Şimdi Ara

TTnet upload sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar speedtest den 700 kbps upload hızım olduğunu öğrendim bir yerden çevirdim 80 kb /s oluyormuş yaklaşık saniyede 100 kb yüklüyomuş . Biri bna dediki 90 kb yükleme hızıyla 20 dk 720 p bir videoyu 2 saate yüklüyorum . Ben video yüklemeye kalkınca haftalar süreceğini gösteriyor neden böyle?

777 kbps hızım googlda 95 KB per second diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaturSahinov -- 5 Kasım 2012; 17:04:01 >

• Bazı programlarda 10 kb diyor rapid de 35 kb diyor normalde 85 olması gerekiyor neden ya?
  • 700 kbps upload değildir.
    muhtemelen 8 mb 'e kadar olan bir tarife kullanıyorsun.
    bu tarifede alacağın en yüksek hız 8192/800 kbps dir.
    Yani 800 kbps olan hız senin saniyede 800 kb ile upload yapacağın hız değildir.
    85 kb ye tekabül eder (o civarda).
    Dolayısıyla eğer bir yere dosya gönderirken 80-85 kb görüyorsan normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPridyon

Merhabalar speedtest den 700 kbps upload hızım olduğunu öğrendim bir yerden çevirdim 80 kb /s oluyormuş yaklaşık saniyede 100 kb yüklüyomuş . Biri bna dediki 90 kb yükleme hızıyla 20 dk 720 p bir videoyu 2 saate yüklüyorum . Ben video yüklemeye kalkınca haftalar süreceğini gösteriyor neden böyle?

777 kbps hızım googlda 95 KB per second diyor

Kardeşim ayrıyetten nereye upload ettiğinde önemlidir arkadaşın upload kısıtlaması olmayan bir yere upload eder sen başka biyere upload edersin siteden siteyede download hızında olduğu gibi upload hızındada fark olabiliyor

• Saniyede 80kb upload gayet iyi ve normal. Herhangi bir sorun yok yani.
  • normal değerler arkadasın dedigi gibi yükleme sitelerindeki upload hız sınırlamarıda mevcuttur ftp üzerinden yapmanı tavsiye ederim ftp destekleyen sitelerden yazılımlar aracılıgı ile daha düzgün gerçekleşir yükleme işin.saniyede 80 kb ile 2 gb veriyi karsı tarafa aktarıyorsun yaklaşık olarak 14 -15 saniyede 1 mb ver aktarımı ya da en sağlıklısı remote upload desteği olan siteye bas gitsin etiketi değiştir tamamdır zamanında bende upload işleri ugrastım bezdirici bir şey baktım aktarım işi çileden cıkartıyor dvix player destekli remote secenegi olan sitelere remote ediyordum 5 alternatifli hemide:D:D digerine totalde harcayacagın süre film basına 5 saate tekabul ederken sayfa düzeni içerik ayarlamaları alternatifler yüklemem toplamda ortalama 1.5 saatimi alıyordu ha premium bulup remote süresini kısaltman lazım yoksa değişen birsey olmaz sadece pcinden aktarım yaparken kesilmelerde yeni bastan yükleme olasılıgına karsı premium bulamasanda remotede böyle bir dert yok kapat sayfayı saatler sonra ac aktarım devam ederse ya da bitmişse yazar premium veya leech sitelerinden baglantı linkini convert edip hızlanmış link ile yaparsan remote işlemi saniyeler içinde halolabilir 8 mbs lik sınırlama olmadıgı 100 mbslerde dosya aktarımı gerceklesiyor upload işleri için yapıacak en iyi secim remotedir düşün derim

• beyler 85 le yollamıyor 10 -35 kb arası yolluyor bende 85 kb yi neden kullanamıyorum diyorum sorun burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TTNet upload'ına fazla güven olmaz açıkçası.TTNet kullanıyorsan bu hız ile adam akıllı ne down edersin ne de up.TTNet kullanacaksan en az 8 MBs kullanmanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.