer teslim etmezlerse ağır sövücem UPS'e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciho. -- 1 Aralık 2021; 17:6:57 > -
Pazartesi gönderilen adaptörü bugün teslim aldım. İlerleyen haftalarda da Apple’dan telefon gelecek şubeden alabilir miyim dedim. Tabi gelmeden şubeyi arayın, dağıtıma çıkartmasınlar dedi.
Şubeden alırız artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faturalar ne zaman ve nasil yollaniyor acaba bilgisi olan var midir?
-
aynı şekilde bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri temsilcisiyle son görüşmemde ürün tesliminden 2-3 gün sonra fatura tarafınıza iletilecektir denildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin -- 1 Aralık 2021; 17:21:54 >
Apple store siparişleri için diyorsanız hocam. Gönderildi olunca yada teslim edilince genelde mail olarak gönderiliyor. Fiziki olarakta telefon ile birlikte geliyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: ScRaFtfaturalar ne zaman ve nasil yollaniyor acaba bilgisi olan var midir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 1 Aralık 2021; 17:22:21 >
Umarım. Benim de 20 kasım tarihli siparişim bugün yarın verilir diye dün kılıf söylemiştim bugün elime geçti. Tek eksik telefon.
-
13 pro ise 2 gün içinde gelişme olur
Sabah gönderime hazırlanıyor olan 13 pm de bir gelişme yok. Gönderime hazırlanıyor kısmından gönderildiye günler sonra geçmesinde bir mantık arayamıyorum. Cihazım gelmiş işte kutuya koyup kargoya verin. Daha ne uzatıyorsunuz.
-
cok sagolun apple storedan aldim evet
-
Teşekkür ederim hocam aynen dediğiniz gibiler, bunların kazandığı para haram. Yok yere kaç telefon görüşmesine, 60 lirama ve fazladan iki günüme maloldular. Bari telefon sorunsuz gelse.
Pazartesi aradım diyorum UPS sorgulama sitesinde eski adresim gözüküyor teslimat olarak, telefonda hala bana merak etmeyin siz Apple güvencesi altındasınız bu çok standart bir işlem zaten olması gereken yapıldı falan masal anlatıyor. UPS’in internette müşteri hizmetleri numarası diye verdiği numarayı arıyorum, telefon çalmadan kapanıyor olaya bakın. Bari telefon çalsın yalandan bir kayıt girsin de temsilciye bağlanama, öyle de değil çalmıyor bile telefonları. Kurumsallığa bakın şaka gibiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 3 kez tekrarlayın,hat düşüyor.Hala bağlanmıyorsa,30-45 dk bekleyin.
bugun ups kargoyu arayıp şubeden almak istediğimi söyledim apple paketlerinde alamayacagımı söyledi.biranönce verilemesi icin aciliyeti sisteme giriyorum dedi.her zaman ki geçiştirme lafları diye düşünerek kapattım telefonu.10 dk önce kargo evime gelmiş şaşırtıcı şekilde
Ben birkaç kez ürün aldım,bizzat şubeden teslim aldım,ki bana şubeye gelmemi söylüyor apple müşteri temsilcisi,çünkü uzak bölge düşüyormuş köy olduğu için.
17kasım tarihli 13 siparişim sabah gönderime hazırlanıyora, akşamüstü de gönderildiye geçti. Yarın ups sisteminde gözükeceğini düşünüyorumc teslim tarihi olarak 3aralık gözüküyor.
12 13 kasım pro max siparişlerinde hareket gören var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X