18 kasım iPhone 13 siparişim de bir gelişme yok :/ |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (81. sayfa)

-
-
hayırlı forumlar, yok mu hiç ipad pro sipariş eden? iphone üretimi için ipadler geri planda kalmış söylentileri vardı. 7-14 aralık teslim tarihli siparişim henüz işleniyor aşamasında. çoğunluk iphone sipariş etmiş ama şansımı denemek istedim
-
Hocam boş umutlandırmak istemem ama söylediği yazdığı tarihlerden önce gelebiliyor. İnşallah gelir ve söylediği tarihi beklemek zorunda kalmazsınız. Şimdiden güzel günlerde kullanın dileklerimi iletiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Return ZuhaHocam cevabınız için teşwkkür ederim.Dün gece sms geldi ,” Ürün 9.12.2021 teslim edilecek “diye. Sanırım bundan önce teslim edilmeyecek :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar herkese gördügüm kadarıyla bu sabah 10 kasım siparişli 13 pm de hazırlanıyora geçmiş. benim 13 kasım siparişi bu hesaba göre cumartesi gönderime hazırlanıyora geçmesi lazım, apple cumartesi günü de işlem yapıyor mu acaba? yoksa cumadan hazırlanıyora geçer mi sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 kasim pro 256 mavi gonderime hazirlaniyora gecti
Hocam geçen hafta bir arkadaş iPad Pro siparişi ile ilgili yazmıştı. iPad üretiminin yavaşladığı haberleri var ama teslim tarih aralığını geçmez kolay kolay. Muhtemelen önümüzdeki hafta gönderime hazırlanıyor mesajı alırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: Bella-trixhayırlı forumlar, yok mu hiç ipad pro sipariş eden? iphone üretimi için ipadler geri planda kalmış söylentileri vardı. 7-14 aralık teslim tarihli siparişim henüz işleniyor aşamasında. çoğunluk iphone sipariş etmiş ama şansımı denemek istedim
Buradan da söylemiş olalım İPad Pro siparişi olan varsa başka yazarsa biz de daha çok bilgilenmiş oluruz.
Pazar günü dahil Apple siparişler üzerinde işlem yapabiliyor. Ama zaten bu hızla giderse cuma günü siparişiniz güncellenebilir. Eli kulağındadır yani hocam merak etmeyin. Şimdiden hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: aria26
selamlar herkese gördügüm kadarıyla bu sabah 10 kasım siparişli 13 pm de hazırlanıyora geçmiş. benim 13 kasım siparişi bu hesaba göre cumartesi gönderime hazırlanıyora geçmesi lazım, apple cumartesi günü de işlem yapıyor mu acaba? yoksa cumadan hazırlanıyora geçer mi sizce?
Benim de 13 Kasım Pro Max hocam, ama bence bu kadar ince hesap yapma çünkü tutmuyor. Hem iyi manada hem de kötü. Kötü olmaz inşallah ama ince hesap yapınca zaman da geçmiyor
-
teşekkür ederim:)
Sağ olun, bekliyoruz artık. Takipteyim
-
-
hala cihazımın gelişi ile ilgili gelişme yok 22 ekim 13 pro max. kasım ayında sipariş veripte alanlar çok şanslı. Neyse geç olsun sorunlu olmasın diye avutucaz kendimizi
-
-
18 Kasım sipariş tarihli W7 Nike 45mm hala 20-24 Aralık trslim görünüyor. 🙄
apple siparişleri hızlandırdı sanıyordum ama forumdaki yorumlara göre tekrar yavaşlamış sanırsam
-
Apple siparişleri hızlandırdı ama UPS yavaşlatıyor diyebiliriz.
-
Merhabalar, 11/11 tarihli 13promax 512gb telefon siparişim halen işleniyor aşamasında
17 kasım tarihli iphone 11 128 GB telefonum bugün gönderime hazırlanıyor aşamasına geçti. Umarım hemen gönderirler 😅
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17 gönderen 18 de gönderir ya :D bekle bekle sıkıldım
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X