< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
geçen ben dayanamayıp aradığımda aslında biraz yararlı bilgi almıştım birdaha yazayım belki gören olur Teslim tarihi 23 gözüküyor ama haftaya en geç elimde olacağını söyledi. Random günlerdeki siparişlerin dağıtlmasının sebebi telefonun modelinden rengine kadar değiştiği içinmiş ? iPhone 13 telefonlar İrlanda üzerinden parça parça geldiği için ve UPS ile olan süreci hızlandırmak için belgeleri UPS iletmişler normalde işleniyor kısmında beklemesi gereken siparişim o yüzden gönderime hazırlanıyor kısmında duruyormuş gebze depoya geldikten sonra 1-2 gün içerinde gönderiyorlarmış ? Normal süreçte olsa gönderime hazırlanıyora geçtikten 3 saat sonra yolluyorlarmış eğer gün sonuna denk gelmezler ise Cumartesi Pazar çalışmıyorlarmış fakat depodaki yoğunluğa göre akşam 20:00 a kadar kargoya verdikleri oluyormuş eğer UPS işlerse sisteme teslimata çıkabiliyormuş Eğer kasada açıklık olursa ve o anda gebze depoda telefon olmazsa 1-2 haftalık süreçte yurt dışından gelen telefonlarda kargo gönderim önceliği değişim için başvuranlarda oluyormuş |
|
Vergi oranları artacak yılbaşından sonra dolar kuru da pek iyi gitmiyor. Gelme ihtimali her zaman var. |
Güzel düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim. Henüz cihazını almamış arkadaşlarda bir an önce sorunsuz bir şekilde kavuşurlar umarım. Ben artık gidiyorum. :) Epey stresli bir dönem oldu, çok beklemedik ama burası bir hayli gerdi. 23 Kasımda aldım, siparişler iptal olacak dedikodusu, ardından kasa açıklığı vb sorunlar, Apple'ın lojistik hataları derken... Çok şükür adıma sorunsuz bir şekilde bitti. Herkesin sorunsuz bir şekilde teslim alması ümidiyle. |
Benim anlamadığım nokta şu, Yukarıdaki arkadaşın 2 aralık siparişine 27 aralık teslim denmiş, benim 22 kasım siparişime 29 aralık teslim denmiş, arada 10 gün sipariş fark var.. Tabiki erken teslim edilmesinden yanayım ama bu on günlük fark olmasına rağmen 2 gün erken teslim farkıda düşündürmüyor değil. Yer İst. Arnavutköy |
benim 16 kasım siparişi bugünde yalan oldu görünüyor. sanırım 22 kasım teslim dediği tarihe kadar bekletecekler. Bu denli uzun süre beklemek (1,5 ay neredeyse) insanda heves bırakmıyor. Hadi 10 gün 20 gün inceleme videoları izle, kılıf şarj adaptörü al vs vs derken hevesle bekliyorsun ekran koruyucu vs temin ediyorsunda artık gerçekten sıkmaya başladı ve heves heyecan kalmamaya başladı. Bu kadar uzun süre teslimat mı olur ya. Cihaz artık gelse de böyle bir hevesle heyecanla açıp kurulum yapacağımı pek sanmıyorum maalesef :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 11 Aralık 2021; 15:45:52 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
kasa açıklığını biliyordum da bir de ekran sarıydı derdi mi varmış |
siz yenisiniz sanırım. iphone 4 şebeke sorunu - sarı ekran sorunu iphone 5 boya atma sorunu. iphone 6 kasa açıklığı - arka alimunyum parlama - sarı ekran sorunu. iphone 7 nitekim daha sorunsuzdu. iphone 12-13 kasa açıklığı - sarı ekran. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |