Şimdi Ara

Tuhaf Olaylar Yaşayan Oldu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir keresinde 12 yaşındayken yatağa oturuk iken çoraplarımı giyiyordum,koridordan siyah gölge gibi bir adam yaklaştı yemyeşil gözleri vardı bana baktı ve kafasını çevirerek yatak odasına gitti,kitlendim kaldım biraz bekledim oturma odasına gittim,bir dahada görmedi.O gün çok sakindim,her herhangi bir rahatsızlığımda yoktu.Var mı benim gibi başına gelmiş olan.

• halamlara gitmiştim gece oldu bana oda verdiler orada uyudum sabah kalktım kısık bir sesle kahkaha gülücük sesleri geliyor evde herkes uyuyor o zaman hiç takmadım nedir diye 30 dk sonraya geçti kahkaha sesleri(13 yaşındayım o zaman)

Buna benzer bir olay 5 yaşındayken annemlerin yatak odasında yaşamıştım ev en üst kat, yukarısı çatı yani yukarıda adam olma ihtimali yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 23 Eylül 2010; 18:55:21 >
  • Dün değişiklik yapıp arka odada uyudum gece yatarken camda gölgeler görmeye başladım kuş olamaz yarasada olamaz evimizde 6.katta şaşırdım perdeyi araladığımda birşey gözükmüyordu ama kapatınca gölgeler yine gözükmeye başlıyordu
  • Sanrı görüyosunzdur
  • bilinçli bir şekilde etrafınızda herhangi bi varlık göremezsiniz :) tamamen bilinçaltı..
  • soyut seyler somut bilimle aciklanmaz.anca boyle sanri hayal yok sen delisn yok sizofrensn derler
  • 5-6 yıl önce babaannemin tokattaki evinde sabah su içmek için yukarı çıktım. Evleri 2 katlıydı ( önceden mezar olduğunu söylüyolar ama doğru mu bilmiyorum ) Çıktığımda mutfakta yangın çıktığını gördüm ve sıcaklık yüzüme geliyordu. Koşarak annemi çağırdım yukarı çıktı ve hiçbir şey yok dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanrı şu bu diyerek hastalıklı yerine koyarlar anlayacağın ulu orta konuşulmaz bunlar. Ben iyi biliyorum bu durumu.
  • Hayal gücü.Hepsi sizin hayal gücünüz.İddiaya varım.
  • Ben yukarıda yazılanlar gibi bugüne kadar hiç soyut varlıkları görmedim, hissetmedim de ama biri hariç.
    Belki inanmayacaksınız ama yine de anlatıcam.Şuan inanıp inanmamanız bir şeyi değiştirmez benim hayatımda. Hissettiğim o şeyi tarif etmem zor.

-

Geçen Mayıs ayında, okulumuzda şenlik vardı. Haliyle biz de gittik oraya.Ama merkezden biraz uzak. Bizde çarşıya inelim dedik. Gittik çarşıya nargile içtik. 2-3 saat sürdü. Biraz gezdikten sonra tekrar okul yoluna koyulduk.
    4 kişi dönüyoruz. Arkadaşlarımdan biri dedi; 'gelin İkindi namazını kılalım.' (Cami okulun 100-150 metre çaprazında.)
    Hem zaman geçsin hem de az sevap kazanalım diye girdik camiye.
    Cami cemaati namazını kılmış. Tek tük bir kaç kişi kalmış onlardan kılmaya devam ediyor.
    Bende gittim en ön safta namaza durdum.
    Secdeye eğildim.
    Alnımı secdeye koydum.
    Ve tarif edemeyeceğim bir şekilde bir rahatlama geldi. Ama sadece bu da değil bir his.
    Daha önce yaşamadığım, belki bundan sonrada yaşayamayacağım bir varlığın hissiyatı.
    Sanki beynimi boşaltmışım gibi bir rahatlama ve huzur geldi.

İlk defa namaz kılan biri değilim. Cumadan cumaya kılarım. :)
    Ama bu ilk defa oluyor. Bunu en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim. Çünkü hissetiğim varlığın ne oldu sorduklarında, Tanrı dersem gülebilirler.

• Bir keresinde karşıdan karşıya geçen güzel bir bayan görmüştüm.Kim acaba bu diyerek uzaktan izledim fakat kadın karşıya geçtikten sonra esrarengiz bir şekilde kayboldu.Hiç bir araba falanda durmadı yolun köşesinde

Bir keresinde 2 hafta boyunca aynı saçma rüyayı gördüm.Diğer bir keresinde ise kardeşim olacağını rüyada garip bir şekilde gördüm.Diğer diğer bir keresinde ise ufo görmüştüm.Benim açımdan bakarsak her biri tuhaf : <
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Hayal gücü.Hepsi sizin hayal gücünüz.İddiaya varım.

Senin yazdıklarından büyük hayal gücü mü var akıllı.
  • Bizim apt. da sensör var hareket gorunce yanıyor her neyse hepsı yandı sonra bızım kat bozuktu sonra kapıyı actım mutfaga daldım sensörün yanmasını bekledım ama mutfakta sensör yok Tam o sırada aklıma geldı elımı uzatacaktımkı sankı sensörluymus gıbı lamba yandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.