Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (85. sayfa)

-
-
W7 nike 14 kasıma kadar gelmiş olması güzel. 18 Kasım olarak bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderildi dedikten sonraki UPS kaynaklı vakalar ve de gecikmelerden dolayı artık "Hazırlanıyor" aşamasına sevinemez oldum, ama hep aynı sayfaya 2-3 kez bakmaktan sıkılmıştım değişiklik oldu :)) Darısı 13 Kasım iPhone sayfama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 2 Aralık 2021; 9:52:47 > -
Özel mesajlara kapalı hesabıniz. O yuzden burdan yazdım.
Evet hocam 13 pm Grafit 256 gb
Sipariş tarihim 23 kasım.
Sizin sipariş tarihiniz nedir ?
16 Kasım ve 22 Kasım olmak üzere 2 adet Sierra Blue 13 PM 128GB siparişim var. Teslim tarihleri farklıydı ama dün itibariyle ikisininde teslim tarihi 22 Aralık oldu, hala işleniyor durumundalar.
-
Teşekkür ederim hocam gölgeli o sağa sola sorun yok
16 Kasımdı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz de Konya'daydınız sanırım. Bugün gönderilirse artık Konya UPS Kargo Aykent Şubesi'nin insafiyetine ve inisiyatifine kaldınız demektir :)
-
Bence değişim isteyin geçmiş olsun hocam ahize ici kısmı görüyor
Ben Kayseri'deyim. 2 hafta önce Cuma verdiğim adaptör siparişim 5 gün sonrası Çarşamba ulaşmıştı. İşyeri adresimi veriyorum genelde daha hızlı geliyor nedense :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özel mesajları açtım.
18 kasim 23 kasim araligi siparisler sanirim ayni stoktan gonderilecek. 15 18 aralik tarihi tahminim kargoya verilmeye baslanir.
Benim hatlar karıştı demek... Kayseri çık aradan...
-
18 Kasım W7 siparişim gönderime hazırlanıyor kısmına geçti, 16 Kasım Grafit PM 256 halen işleniyor aşamasında.
Merhaba, bugün gönderime hazırlanıyor aşamasına geldi
Çok iyi,2 gün sonra da gönderilir.
UPS bugün de çıkarmayacak anlaşılan dağıtıma. 3 gündür bekletiyor şubede. Ben bunlar yapacağı işe. Ne berbat bir firmaymış ya!!!
18 kasım 13 128gb hazırlanıyor aşamasına geçmiş.
Şubeden teslim etmiyorlar mı? Dağıtıcı şube değil mi?
-
11 Kasım 13 pro max 256 gönderime hazırlanıyor durumuna geçmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X