Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janti

Bu kötü oldu. Demek ki stoklar yavaşladı ve tekrar tarih aralığına ulaştık. Bekleyelim bakalım.

Bakalım yarın ne olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okanjk kullanıcısına yanıt

işin tuhaf tarafı sizin sipariş 15 EKİM benden 2 gün önce old halde 19-26 Kasım tahmini teslimatınız. Benim 17 EKİM sipariş günüm tah. tesl. 18-25 yazıyor ama sizin cihaz gönderime geçmiş benim cihazım halen işleniyorda anlamış değilim :))

• andruil kullanıcısına yanıt

Hocam aksesuar var birkaç şikayet, diğer telefon iptallerinde de banka ile ilgili sorunlar olabilir net bir durduk yere iptal şikayeti göremedim. Apple kolay kolay sipariş iptali yapmaz diye düşünüyorum. En azından en garantili yer şu an Apple store.

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt

Sanırım en başından beri öyleydi. Mağazalara da Pro stoğu gelirken Pro Max neredeyse hiç gelmiyor. Yine de tarih aralığını geçeceğini sanmıyorum.

• Aldığım bilgi… bu işi yapıyorum yıllardır 97’den beri…

Depolar dolu tüm apple cihazlar için,

1 aralık tarihinde resmi apple cihazlarına %25 zam geliyor!

Ona göre sipariş verecekler bence verip beklesin…

• okanjk kullanıcısına yanıt
    Hocam o şehir farkından dolayı. Eğer İstanbul'da yaşıyor olsaydım muhtemelen 17-24 kasım teslim tarihi yazacaktı. Apple sipariş verme sıralamasına göre gönderiyor anlaşılan. Bugün 15 ekim siparişleri gönderildiyse 2 güne kadar da sizin ki yola çıkar merak etmeyin.

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Benimki pro max hocam. Bugün gönderildi.

• inş :)) Ankara yav 😋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

Benimki pro max hocam. Bugün gönderildi.
    Darısı bize o zaman ne diyelim :) 18 kasıma 1 gün kaldı

• 21 Ekim sipariş

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: atolyecen

21 Ekim sipariş

14-15 kasım teslim başlangıcı olup gönderilen oldu mu hocam.

• Arkadaşlar şimdi ürünü iptal ettim ve fakat banka kartı olduğu için ürünü satın alamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

• 17-24 kasım teslimat yazan cihazım hala işleniyorda Cihaz: İphone 13 siyah 128gb

• |DL| kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: atolyecen

Bu mesaj silindi.
    Hocam bilgi gelirse hem sizin haberiniz olur hem de sırasıyla takip ederiz. iPhone 13 siparişi olup kargoya verilen olursa buraya yazarsa seviniriz.

• andruil kullanıcısına yanıt
    Birisi şikayetinde zaten yazmış banka kaynaklı. Apple şüpheli görürse iptal edebilir. 3d siz 16 bin tl çekiliyor. Kart sahibi. Apple üyelik sahibi. Fatura sahibi ve alıcı adres isim soyisim sahibi farklı ise iptal edilir. Bu çok normaldir. Güvenlik sebebiyle bazen de arıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

Hocam bankalarda provizyonda kalan kişiler oluyor veya güvenlik aşamasında sıkıntı olanlar. Eğer takip etmezseniz siparişiniz iptal olabiliyor. Şikayet yazan arkadaş banka işlemleri falan samimi değil demiş ama gerçekten nedeni o olabilir. Genelde kolay kolay Apple mağduriyeti yaşayan görmedim umarım siparişi olan herkeste sıkıntısız ürününü teslim alır.

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Sipariş tarihî 25 ekim.

13 pro 256 gb graphite

Muhtemelen onumuzdeki hafta cuma kargolanir, en geç diğer haftaya sarkar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicovrobi kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı mediamarktan daha pil dahi alınmaz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.