Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.698
Cevap
62
Favori
438.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mühendis
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kanalı favoriye nasıl eklerim?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam
    Nasil yüklediniz. Ben bur türlü yapamadım. Android tv var bende de. Playbstore de görünüyor ama yüklemiyor

A101 den aldığım hi level android tv 55 inch. Tv+ yükleniyor. Bunda da play store de tivibu go programı görünüyor ama yükle deyince öyle bekliyor yüklemeye geçmiyor. Aslında yüklü olan bir tv den apk çıkarılıp paylaşılsa b3lki çalışır. Telefondaki programın apksini atıyorum cihaza yükleniyor ama ekrana sığmıyor.

Evet onu acsaniz da telefon sürümü oluyor odur muhtemelen...tv hakkında bilgim yok ama desteklemiyor olabilir. Eğer imkanınız varsa Android Media player alın bi....tüm uygulamalar için daha rahat edersiniz.

• Fiyatlarına çok uçuk zam yapmışlar. İnsanlar, F1, İngiltere premier lig, türkcell süper, sinema, dizi, belgesel vb ne varsa full dlgiturk paketlerine 289 tl ye cayır cayır abone oluyor an itibari ile. Bunlar ise kendi paketlerine 150 tl istiyorlar. Ucuzdu diye promosyon niyetine alıyordum. Ama tahhüt yenilemeyi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam bendeki tivibu cihazı tn2000hd humax. ben bu kutuya gıcık oluyorum. değiştirtme şansım var mı? şu anda kullanımdaki güncel kutu ne acaba? böyle salak bir alet olamaz ya. müşteri hizmetlerine telefon açmayı düşünüyorum ama önce buradan bir yoklama çekeyim dedim.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Uzun bir süredir kullanıyoruz evde IPTV olarak. TivibuGO falan da var.
    Geçtiğimiz hafta full paket + 5 cihaz aynı anda izleme destekli TivibuGO olacak şekilde 18 ay sabit aylık 165₺ fiyat verdiler. Kabul edip devam ettik. Biz memnunuz Tivibu'dan.

Bizimde sorun oluyordu 10 senelik ttnet modemden yeni keenetic hopper dsl modeme geçtim aylardır henüz bir sorun hissetmedim.

kısacası:

- TRT1 de dün yayınlanan bir geçmiş yayını açıyorum, çalışıyor

- Eurosports 1 de dün yayınlanan bir geçmiş yayını açıyorum, çalışmıyor (bir çok kanal böyle)

- Menüden film sekmesine girip film açıyorum, ilk gördüğüm 2 filme giriyorum, çalışmıyor

Verdiği hata hep aynı: "150-97-656 İçerik oynatılamamaktadır. Modemi resetleyin sonra tivibu kutusunu resetleyin (kısacası)"

Internette aradığımda 3 sene önce bu hatayı alanlar olmuş. Bende son 3-4 aydır var ondan önce her şey çalışıyordu.

Müşteri hizmetlerini 3 kere falan aradım, hep modemi kutuyu reset yaptırtıyorlar, fabrika ayarlarına döndürtüyorlar. Bir kaç saat sonra mesaj geliyor "sorununuz çözülmüştür, biz sizi arayacağız" diye. Eve hiç bir personel göndermediler henüz.

Evimdeki cihaz bu tip:

Bir kaç gün önce taahhüttümü yenilettim. Çözüm için bir önerisi olan var mı?

Hocam en temizi cihazı değiştirtin. Air7205'ler, Tivibu Ericsson MVP altyapısından ZTE Eyewill'e geçiş yaptığından beri yazılımı çok iyi çalıştıramıyor. Cihaz bozuldu diyerek kayıt açtırın, ZTE'nin yeni Android temelli cihazından getirirler. Çok daha istikrarlı çalışıyor. Bu arada değişim yapılırken Air7205'in kumandasını vermeyin, ZTE'de de çalışıyor hem de ZTE'nin kumandasından daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 8 Ağustos 2025; 20:33:8 >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

ZTE'nin yeni Android temelli cihazı derken, tam model nosu var mı bildiğin?

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Ben 13 yılın ardından iptal etmeyi düşünüyorum Tivibu Ev aboneliğimi. Yani muazzam bir potansiyeli nasıl bu kadar kötü yönettiler şaşırıyorum. Korsan yayıncıların bile uydu kalitesinde yayın verdiği noktada tivibu maalesef çağın gerisinde kaldı. 4K zaten yok. FHD yayınlar bile çamur gibi. Sinema kanalları ve seç izle içerikleri sansürlü. Yazmama rağmen en ufak aksiyon alınmadı. Para ödeyip kiraladığım filmi sen ne hakla sansürlersin yahu?
    Cihazlar desen onlar da kalitesiz. 2025 yılında hala 10 sene öncenin teknolojisini reva görüyorlar.
    Velhasıl ilk abonelerinden olduğum bu hizmeti taahhüt sonunda bırakmayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

valla ben de fhd görüntüden memnun değilim. dediğin gibi her kanalda fhd yok gibi. çamur gibi görüntü demene katılıyorum. sansürü ben de kabul etmiyorum. seçenek ver bari. sanırım bu alanda en iyisi tv+ yani bana göre en azından   bir sürü var gerçi ama ben yerel kanalları da izlediğim için böyle dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 10 Ağustos 2025; 12:42:5 >
  • Ben normal uydu yayını düşünüyorum. Geri al izle hizmetini iptv yayıncıları bile vermeye başlamış. 1 haftaya kadar geri al izle yapılabiliyormuş. TV+ hiç kullanmadım. Ama bu şekilde bi abonelik düşünmüyorum TV için. Çocuk da büyüdü. Artık çok fazla tv yayını ihtiyacımız yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.