Şimdi Ara

Ttnet vermedikleri hizmete 450 tl fatura çıkardılar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, artık burama kadar geldi diyerek lafa başlıyorum..

2 sene önce annemin üzerine olan ttnet aboneliğini iptal ettirdik, iş yerinde kullandığımız, daha sonra ben gidip kendi adıma ttnetten internet aboneliği açtırdım buraya kadar sorun yok,

aradan 1 sene geçti ödenmemiş 150 tl fatura var vs dediler, olmaz kapattırdık dedik dilekçe verdik kabul etmediler parayı ödedik,

Bu sabah kağıt gelmiş 450 tl ödenmemiş faturanız vs var diye, kullanmadığımız kapattırdığımız eski abonelik açıkmış ona fatura çıkartıyorlar, Halbuki aynı iş yerinde zaten ttnet kullanıyoruz faturalar ödeniyor..

Şimdi arkadaşlar ben ne yapmalıyım ? Dava mı açayım nasıl bi yol izlemeliyim,

unutmadan geçen sene 3 ay boyunca ücretsiz modem verdiler 3g hatırlarsanız, 3 ay kullanın begenmezseniz iptal edin modem sizde kalsın devam ederseniz aylık 5 tl odeyin dediler, biz gidip iptal ettirdik, 250-300 tlde ona fatura çıkardılar :) Ödemezseniz tutuklama kararı çıkarıcaz diye gece yarıları avukatları tehtit mesajları yolluyordu, avukatımıza söyledik tabi ağızlarına yaptı ama gene ödedik..

Superonline kullanıyorum 2-3 senedir evimde daha 1 kere böyle birşeyle karşılaşmadım.. Ah ttnet

• Gerçekten TTNET'le münasebet kurduğunuza emin misiniz? Şaka bir yana bir mafya, çete, dolandırıcılık örgütü ile muhatapmışsınız gibi izlenim edindim cidden.

Tutuklama vs. gibi bir olay kolay kolay olmaz çünkü icra takibi yapılması gerekir. Avukatınız bunu tebliğ etmiştir zaten. Bence haksız maddi ziyanınız için direkt tüketici mahkemesine gidin, bir yandanda savcılığa tehdit dolayısıyla başvurun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Gerçekten TTNET'le münasebet kurduğunuza emin misiniz? Şaka bir yana bir mafya, çete, dolandırıcılık örgütü ile muhatapmışsınız gibi izlenim edindim cidden.

Tutuklama vs. gibi bir olay kolay kolay olmaz çünkü icra takibi yapılması gerekir. Avukatınız bunu tebliğ etmiştir zaten. Bence haksız maddi ziyanınız için direkt tüketici mahkemesine gidin, bir yandanda savcılığa tehdit dolayısıyla başvurun derim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, tehtit olayı geçen sene 3g modem yüzünden oldu, fakat avukatım arayıp bi güzel kalayladı mesajı atan avukatı.. Onun parasını ödedim ve çözdüm aslında ttnetin avukatı para kazanıcak o yüzden peşini bırakmamıştı ozaman,

Şimdiki sorunsa çok saçma 450 tl fatura çıkartıyorlar bugün haberim oldu bu konuda herhangi bi mesaj falan atılmadı , gidip dilekçe verdim çözülmez ise sonuna kadar hakkımı arayacağım

birde söylemek istiyorum, madem benim borcum var fatura birikiyor NEDEN telefonla arayıp yada adresıme fatura yollayıp bilgi vermiyorsunuz ? bu tamamen soygunculuktur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 2 Nisan 2013; 20:22:55 >

• Hattı daha önce kapatmış olduğunuza dair bir evrak vardır mutlaka elinizde diye düşünüyorum? Basitçe bunu ibraz edin, ya da hattı kapattırdığınızı belgeleyin, yasal faiziyle birlikte paranızı iade alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.