Şimdi Ara

Tudor'un motoru yeni ısınmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi şekillendirmediği bir kadro ile gelir gelmez zaten mucize beklenmiyordu ve bu nedenle alınan sonuçlarla ve kadro tercihleri ile eleştiriler olsa da eleştiriler hep insaflı yapıldı.

Fenerbahçe maçında oynanan pozitif ve üstün futbol maalesef sonuca yansımadı ama ben futbolu beğendim. Dün ise Bursa nın bu sezon gücü malum denilebilse de çok çok baskın ve güzel bir futbol vardı. 4 farklı öndeyiz ama Bursa kendi ceza sahasına yakın yakın taç atarken 5 futbolcu ile orada baskı yapmamız benim uzun süredir bu takımda görmediğim şeylerden biriydi.

Tudor ve takım kimyası yeni yeni uyuşacak diye düşünüyorum. Kendi mantalitesine uygun futbolcularla oluşturacağı kadro, sezon öncesi hazırlığı ile bence yeni sezonda Tudor ile devam edilmeli diye düşünüyorum.

• Ayrıca alışık olunan 4-2-3-1 düzenine sadık kalınması gerektiği de belli oldu.
  • tudorun veya benzeri aynı seviye teknik adamların sorunu şu oluyor bence; bu adam takıma geldiğinde adı sanı yoktu, kariyeri vs. yoktu. şinosu, poldisi bu adamdan ne kadar çekinir ki?
  • bi mac tudor istifa bi mac alisti, baydiniz tum takimlarin taraftari olarak. mac mac degerlendirme yapmayin artik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

bi mac tudor istifa bi mac alisti, baydiniz tum takimlarin taraftari olarak. mac mac degerlendirme yapmayin artik ya

Asıl senin gibileri baydı.

GS taraftarı komple aynı şeyi mi düşünmeli?

Kimisi istifa diyebilir, kimisi kalmalı diyebilir. Demokrasi var bu ülke de haberin var mı bilmiyorum.

İsteyen de istediği konuyu açabilir.

Seni GS konusunda ki bir konu bu kadar geriyor ise, girip de bu konuya baydınız diyor isen ve konunun senin ile veya FB ile alakası yok ise, tek amacın SALT PROVOKATÖRLÜKTÜR.
  • Kasımpaşadan fark yiyen bursaya 5 tane attınız diye tudor iyi hoca mı oldu? Hala çöp büyük ihtimalle haftaya kaybedeceksiniz ve yine istifa tudor olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor başkan yeni başlıyor henüz. Gelecek sezon çöplerden arındırılır kurtulursak kan emicilerden iyi bir kadro verilirse reise uçarız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe maçındaki pozitif ve üstün futbolu ben neden göremedim acaba. 90 dakika topa sahip olup 1 gol atamamak, doğru düzgün pozisyona bile girememek ne kadar pozitif bir durum tartışmak lazım.

• Bi galibiyetten gene övenler gelmiş. İlk alacağı kötü sonuçta istifa diye ağlamaya başlarlar

• Stoper transferi yapıp gitsin

• BJK , TS , Başakşehir ve FB maçlarını kaybetti.

Yemişim öyle motoru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

BJK , TS , Başakşehir ve FB maçlarını kaybetti.

Yemişim öyle motoru.

motoru mu yiceksin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

BJK , TS , Başakşehir ve FB maçlarını kaybetti.

Yemişim öyle motoru.

motoru mu yiceksin hocam

Yemek fiili yerine başka bi şey yazacaktım ama ...
  • Bursaya attik ya. Bursaya. Olu Bursaya. Bu maci olcu olarak almayin o yuzden. Hala soyluyorum Tudor'a kizamiyorum takim onun degil ama Galatasaray suan kotu degisen bisey yok azcik disli bi takim ciksin yine ayni kaleye gidemeyen bos bas yapan takim hesabina doneriz.

• Valla bu yönetim olduğu sürece Tudora çift motor da takılsa bi cacık olmaZ bu takımdan net...

• Oyuncularla gereksiz takışmasın ve gerekli motivasyonu sağlasın rahat şampiyon oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Fenerbahçe maçındaki pozitif ve üstün futbolu ben neden göremedim acaba. 90 dakika topa sahip olup 1 gol atamamak, doğru düzgün pozisyona bile girememek ne kadar pozitif bir durum tartışmak lazım.

pozitif futbol vardı ama sahaya yansımadı
  • Bursa leş abi kıyaslama yapmayın. Geçen hafta Akhisar da 5'ledi Bursa'yı.
  • eleştirilecekse seneye kendi kurduğu takım üzerinden eleştrilmeli şuan ne desen boş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

eleştirilecekse seneye kendi kurduğu takım üzerinden eleştrilmeli şuan ne desen boş.

Elestiri de ovgu de bu noktadan ilerlemeli.. 1 transfer ve kamp donemi sabir beyler seneye ak kara gorecegiz hepimiz.. ben tudoru bastan beri seviyorum karakteri olan bir hoca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.