Şimdi Ara

TTNET, Zorla,pahalı İnternet satmaya çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter artık, her türlü uygulamayı kendine hak gören bu firma bana kota aşımı diyerek 1 mbit diyor ne hikmetse İnternette googla haric bir sayfaya beklemeden girmek mucize.

Foruma girip nickimi onaylatmak mucize yaklaşık 1-3 dakika arası bekliyorum.

Bir çok siteye girmek ise imkansız.

Yanlış anlamayın erotik siteler falan demiyorum, normal sitelerden film izlemem hayal oldu, you tubede video izlemek olanaksız.

Ve her ay düzenli olarak benden 60 lira alan bu firmanın kazandığı Milyar liralar her halde yetmiyor.

TTNET diyorki, 8mbit ve 50 gb işine gelirse, beni daha üst daha pahalı hizmetini satın almam için zorlamaya devam ediyor.

Özürlü İnsanım, özürlü kampanyaların hakkım olduğu halde 7 senedir daha iyi hizmet almak amacıylada bu hakkımı kullanmadım yani indirimli tarifelere geçmedim.

Yeter artık benim gibilerin tek eğlencesi televizyon internet, bunuda göz göre göre gasp ediyorlar bana göre gasptan başkada manası yok, ne yapmalıyım film izlemeyeyimmi, müzik dinlemeyeyimi, sosyal sitelere girmeyeyimmi, gazete dergi takip etmeyeyimmi ?

TTNET'in bana yaptığı kafama silahı dayamış bak ya bu pahalı ürünü alırsınız yada seni böyle süründürürüm demekten başkada bir manası yok ben ve benim gibiler için.

TTNET ve bu durumları gören okuyan Sayın Başbakana soruyorum, bizleri daha ne kadar ezdireceksin ?

Hakkımızıda savunmayın istemiyorum ama bir açıklama yapın bari, bu sessizliğiniz neden ?

Kaba bir hesaplamayla 50 gb kotalı İnternetein günlük bedeli yaklaşık 10 Lira,8 mbit üzerinden hesaplarsak.

Yanlış duymadınız Türkiye'de sınırsız İnternetin 1 günlük tutarı tamı tamına 10 Lira !!!!

Normal film indiren biri için bu süre yaklaşık 5-6 gündür, sonrasında ise 1 mbit İnternete gerçekten ödeyeceği para 60 liraya yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 20 Mart 2012; 8:49:55 >

• döşedikleri çakma fiber altyapısının masraflarını karşılama amacında bu gladyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA_X

döşedikleri çakma fiber altyapısının masraflarını karşılama amacında bu gladyo.

Tüketci derneklerinin yan gelip yattığı Ülkeyiz, Tüketici dernekleri galiba İnternete para ödemiyorlar bu sebeble sesleri çıkmıyor.

Ezilen bizim gibiler malesefki, tek özgürlüğümüz Televizyon ve İnternet bunuda utanmadan GASP ediyorlar.

Zorla pahalı internet almam için baskıdan başka hiç bir amacı yok bu uygulamanın.

Duygu sömürüsü yapmıyorum, günümün çoğu yatakta geçer, ,nternetten film indirip izlerim, zaten bir film yaklaşık 30 gb, bunuda çok ama çok iyi biliyorlar, 25 gb'tan 50 gb çıkarmaları ise dediklerimin net ispatıdır, adamlar bunu kendi lehlerine kullanıyorlar.

Zorla daha pahalı ürünlerini satın almam için, zorla paramın elimden alınmasıdır.

Başka bir izahıda yok zaten, her şey ortada net ve açık.

•  TTNET, Zorla,pahalı İnternet satmaya çalışıyor.

Burda resimlede koymaya çalıştım, 60 lira ödediğim hızın bedeli ortalama olarak 250 ile 600 kbit arasında, hız testinide TTNET'in kendi sitesinden yaptım, belki görürlerde utanırlar !

5 Gündürde sözde arıza kaydı aldılar, cevapları net arıza alamıyorlar, sistemleri arızalıymış, sonra aramam gerektiğini belirtiyorlar.

Sıkı durun arıza kaydını alacakları her hangi bir zaman diliminide veremiyorlar, 1gün,3gün,10gün, v.s sitemlerindeki arıza bitene kadar.

Fatura bilgilerine gelince, sistemleri asla arıza vermiyor !!!!

