Şimdi Ara

Tum Android Cihazlara Yazilim Atma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
59.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: henry_enes

valla çok sevindim ya hem telefoncuya 80 100 lira vermekten kurtuldum hem android hakkında bilgi edindim. çok teşekkür ediyorum @nothinglose @eray sanada şimdi telefonu kurtardık android 2.3.3 yükledik. şimdilik ii ama şu oyun olsun program olsun onları halletmem lazım

• peki telefonu bağlamak için gereken ne ? usb debugging falan istiyor mu ? + bootloaderı kilitli olmayan telefonlara da flash yapabiliyor mu ? brick durumlarında çok işe yarayabilir.
  • bende deneyeceğim. benim telefon arc s .. 62 li olan son versiyonu yükledim. Root olmadığı için 42 li sürüme geçeceğim. Bakalım inşallah olur.

Edit: Denedim ve oldu. 42 li sürüme geçtim. Root yaptım

Katkısı olan arkadaşlara teşekkürler.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselsucuoglu -- 1 Şubat 2012; 17:47:40 >
  • ılk mesajda belırtıldıgı gıbı tum adımları yapıyorum ancak telefonu baglandıgımda (mavı ısık yanacak sekılde) wotanclıent programında asagıdakı yesıl bar gıdıp gelıyor bu aşamayı gecmedı...
  • Bende 42 li sürüm çıkmıyor programda sadece 62 li sürümleri gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybiko

Bende 42 li sürüm çıkmıyor programda sadece 62 li sürümleri gösteriyor

Advanced'in tikini koy hocam. Derleme numarasını .42 getir ve alttan .42 turkey seçimini yapıver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

quote:

Orijinalden alıntı: cybiko

Bende 42 li sürüm çıkmıyor programda sadece 62 li sürümleri gösteriyor

Advanced'in tikini koy hocam. Derleme numarasını .42 getir ve alttan .42 turkey seçimini yapıver.

onuda denedim .042 li sürüm seçincede aşağıda turkey seçeneği çıkmıyor bu seferde ?
  • ARkadaşlar bendede xperia arc vardı. bu sabah güncelleme var dedi wifi üzerinden güncelledim telefon bir daha açılmadı . herhangi bi modifiye falan yapmamıştım hiç Daha dün aldım cünkü telefonu pasaport kayıtlı. Simdi bu yöntemle belki kurtarırım sandım ve kurulum yaptım

*** FLASHING FINISHED ***
    disconnect the phone and power it on

bu yazıyıda aldım ama telefonda tık yok. hala açılmıyor :( Lütfen yardım :(
  • e şimdi sürümü dusurmek yerine mesela 362 li bi surum vardı ona yukseltsek ne olur ki _? murat web seb tekrardan denemeye bak yukarıdaki video gibi yap bence heralde problem edilicek bi sorun deildir seninki
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginse

e şimdi sürümü dusurmek yerine mesela 362 li bi surum vardı ona yukseltsek ne olur ki _? murat web seb tekrardan denemeye bak yukarıdaki video gibi yap bence heralde problem edilicek bi sorun deildir seninki

Kafayı yemek üzereyim. Yine yaptım yine başarılı bir şekilde kurdu ama yine telefon açılmıyor :((( Yokmu bir çözümü olan arkadaşlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

quote:

e şimdi sürümü dusurmek yerine mesela 362 li bi surum vardı ona yukseltsek ne olur ki _? murat web seb tekrardan denemeye bak yukarıdaki video gibi yap bence heralde problem edilicek bi sorun deildir seninki

Kafayı yemek üzereyim. Yine yaptım yine başarılı bir şekilde kurdu ama yine telefon açılmıyor :((( Yokmu bir çözümü olan arkadaşlar :(

bunu yap açılır..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1126358

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

quote:

bunu yap açılır..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1126358

Teşekkürler cevap için ancak orda verilen linkler(multiupload) genelde çalışmadığından en son çare olarak telefoncuya verdim teli. Onlar muhtemelen tekrardan bootloader atıp flashlayacaklar. Ben işin içinden birtürlü çıkamadım. Ve teli aldığım daha ikinci günde başıma böyle bir olayın gelmesi beni çok üzdü. Telefondan soğudum.. Bir telefon kendi wifisiyle yükledği bir yazılımla bu hale geliyorsa o telefondan çok fazla hayır beklememek gerek sanırım.. Tekrardan teşekkür ettim cevaplayan arkadaslara..

• benim telefonda güncelleme esnasında hata verdi ve sadece yeşil ışık yanıyor. cihaz tamamen açılmıyor. yeni pc compainent programı ise sadece güncelle diyor eskisinde tamir et kısmıda vardı bunda yok. wotan ise üyelik esnasında sms göndermesi gerekirken sms faild diyor ve üye olmama rağmen program çalışmıyor. lütfen yardımmmmmm...
  • Nasıl ROM yükleyebiliriz?
  • program çalışıyor denedim ama Downgrade işlemini yapmadım LWW Wt19i 58 Sürümüne çekicektim ama Yeni versiyon her zaman iyidir zaten garantiyi etkiliyormuş Root ve unlock İşlemleri şimdilik Ellemicem Anlatım için Teşekkürler........

Katates Pızartması @
    1. Bootloader kilitliyse unlock Edicen
    2. Root işlemini yapıcan
    3. Romu Yükleyecen
    Cihaz Modelini Google yazıp Arat hepsi Çıkar Direk Nasıl Root Yapıcaz Diyorsun Model Ne Versiyon Nedir Belirtmen gerek ....
  • Arkadaşlar yeri değil ama sorayım hem de konu güncellenmiş olur. Şimdi benim sürümde bazı hatalar meydana geldi ve tekrar .42 yükleyeceğim. Ancak ne yapmalıyım ki tek bir harfi bile kaybolmadan geri yükleyebileyim? Nasıl bir yedekleme yapmalıyım ki eski haline geri dönsün telefon? (Oyun, uygulama, rehber, mesajlar, klasörler vs vs)
  • Arkadaşım herşeyi iyi güzel yaptımda yaklaşık 2 saattir yükleme yapmakta daha ne kadar sürecek ? artık bitmesini beklemekten sıkıntı geldi gerçekten...
  • e şimdi ben 0.42 deilde 382 li bi surum var ona yukseltsem ne olur deneyenler varmı
  • Bu ne işe yarıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.