Şimdi Ara

Tulpar T5 V13.1 15.6' gtx 1060 alınır mı ? 5000 tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alette 256gb ssd ve gtx 1060 gb var. Fakat size sorum şu : Bu cihaz alınır mı ? Kalite olarak ve performans olarak,soğutma açısından üzer mi ? Soruyorum çünkü 1060 çok enerji çekiyor ve ucuz etin yahnisi mevzusu ... 180w adaptör ile gelmesi güzel ama kasa abra v9. Clevo korkutuyor ve t7 tulparlar da 1060 a rağmen zar zor 1050 ti potansiyeli verdğini görmüştüm. 5 yıl kullanacağım. Amaç sadece oyun değil,stüdyo ile de uğraşmak olacak.Kaliteli bir ürün önceliğim.

• 1060 17 inç olanını kullanıyorum alınır mı dersen alınır fiyat uygun dolar düşünce düşürmüşler herhangi bir sorunu yok ancak alacaksan 17 inç al bi kere alıyorsun
  • vahvah V kullanıcısına yanıt
    7000 tl param yok. Olsa da monster a vermem çünkü 7000 veren 8000 de verir ve o paraya daha iyi makineler var .Ayrıca sizin kullandığınızın 15 inç aynı kasa versiyonun,1050 li laptoplardan dirt 3 te ve birçok oyunda çok daha kötü fps verdiğini gördüm.Nasıl olur da 1050 150 fps verirken 1060 90 fps verir ? Buna benzer bir durumu victor gaming pc ve msi için de duydum.Gtx 950m li leopard gtx 980m li victor a göre tırt online bir oyunda 2 katı fps vermesini duymak bile hayal kırıkığı. Belki o kişinin konfigürasyonu ile ilgilidir diyeceğim ama bu oem laptoplara şüphem var.Abra a5 v7 de 960m e rağmen zar zor 950m performansı veriyor.Eğer adam gibi fps verecek ve ısı değerleri de çok yüksek olmayacaksa alabilirim bu aleti. Pek ümidim yok bu aletten ama merak ediyor insan. Genel olarak oyunlara göre fps değerlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Ne yaptınız hocam? Ayrıca Amazon daki bilgisayar Monsterın aynısı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynısı. Fakat kimisi alienware ayarında demiş,kimisi ise gömmüş.İnceleme ve Kullanıcı yorumu şart. Ama monster ın kendi kanalı olmaz.Çünkü buz gibi klimalı ortamda test ettiklerini düşünmeye başladım. Videodaki değerler ile toms hardware değerleri tutmuyor genelde. Bu alet için cpu tıkanması yaşıyor yazanda var,gayet güzel fps verdiğini iddia eden de. Ama o alienware lı yorum beni şaşırttı.
  • Bende T5 v13.1 modelini almayı düşünüyorum abra kasası ile aynı sadece ekran kartı 1060. Sizce bir sorunu çıkarmı ? Fiyatı çok uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • perfectci008 P kullanıcısına yanıt
    Soğutmanın yeteceğinden şüpheliyim .Çünkü abralar 1050 modelleri soğutma sorunu yaşıyor.Gerçi 120w adaptör zayıf kalıyor bunda o sorun olmaz 180w var. Ama bilmiyorum. Diğer tulparlardaki 3 adet fan ve çifter bakır boruları düşününce bu alet biraz riskli.Daha da ilginci 1050 ti olan aynı abra nasıl olurda 1050 li den soğuk çalışır onu hiç anlamış değilim.Adaptör olarak abraların hepsinde 120w adaptör var abra v10 hariç o 150w. Huma serisi de 120w ama humadaki fanlar çok iyi.Ben huma da alabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Soğutmanın yeteceğinden şüpheliyim .Çünkü abralar 1050 modelleri soğutma sorunu yaşıyor.Gerçi 120w adaptör zayıf kalıyor bunda o sorun olmaz 180w var. Ama bilmiyorum. Diğer tulparlardaki 3 adet fan ve çifter bakır boruları düşününce bu alet biraz riskli.Daha da ilginci 1050 ti olan aynı abra nasıl olurda 1050 li den soğuk çalışır onu hiç anlamış değilim.Adaptör olarak abraların hepsinde 120w adaptör var abra v10 hariç o 150w. Huma serisi de 120w ama humadaki fanlar çok iyi.Ben huma da alabilirim .

