Yaklaşık 5 senelik TTNET aboneliği mi taahhüdüm biter bitmez; iptal ettirmek için nisan ayında TTNET ofisine giderek dilekçemi doldurdum. PErsonel tamam dedi belki merkez den teklif sunma için arayabilirler dediler.
Defalarca arayıp-tacizde bulunmalarına rağmen tellerini açmadım; en son muhtemelen 50. aramalarında telefonu açtım; işte hattınızı hemen iptal etmeyelim; önce 3 ay donduralım sonra yine isterseniz konuşalım hattınızı-hizmetinizi devam ettirelim minvalinden bi şeyler söylediler; bende tamam dedim.
Nasılsa benden onay almadan; ve ben onlardan en küçük bir hizmet dahi almamışken kafalarına göre temmuz ayında bi güzel faturayı bana yansıtmışlar.
Telefonla aradım dedikleri hattınız açık tekrar ofise gidin dilekçe doldurun minvalinden şeyler oldu. Böyle bir firma böyle bir hizmet olmaz olsun dedim. TTNET'e abone olurken 2 değil 12 kere düşünün; çünkü KABUS GİBİLER ve bir türlü peşinizi bırakmazlar...Düşünün taahhüdüm bile yok yine de İPTAL ETMİYOLAR aboneliğimi
var mı tavsiyeniz???
ghostiki
kullanıcısına yanıt
Dondurulan hat hiçbir işleme gerek kalmadan 3 ay sonra otomatik açılıp fatura işler, bu bilgiyi kesinlikle söylemiyorlar.https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden eksik bilgilendirme yapıldığını belirterek şikayet edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
Dondurulan hat hiçbir işleme gerek kalmadan 3 ay sonra otomatik açılıp fatura işler, bu bilgiyi kesinlikle söylemiyorlar.https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden eksik bilgilendirme yapıldığını belirterek şikayet edin.
adamlar tek ayak üstünde 50 tane numara yapıyolar;bu kadar adilik olmaz.. akşam akşam delirttiler adamı...
iptal dilekçesini işleme koymuyolar ;50 kere telefonla arayıp duruyolar;kesinlikle iptal etmeden önce donduralım vs..vs..vs.. ama sonra açılırken hattınız kullanıma açıldı vs..vs.. asla bilgi yok -haber yok... sonra hooop 55 lira fatura...PESSSS
ghostiki
kullanıcısına yanıt
Engelle telefon numaralarını uğraşmayın şu firmayla her türlü hilekar oyunlar oynuyorlar.
ben 312li hatlarına iptal faxı çektim ertesi gün kesildi internet.