Şimdi Ara

Tüketici hakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,
    Adidas firmasından aldığım ayakkabı 1 yılını dahi doldurmadan pertledi. Satarken her türlü garantisi biziz her türlü yardım yaparız diyorlar sattıktan sonra o bizim ayakkabımız mı diyecekler utanmasalar.
    Bugün aradım fabrikadan ret cevabı gelmiş diyorlar pişkin pişkin neden diyorum sorun yokmuş diyorlar. Call centerdaki görevlinin de ismini aldım onu da dava dosyasına ekleyeceğim. Aynı şekilde satış personelinin de ismi elimde var onu da dava dosyasına ekleyeceğim.
    Şimdi arkadaşlar sizden istediğim tecrübeli biri varsa bana yardımcı olabilir mi neler yapmam gerekiyor tam olarak nasıl bir dilekçe yazmalıyım etmeliyim ? Önce tüketici haklarına başvuracağım oradan sorun çıkmazsa bu işi daha da ileri götüreceğim sayısız firmadan hakkımı aldım önce tatlı dille başlarım sonra sertleşirim yine olmazsa zor kullanarak alırım. İlk defa zor kullanmamı gerektirecek bir firma çıktı ancak bundan asla pes etmeyeceğim.

    Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum , bu şekilde sattıkları ürünün arkasında durmayan firmalardan da kendi sağlığınız için alışveriş yapmayın şikayetvar a bakın şikayet dolu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.