çokmu rahatsız eder bu sıcaklık , internette incelemesi vqrmı bu gtx 1060 lı monsterın veya avrupa markasının.

• Merhaba.

Dediğiniz cihazı 8 GB RAM ve 1 TB HDD ekleterek aldım fakat işten vakit bulup henüz tam deneyemedim.
    İlk testim ışık sızması oldu, ekranın sağ alt tarafında karanlık ortamda son parlaklıkta çalışırken farkedilebilecek çok az bir ışık sızması var. Beklentimden daha iyi çıktı ama keşke hiç olmasaydı.

Bu arada GTX 1060 ile ilgili takılmalar yaşıyorum. Yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bilmiyorum. GTX 1060 devre dışı bıraktığımda hiçbir sorun olmuyor, fakat GTX 1060 açıkken aşağıdaki işlemlerde 0,2 - 2 sn arası takılmalar oluyor.

- Ctrl + Alt + Del giriş ve çıkış
    - UAC onay penceresi giriş ve çıkış
    - GeForce Experience açılış

Haftasonu daha detaylı test etme şansım olacak, o zaman daha fazla bilgi verebilirim.

@expressimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 5 Temmuz 2017; 22:28:16 >
  • MeM-Tr kullanıcısına yanıt
    Performansından yana bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak uzun süreli kullanım sonuçlarını ve sıcaklık değerlerini merak ediyorum. Beklemedeyiz yorumlarınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Performansından yana bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak uzun süreli kullanım sonuçlarını ve sıcaklık değerlerini merak ediyorum. Beklemedeyiz yorumlarınızı.

Takılmaları çözmek için çok şey denedim, hatta en sonunda sıfırdan kurulum yaptım. GTX 1060 driver'ı kurulur kurulmaz sorunlar başlıyor. Takılmalar malesef oyunlarda da oluyor. Haftasonu biraz daha denedikten sonra çözüm bulamazsam Monster ile iletişime geçmeyi düşünüyorum.

Bu arada Witcher 2 1080P max ayarlarda 40-60 FPS arası oynatıyor. (60'ı geçer fakat V-Sync açıktı)
    Sn. MeM-Tr;

Yaşadığınız problem yazılımsal olabilir. Konu ile ilgili olarak size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda arkadaşlarımız sizinle iletişime geçerek size memnuniyetle yardımcı olacaklardır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Arkadaşlar ben bu bilgisayarı sadece 256 gb ssd si le beraber freedos olarak aldım. ancak hala daha işletim sistemi kurabilmiş değilim. Windowsun kendi sitesinden indiripte bootladığım flasha bile kuruluş aşamalarında windowsu kuracağım sürücüyü seçme ekranına geldiğimde hiç bir sürücü göremiyorum. Servisle görüştüm kurulum yapmaya çalıştığınız windows sürümü eski olduğu için kuramamışsınızdır dediler yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. UEFI boot kullanarakta denedim yine olmadı yine olmadı sürekli aynı yerde tıkanıp kalıyorum.
    Geforce Experience ayarlarindan shadowplay paylasimini kapamayi denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertBycall M kullanıcısına yanıt
    Flash disk başka bilgisayarlarda boot seçeneği olarak gözüküyor mu?

bende de aynı ürün ve aynı sorunlar var. ççözdünüz mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaninja98

bende de aynı ürün ve aynı sorunlar var. ççözdünüz mü ?

İşler çok yoğun olduğu için bakamadım. Emin değilim ama sorun Nvidia Optimus kaynaklı sanırım. Aygıt yöneticisi üzerinden Intel ekran kartını devre dışı bırakıp restart edince sorun düzeliyor fakat ekran çözünürlüğünü değiştiremeyorsunuz. 2. çözüm saçma gelebilir ama HDMI ekran bağladığınızda kasma kalmıyor. Diğer üreticilerin GTX10 seri GPU bulunan notebooklarında da benzer sorunlar var.

Teşekkürler, inteli devre dışı bırakınca nvidia denetim masasına girmiyor
  • 90-95 derece gözümü korkutuyor benim, kafam karışık açıkçası. Turbo mod açıkken nasıl oluyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.