Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçine kurt düşürmek gibi olmasın ama değiştirsen mi acaba apple artık saçma sapan şeyleri kullanıcıya yüklüyor ha şunuda duydum apple den alınan. Ürünle farklı mağazalardan alınan ürünlere farklı davranıyor diye benim ip11 imde sarı lekeler vardı apple onarım de ekran değişti bir daha çıktı şimdi gelmiş yetkisiz müdahale diyor Mahkemelik olduk bekliyorum o kadar para veriyorsun mükemmel’i istemek hakkındır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xraited X kullanıcısına yanıt

Çok sağolun teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 aralık siparişim an itibarı ile gönderime hazırlanıyor moduna geçti.

• Bu iadeyi geri posta ile göndermek yerine apple mağazasına gidip yapılmıyor mu? Hani yeni geleni de önünde açıp kontrol edersiniz filan?

• WizardArms kullanıcısına yanıt
    Nerede yazıyor. Bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLyCooL H kullanıcısına yanıt

Kutu acik miydi hocam koruma bantlari yokmuydu altta ustte?

• Kutu kapalıydı sticker ile.

• Keanima K kullanıcısına yanıt

Aynı durumdan dolayı 2 kere değişim istedim..

• Geçen hafta Perşembe TNT'nin teslim aldığı değişim talebim için Cuma yeni telefonu göndermişlerdi, dün akşam teslim aldım. Herhangi bir sorun gözükmüyor, ESR ekran filmi ve Spigen Kılıf almıştım onları uyguladım.

Seneye görüşmek üzere Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• ciho. kullanıcısına yanıt

Ne kadar sürüyor değişim yapmaları?

• Keanima K kullanıcısına yanıt

Valla değişiyor. Ben ilk gönderdiğimde cihaz ellerine ulaştıktan 3 gün sonra geri elimdeydi yeni cihaz. Ama son değişim 10 gün sürdü. İnşallah bir daha gerek kalmaz.

• Arkadaşlar, online Apple Store üzerinden almış olduğumuz bir ürünü götürüp mesela Zorlu Apple Store'da değişim yapabiliyor muyuz? Apple Watch cihazımı değiştirmek istiyorum da.

Apple Müşteri Temsilcileri üç farklı cevap vererek kafamı karıştırdılar.
    İlki hayır, online mağazadan alınan ürünün değişimi de online mağaza üzerinden yapılır dedi. İkincisi tabi ki stok varsa değişim yapılır dedi. Üçüncüsü ise değişim yapılır, ancak kapalı kutu şeklinde değişim yapılmaz. Yalnızca cihazınızı değiştirirler dedi.

Arayıp dördüncüsüne de sorayım mı? :)

• 7 Aralık iphone 13 pro max 256 gb sierra blue gönderime hazırlanıyora düştü. Arkadaşımdada 1 tanesi gönderildi diğeride hazırlanıyora düştü

• 7 aralık da 2 ayrı siparişimden biri bugün gönderildi diğeri gönderime hazırlanıyora geçti 2side 13 pm 256gb mavi

• Arkadaşlar şimdi iade başlattım birim fiyatı kısmına kdv siz fiyatı toplam tutarada aldığımız fiyatımı yazıcaz daha önce iade yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

• 20 kasım tarihli 11 ve 13 128 siparişlerim 14-21 Aralık teslim yazıyordu. 20aralıkta gönderildi. Gönderildiğinde 22 Aralık teslim tarihi oldu. 21 Aralık’ta teslim edildi. Herhangi problem yok şükür.

• 1 aralık 13p 256 sierra siparişim gelmiş 24 aralık teslim diyordu izmire erkenden geldi de ben şu an izmirde değilim yarın gidip açacağım kutuyu bismillah Allahım lütfen.. düzgün. bir. cihaz. gelmiş. olsun.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 22 Aralık 2021; 12:39:35 >
  • ciho. kullanıcısına yanıt
    Siz çok çektiniz bu siparişinizden inşallah gönlünüze göre olur cihazınız

• Ekran koruyucu, çentiği kapatan şekilde mi yoksa çentiği kapatmayan şekilde mi olmalı sizce ?

• Hadi bakalım değişimi oluşturdum. Gerçekten artık Apple'dan hıyar yollamasını da bekler duruma geldim şaşırmam yani.

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.