Şimdi Ara

TÜİK, SOSYAL MEDYA HESABINI YORUMLARA KAPATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aylık yüzde 3,51, yıllık da yüzde 21,31 olarak açıkladığı enflasyon verileri nedeniyle tepkilerin odağına yerleşti.

Kurumun açıkladığı verilere göre politika izlendiğini ifade eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları, bilgi almak için Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) gitti, fakat randevu verilmediği gerekçesiyle heyet TÜİK binasına alınmadı.

TÜİK'in önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, kurumun açıkladığı rakamlara güvenmediği belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun hamlesinin ardından TÜİK'e tepkiler yükselirken; kurumun sosyal medya hesabındaki yorumlara kısıtlama getirildiği görüldü.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun Twitter hesabı @tuikbilgi'ye yorum yapmak isteyenler "@tuikbilgi adlı kullanıcının bahsettikleri yanıtlayabilir" uyarısı aldı.

Bazı kullanıcılar ise TÜİK'e tepki göstererek "Adamlar sanal dünyada da içeri almıyorlar kimseyi" tepkisini gösterdi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/kilicdaroglunu-iceri-almayan-tuikten-yeni-hamle-sanal-dunyada-da-kapilari-kapatti-490831h.htm

• Korku büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

zaten bir işe yaramıyor, halk olarak gidip şu binayı tedavülden kaldırmak lazım aslında.

ALLAH korkuları yok ama

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • tuik kapatılsın

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkahn kullanıcısına yanıt

1 sene daha kalabilmek içinmi yani, dötlerinden kan alacaklar haberleri yokmu

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.