Şimdi Ara

TÜKENDİ Bioxcin Quantum Yağlı Saçlar için Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde 27,99 + Kargo Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.trendyol.com/Quantum-Yagli-Saclar-icin-sampuan-300-ml-3-Al-2-ode/UrunDetay/161454/29041142

Kargo için 1-2 TL ye kargoyu ücretsiz yapan hesaplardan alınınca fiyat uygun oluyor.

Edit: Tükendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestece -- 24 Nisan 2017; 21:45:10 >

• A101' de satılan Dalan beyaz kalıp sabun kullanıyorum tavsiyemdir

TÜKENDİ Bioxcin Quantum Yağlı Saçlar için Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde  27,99 + Kargo  Trendyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 24 Nisan 2017; 18:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Almış bulundum, bitince denerim onu da. Şampuan vesaire kullanmadan sadece kalıp sabun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestece

Almış bulundum, bitince denerim onu da. Şampuan vesaire kullanmadan sadece kalıp sabun mu?

Aynen

Ne saç dökülmesi ne de kepek kalmıyor.

Sabunu bırakıp şampuana geçince hemen kepek yapıyor çok saç dökülüyor.

• saç alıştığı ürünü ister bir kere ideal dediğiniz şampuanı buldunuz mu değiştirmeyin hep aynısını alın mesala ben clearden çok memnunum ama saçımı çok döküyor diyende duydum
  • Ben de bioxcin kullandım belli bir dönem, dökülmeyi azaltmıştı ve saçlar hakikaten güçlenip ve hacimleniyor.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    4-5 sene evvel zeytin yağlı sabun kullanmaya başladım. Organik birde kendim yaptırdım.

Şampuana göre dökülmesi arttı sürekli elidor kullanıyordum bende inat ettim organik sabun daha iyi diye.

1 sene sürmedi stresli yıllardı benim için saç kalmadı desem yeri. Artık hiç dökülmüyor, ipek şampuan kullanıyorum o derece.

Genetik ve genetikten ziyade takıntı büyük faktör. Ben kafaya taka taka döktürdüm.

Saç tipime elidor turuncu ambalaj çok iyi gelirdi. Bu sabundur bu organiktir hava muhabetler. Gidecek saç kafada durmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler bende siparis gectim fiyat cok uygun umarim gonderirler

• haber veren arkadaşa teşekkürler. tanesi 12 tl ye geliyorki çok iyi fiyat. umarım gönderirler
  • başkasının sepetinde diyor bitmiş sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestece

Ben de bioxcin kullandım belli bir dönem, dökülmeyi azaltmıştı ve saçlar hakikaten güçlenip ve hacimleniyor.

Cidden bu marka iyi midir

Bende head and shoulders kullanıyorum son zamanlarda çok dökülüyor bu tür ürünler cidden etkilimi

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Son iki ürün diyor hocam şu anda.

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    bu modelini bilmiyorum ama ben Bioxcin Forte (kırmızı kutulu) kullanıyorum. Öncesinde de 3 kutu Bioxcin Genesis bitirmişliğim var. Saçlarım genetik olarak zayıf ve çok fazla dökülüyordu. Özellikle Genesis ten çok memnun kaldım. Sıfıra yakın dökülen ve en az iki kat daha hacimli saçlarım oldu. Forte da dökülmeye karşı etkili ama hacim daha zayıf bence.
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Diğer normal sampuanlara göre etkisini direk gözlemleyebilirsiniz hocam.

• Siparişi geçtim inşallah gelir haber veren arkadaşa teşekkürler.[/b]
  • majestece kullanıcısına yanıt
    sonraki denemede kaptım bir tane.

Yaklaşık 7 yıldır bioxcin kullanıyorum. Saçlarım çok şükür yerinde ama ara verince bile dökülüyor başlayınca bırakmamak gerek.( minoksidil içeren tüm ürünler için geçerli)
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam, son kalanı aldınız heralde, tükendi diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: avrora

bu modelini bilmiyorum ama ben Bioxcin Forte (kırmızı kutulu) kullanıyorum. Öncesinde de 3 kutu Bioxcin Genesis bitirmişliğim var. Saçlarım genetik olarak zayıf ve çok fazla dökülüyordu. Özellikle Genesis ten çok memnun kaldım. Sıfıra yakın dökülen ve en az iki kat daha hacimli saçlarım oldu. Forte da dökülmeye karşı etkili ama hacim daha zayıf bence.

Tamam hocam deniycem teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

sonraki denemede kaptım bir tane.

Yaklaşık 7 yıldır bioxcin kullanıyorum. Saçlarım çok şükür yerinde ama ara verince bile dökülüyor başlayınca bırakmamak gerek.( minoksidil içeren tüm ürünler için geçerli)

Bioxcin şampuanlarda minoksidil yok ki

• Tuh ya kacirdik Forta gore nasil deneyen var mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.