• aynen öyle youtube boşver herhangibi bir yerden 1dk video izlemek için 5dk bekliyorum bumu adil kullanım akıl var fikir hiç birşey indirmesen 5 günde sadece internetde dolaşsan reklam resimleri vs. zaten kota aşar gider ttnet soymaya devam... twitterdan ttnet ceosunua güzel küfürler ettim ama içim rahatladı
  • şu AKK olayı akşam 20.00-23.00 arası uygulansaydı belki hiç yoktan daha iyi olurdu.
  • 50mbit internet verseler hız 5mbite düşse hadi neyse.1mbit nedir ki?
    en düşük hızın 4mbit olması lazım en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 21 Mart 2012; 11:20:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamların elinde sihirli bir değnek var canları isterlerse BELEŞ-NET oluyor canları isterlerse KAZIK-NET oluyor...Ve bunuda biz onaylıyoruz sözleşmeye imza koyarak!!!
  • Bütün kota ve hız sistemi baştan gözden geçirilip sadeleştirilmeli.3 veya 4 ana kota ve hız olmalı.

Fiyatlandırmada buna göre olmalı,örneğin 30,60,90 olacak hız 4,8,16 olacak.Veya 25,50,75,100 olacak hızda 2,4,8,16 olacak...Bu tarz birşey olması lazım.Aradeğerler olması lazım.

YA HEP! YA HİÇ mantığı tüketiciyi üzer.Ya 100TL'ye sınırsız hız ve kota yada çok düşük hız ve kota.Bıktık bu mantıktan artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

Bütün kota ve hız sistemi baştan gözden geçirilip sadeleştirilmeli.3 veya 4 ana kota ve hız olmalı.

Fiyatlandırmada buna göre olmalı,örneğin 30,60,90 olacak hız 4,8,16 olacak.Veya 25,50,75,100 olacak hızda 2,4,8,16 olacak...Bu tarz birşey olması lazım.Aradeğerler olması lazım.

YA HEP! YA HİÇ mantığı tüketiciyi üzer.Ya 100TL'ye sınırsız hız ve kota yada çok düşük hız ve kota.Bıktık bu mantıktan artık.

Hocam, adamlar inanılmaz şekilde Dünya ticaretindeki her kanunu alt üst ediyorlar, dünyanın hiç bir Ülkesinde böyle uygulama yoktur.

Türkiyede yapılan açık açık zorlamadır, sözde Tüketici kanunlarında Hileli ticaret olarak detaylar var, zorla adam daha pahalı paketi satmak için herşeyi yapıyor.

Şuan Türkiye'de yapılanda budur, zorla daha ürünü satmaya çalışıyorlar hemde inanılmaz yaptırımlarla.

Yakında bu olay Avruğa İnsan hakları mahkmesine kesinlikle taşınır.

Avrupa Birliği Kanunlarında böyle bir dayatma zorlama yok, sözleşmelerin %100'ü sadece firmanın lehine, herşey firmanın elinde, istediği gibi hız engellemesine sahipler, istedikeri gibi fiyat belirme hakkına sahipler.

Türk Halkını açık açık, aşağılıyorlar.

Türk İnsanını Firmlara yem edenler utansınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: brev

Bütün kota ve hız sistemi baştan gözden geçirilip sadeleştirilmeli.3 veya 4 ana kota ve hız olmalı.

Hocam, adamlar inanılmaz şekilde Dünya ticaretindeki her kanunu alt üst ediyorlar, dünyanın hiç bir Ülkesinde böyle uygulama yoktur.

Türkiyede yapılan açık açık zorlamadır, sözde Tüketici kanunlarında Hileli ticaret olarak detaylar var, zorla adam daha pahalı paketi satmak için herşeyi yapıyor.

Şuan Türkiye'de yapılanda budur, zorla daha ürünü satmaya çalışıyorlar hemde inanılmaz yaptırımlarla.

Yakında bu olay Avruğa İnsan hakları mahkmesine kesinlikle taşınır.

Avrupa Birliği Kanunlarında böyle bir dayatma zorlama yok, sözleşmelerin %100'ü sadece firmanın lehine, herşey firmanın elinde, istediği gibi hız engellemesine sahipler, istedikeri gibi fiyat belirme hakkına sahipler.

Türk Halkını açık açık, aşağılıyorlar.

Türk İnsanını Firmlara yem edenler utansınlar.

maalesef artık bir dava ülke mahkemelerinde çözüme kavuşmaz ise avrupa insan hakları mahkemesine başvurulabiliyor..

