Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

değmez yollamaya

• SwordLegend kullanıcısına yanıt

Sizdeki tek sıkıntı kasa açıklığı ise o zaten artık normal bir şey. Üstte yoksa altta oluyor zaten. Ben onu hiç sorun etmedim. Değiştirmeyi düşünmezdim bile.

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

evet kasa açıklığı ama çok açık pro ile pro maxe bakıyorum pro olan bariz açık ve kağıt giriyor. pro maxe kağıt girmiyor hiç bir şekilde belki ilerde sıkıntı yaratabilir. o yüzden pro olanı göndereceğim pro max kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky62 kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetleri stok yok dedi. Tarih 31 ocak olarak düştü sisteme. Bugun 18 ocağa çekildi. Ocağın ilk haftasi gelirse sürpriz olur. Kaldı ki kasa açıklığı veya sarı ekran gelirse benim macera biter apple ile. Samsung devam ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iade veya değişim yapılan "kusurlu" ürünleri tahminimce başkalarına gönderiyor.

Geçen hafta teslim aldığım iPhone 13 Pro modelinde yan kısmında lekeler ve çizikler vardı.

Bunun üzerine değişim işlemi başlattım ve tekrardan bekleme sürecindeyim.

Detaylı fotoğraf aşağıdaki gibidir.

Derin bir çizik ve boya kalkması var.

Kullanılmış veya kusurlu cihazı kalite kontrol etmeden gönderim sağlıyorlar.

Bu kusurlu gelen cihazda kasa açıklığı ve sarı ekran mevcut değildi ancak çizikler vardı.

Yeni gelecek olan cihazın da kusursuz olacağına inanmıyorum artık.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLyCooL -- 21 Aralık 2021; 23:10:41 >

• SwordLegend kullanıcısına yanıt

Benimkinde üst sıfıra sıfırdı ama altta vardı. Yüksek ışığa bile gerek yoktu biraz bakınca alttaki metali görüyordum. İleride sorun olmasından endişe ettiğiniz şey su ve toz geçirmezliği ise hiç bir problem olmaz. O bölgenin sızdırmazlığa herhangi bir katkısı yok. O bölgede açıklık olsa da olmasa da su değdiğinde oradan içeri girer her şekilde. Yalıtımlı bir alan değil zaten. Contalı bölge onun biraz gerisinde. Teardown videolarından bu görülebilir.

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Aynen stoklar geri çekilmeye başlandı da zerre güvenim kalmadı. Ben de değişim isteyeceğim yarın bakalım daha ne kadar süründürecek bu Apple. Umarım sorunsuz alırsın hocam. Samsung un gözünü seveyim Swift öğrenmek için mecbur geçtim iphone a ilk defa onda da rezillikler silsilesi...

• HoLyCooL H kullanıcısına yanıt

Artık kesinleşti o mesele. Stoğu anca böyle tamamlıyorlar iadeleri piyasada döndürerek. Ağlayan bebeğin ağzına emzik vermek gibi işte. Bana da bol lekeli ,magsafeli, kasa açıklığı olan telefon geldi. Muhtemelen birisi kullandı kasa açıklığından iade etti o da bana geldi :)) Geçmiş olsun hocam

Teşekkür ederim umarım sizin de sorunsuz ve hızlı bir değişim olur. 11 proda da sarı ekran nedeniyle satıp samsunga geçmiştim. Bakalım bu da düzgün bir cihaz göndermezse devam ederim samsunga. Büyük telefon kullanamadığım için samsungun baz maodellerini aliyorum o da her sene baz modelin kalitesini düşürüyor. Elde iphone kalıyor 6 inc boyutlarında premimum cihaz olarak. Bir de çocuklar hep apple, aile ekosistemine katılmak istiyorum. Cloud+,bul,airdrop,facetime vs

Teşekkürler, geri gönderilen cihazlarda bir kusur var mı diye kontrol dahi etmiyorlar tahminimce sonuçta koşulsuz iade ve değişim hakkı mevcut. Sıfır kutuda toz ve lekelerin olmaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLyCooL -- 21 Aralık 2021; 23:21:58 >
    Bunu samsung birkaç yıldır yapıyor(forumda da birçok kullanıcının sikayetlerini okudum)ama apple yapmaz biliyordum. Şaşırtıcı ve güven kırıcı bir durum. Sanki bedava veriyorlar cihazları bu ne rezillik. Samsung bunu yaparken özellikle aracı satıcılarda fiyatlarda ciddi indirimler yapıyordu misal sitesinde 10bine verdiği telefonu kampanya ile 8bine satan aracı firmalar vardı.bir nebze anlarım ama apple fiyatta da bir indirime gitmeden bunu yapiyor.

Hayırlısı olsun hocam. İş için olmasa ben de vazgeçeceğim de işte el mahkum artık.

Hocam 1 ay beklemezsin. Daha erken gelir. Ama bunun gibi 3. Sınıf markaların bile yapmayacağı türden bir sorunla uğraşmak gerçekten can sıkıcı. Yani gelecek ürünüm de aynı olma ihtimali bile insanı düşünüdürüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HoLyCooL H kullanıcısına yanıt

Aynı durumu forumdan bir başkası da yaşadı hocam. Ona da kamerası çizik ve aynı şekilde arkasında magsafe iziyle gelmiş değişim talep edip almış tabii yeni cihazını ama gerçekten berbat bir durum. Aslında kabullenmiştim de öyle kullanmayı ta ki kasa açıklığını görene kadar. Demek ki iade edilme sebebi buymuş.

• Son mesajları okuyorum da gerçekten inanılmaz ya. Apple gibi bir firmanın düştüğü duruma bak. Yazık.. Rezalet ötesi bir durum bu gerçekten.

İşte hocam bilmiyorum bu her yerde mi oluyor yoksa bizim ülkemizdeki firmaların yöneticilerinden mi kaynaklanıyor. Dediğin gibi bari indirim yapılsa yine bir nebze anlarım herkesten aynı parayı al ama ayrı hizmet ve kalitede ürün tedarik et. Ne denir bilmiyorum.

• Cihazı açtım sarı ekran sorunu yok ama ahizenin olduğu yerin bir tık üzerinden açıklık var içerde gri bir şey gözüküyor iade etmekle uğraşmayı düşünmüyorum sizce değiştirmek gerek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bugün baktım benim telefonda da kasa açıklığı var. Ürünü aldıktan sonra kaç gün değişim hakkımız var ?

Hocam sanki bizim ülkemize özgü birşey. Tüketicilerin çoğunluğu haklarını bilmiyor. Halbuki apple abd'de ne kazanıyorsa burda da aynısını kazanıyor. Bakalım bekleyip göreceğiz stok sorunu kalkınca da aynı şekilde mi davaranacak.

• Kazall kullanıcısına yanıt
    14 gün koşulsuz iaden var ilk 6ay değişim hakkın var

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.