Şimdi Ara

TTNET WiFi hakkında ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

TTNET WiFi ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Evimde ADSL hattım var. TTNET'in sitesinde okuduğuma göre ADSL abonelerine her ay 1800 dk kullanım veriyorlarmış. Şimdi sorularım şunlar:

1) Bu doğru mu?
    2) Eğer öyle ise, ben evimde ADSL'i kullanırken, ablam Ankara'da yurttaki WiFi'dan giriş yapıp kullanabilir mi? İkisini aynı anda kullanabiliyor muyuz?

Pakete göre 1800 dk kadar, netlimitsiz ise 600 dk. hangi adsl e ne hediye dakika var sitede yazıyor. Dakika dolarsa evdeki faturaya bir para ile ek dakika alınabiliyor.

İkisi ayrı hizmet evdeki adsl'in durumuna bağlı değil, kullanılabilir.

COD MWF PERK 3 MARTYRDOM
    "Beni Benden alır isen , seni sana bırakmam"
  • Buradan bakabilirsin kullandığın tarifeye göre kaç dk. kullanım hakkın olduğuna.

Kullanıcı adı ve şifre ile TTNET Wifi olan heryerde kullanılabilir.

• Ttnet abonesi değilim.Ttnet wifi yi kullanarak bi takım indirmeler yapacağım.Ttnet abonesi olmayanlar için Ttnet wifi kontörlü dakikalar satıyor.Kullanıcı adı ve şifre soruyor.Kullanıcıadı ve şifre adı altında 2 tane mi şifre alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festar -- 21 Ağustos 2011; 10:36:18 >
  • sabit telefonu mecburu tutmasın bende ttnet alırım, evde kullanmadığın telefondan 22 tl ücret alıyor yani ttnet ve sabit tel. toplamda 70 tl den aşağı fatura gelmez ne zaman sabit teli kaldırır o zaman düşünürüm....

Buradan bakabilirsin kullandığın tarifeye göre kaç dk. kullanım hakkın olduğuna.

Kullanıcı adı ve şifre ile TTNET Wifi olan heryerde kullanılabilir.

Teşekkürler...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.