ülke mahkemeleri zaten bir dava açsan zaman aşımına uğratacak derecede ağır ve aciz..

• Şuanda kilitli olan konuya da yazdım buraya da yazayım, bu adamlar internet üzerinden oyun vb. hizmetler satıyorlar ama internete de adil kullanım vs. kotası koyuyorlar yani bu demek oluyor ki sen bizden oyunu filmi vs. aldın ama bunu oynamak, izlemek istiyorsan bir üst tarifeye geçeceksin hızın düşmeyecek rahat rahat oyununu oynayıp filmini izleyeceksin. Kendi sitelerinden örnek vereyim

http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-modern-warfare-2

http://www.playstore.com/#!/oyun/shogun-2-total-war

Bu oyunları TTnet'e 69.90 ve 99.90 TL ödeyerek alabiliyoruz ama iş bununla kalmıyor birde bu oyunları indirmeniz gerekiyor ki her biri 10gb üzerinde boyuta sahip yani sizi bir yere götürürken hem taksimetre açıyor hem de benzin parasını istiyor. Reklam verdikleri DonanimHaber sitesinde bir sayfanın boyutu, bir inceleme videosunun boyutu hakkında bir fikirleri olduğunu da sanmıyorum eğer bir fikirleri olsaydı bir sayfanın tam olarak yüklenmesinin 1 dakika sürdüğünü bilirlerdi veya kendi sitelerinde de satılan Crysis 2 vb. bir çok oyunun multiplayer olarak 1mbit bağlantı ile düzgün oynanmadığını bilirlerdi. 50gb gerçekten komik müşteri kaybetmeyi göze almışlarsa bizde uygun bir çözüm buluruz pazar payı büyük olsa da Türkiye'deki tek servis sağlayıcı olmadığı aşikar.

• reklamlarda diyorki ; bu hıza alış türkiye arkadaşlar yürüyüş felan yapalım eylem falan olmucak böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soon -- 22 Mart 2012; 23:49:28 >
  • aylık 8 tl cepnete veriyorum foruma twittera girmeye gazete okumaya yetiyor bu hız internetden film video izlemem cepnet bana yetiyor
  • hızım benimde 1 mbit olmuş durumda şuanda ve ne bir video izlemek imkansız bir hal almış durumda bunun cezasını bence bütün herkes çekecektir. teknoloji sitelerinden tutunda gazete siteleride buna dahil örneği donanım haberden verelim donanım haberde birçok video büyük boyutlara sahip videolar artık bunları izlerken bile insanlar 2 kere düşüneceklerdir artık hızının hemen düşmemesi için veya 1 mbit e düştüğündede video yüklenmesi belkide saatleri bulacağı için izlemekten vazgeçecektir böyleliklede videoların hitleri düşecek ve buda reklam gelirlerine yansıyacaktır. bu en basit örneğidir olayın ben eminimki donanımhaber yetkilileride bu durumdan hiç memnun değiller. bu işin nekadar kötü bu internet işini nekadar gerileteceğini göreceğiz ve bir çok sektör bu akk olayı yüzünden zarar edicektir. en büyük sıkıntıyıda işi sırf video inceleme olan bsc çekecektir hitlerinde olağan üstü bir düşüş olacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

aylık 8 tl cepnete veriyorum foruma twittera girmeye gazete okumaya yetiyor bu hız internetden film video izlemem cepnet bana yetiyor

ihtiyaçlara göre değişir. Sınırsız kullanmak isteyenler için hiç uygun birşey değil malesef
  • eeee 6.55 Milyar Dolara satıldı bi yerden bu parayı çıkartmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

eeee 6.55 Milyar Dolara satıldı bi yerden bu parayı çıkartmaları lazım.

oha o parayı kaç kere çıkardılar acaba,yetmedi
  • ayda 70 tl ödüyorum bana da çok pahalı geliyor. Hem de adil kullanım kotası diye birşey var hemen doluyo zaten bikaç şey indirince. Hadi adil kullanım kotası diye bir saçmalık olmasa neyse de böyle çok saçma geliyor bana bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk

ayda 70 tl ödüyorum bana da çok pahalı geliyor. Hem de adil kullanım kotası diye birşey var hemen doluyo zaten bikaç şey indirince. Hadi adil kullanım kotası diye bir saçmalık olmasa neyse de böyle çok saçma geliyor bana bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

2 senelik hort...idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.