Şimdi Ara

TTNET Tivibu Cep uygulaması çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
17.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone için link :http://itunes.apple.com/tr/app/tivibu-cep/id434604895?mt=8

iPad için link :http://itunes.apple.com/tr/app/tivibu-cep-hd/id434598417?mt=8

App Store tr hesabım yok kırılmışı varmı diyenler için link :http://www.filedude.com/download/PB2qjG20LGcbf0ed0503

Tivibu’nun yeni cep uygulaması ile televizyonu istediğiniz yerde istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

“Tivibu Cep” uygulaması ile;
    - 38 TV kanalına ulaşabilir,
    - Canlı yayınları durdurabilir, kaldığınız yerden izlemeye devam edebilir, ileri ve geri sarabilir,
    - Kaçırdığınız programları istediğiniz zaman tekrar seyredebilir,
    - Pek çok yerli filmi, istediğiniz zaman seyredebilir,
    - TV keyfine ara vermezsiniz.

Tekrar-İzle servisi ile 30 ulusal TV kanalında yer alan ve en beğenilen yerli dizileri ve eğlence / yarışma / spor programlarını yayınlanma tarihlerinden sonraki 1 hafta boyunca istediğiniz zaman, istediğiniz kadar, cep telefonunuz üzerinden izleyebilirsiniz.

Seç-İzle servisi ile film arşivinden istediğiniz filmleri, haberleri, müzikleri ve diğer içerikleri istedikleri kadar izleyebilirsiniz. İzlemekte olduğunuz içeriği istediğiniz zaman durdurup, terkar başlatabilir, ileri-geri alabilirsiniz.

Durdur-İzle servisi ile canlı televizyon yayınını durdurabilir ve 30 dakika içinde durdurduğunuz yerden izlemeye devam edebilirisiniz. Geri Al İzle servisi ile durdurma süresi içinde ileri ve geri alabilir, sonra tekrar ileri alıp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz. Bu servisler sadece Iphone ve Ipad istemcileri için mümkündür.

Kirala-İzle servisi ile geçmişten günümüze ses getiren, en çok izlenen, oyuncusu/yönetmeni herkes tarafından bilinen, ödüllü yerli filmleri film başına belirli bir ücret karşılığında, dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Tivibu Cep ile TRT 1, KANAL D, ATV, SHOW TV, SAMANYOLU, STAR, KANAL 7, KANALTÜRK, FOX, CNBC-E, TRT 6, MEHTAP TV, TRT HABER, NTV, HABERTÜRK, 24, CNN TÜRK, BUGÜN TV, S HABER, BLOOMBERG HT, ÜLKE TV, BLOOMBERG, CNBC, NTV SPOR, YACHT&SAIL, YUMURCAK TV, DUCK TV, TRT OKUL, E2, AKILLI TV, KRAL TV, POWERTURK TV, TÜRK Ç, NUBER 1, C MUSIC TV, TRACE TV, MCM POP kanallarını izleyebilirsiniz.

Şifre hatası alan arkadaşlar :

Uygulama'ya bilgisayardaki tivubu kullanıcı adımız ile giriş yapamıyoruz. Tivibu cep uygulaması için ücretsiz olarak yeni bir hesap açmamız gerekiyor.

Uygulamaya girdiğinizde;
    "Üye Ol" linkine tıklayın. Kullanıcı adı kısmına adsl kullanıcı adını @ttnet'siz şekilde girin. Şifre kısmına adsl şifresini girin. Mail kısmına herhangi bir mail girebilirsiniz. Devam deyin. Sözleşmeleri kabul edin. Tivibu cep için kullanıcı adı ve şifre seçin. Telefon numaranızı girin. Sonraki adıma geçin. Belirttiğiniz telefon numarasına gelen kodu girin. Sözleşmeyi kabul edip işlemleri bitirin.

Hata çözümü için Perseus1 nickli arkadaşımıza teşekkürler. Küçük bir uyarı penceresi yazmayan ttnet'e kocaman bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 10 Mayıs 2011; 23:39:29 >

• Deneyen var mı?
  • indiriyorum şuan
  • 2 kullanıcı adımla denedim. 2'sinide kabul etmedi nedense
  • Benim TR hesabım yok, bunu crack yapan birisi paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim TR hesabım yok, bunu crack yapan birisi paylaşabilir mi?

crack olmaz arkadaşım bu.

Şifre hatası alan arkadaşlar kesinlikle okuyun:

arkadaşlar bende ilk başta bu hatayı alıyordum fakat pc deki ile giriş yapamıyoruz.
    cep için ücretsiz yeni bir hesap açmamız lazım...

bunu da kullanıcı adı yerşne tıkladığımız zaman klavyenin sol üstünde kullanıcı adı oluştur var.
    buradan oluşturacağız...

not: adsl kullanıcı adınızı girerken @ttnet i yazmayınız...

kusura bakmayın koca koca yazdım görmeyen kişiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 10 Mayıs 2011; 21:44:17 >
  • Ücretlendirmesi nasıl oluyor? Sitesinde göremedim...

Standart olarak ev paketine üye falan mı olmak gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Ücretlendirmesi nasıl oluyor? Sitesinde göremedim...

Standart olarak ev paketine üye falan mı olmak gerekiyor?

eğer pc üzerinden üyeliğin varsa cep için ücretsiz üyelik açıyorsun.
  • mac os x için tivibu uygulamasını bi türlü çıkarmayan ttnet, iphone uygulamasıda çalışmıyor, kullanıcı adı-şifre giriyorum yanlış diyor, sıfır(0) profesyonellikle tekelleştirilen internet sağlayıcımızla daha mutlu günlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim TR hesabım yok, bunu crack yapan birisi paylaşabilir mi?

crack olmaz arkadaşım bu.

arkadaşlar bende ilk başta bu hatayı alıyordum fakat pc deki ile giriş yapamıyoruz.

bunu da kullanıcı adı yerşne tıkladığımız zaman klavyenin sol üstünde kullanıcı adı oluştur var.
    buradan oluşturacağız...

kusura bakmayın koca koca yazdım görmeyen kişiler var.

hep ücretsiz olcağına dair bi garanti varmı? 2 gün sonra paralı yaparlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 10 Mayıs 2011; 21:47:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao

şifre hata veriyor bendede

cep paketi falan diyor cep paketi içinde ayrı üyelik falanmı alıcaz acaba

illa tek tek herkese alıntı yaparak yazıcam sanırım koskocaman kırmızılarla yazdım gene yok!

buradan oluşturacağız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

şifre hata veriyor bendede

cep paketi falan diyor cep paketi içinde ayrı üyelik falanmı alıcaz acaba

illa tek tek herkese alıntı yaparak yazıcam sanırım koskocaman kırmızılarla yazdım gene yok!

buradan oluşturacağız...

şifre yanlış diyince direk konuya girdim mesajı yazdım sonra mesajları okudum ben benim mesajı editledim :)

• Ya arkadaşlar TTnetin herşeyi kazık, ordan bakalım ne kadar alıcak bedavaya vermeyeceği kesin gelin vazgeçin bu sevdadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Ya arkadaşlar TTnetin herşeyi kazık, ordan bakalım ne kadar alıcak bedavaya vermeyeceği kesin gelin vazgeçin bu sevdadan...

Allah Allah ne garip insanlarsınız buyrun bedava cep üyelik açtım.

alın resim

• quote:

quote:

Ya arkadaşlar TTnetin herşeyi kazık, ordan bakalım ne kadar alıcak bedavaya vermeyeceği kesin gelin vazgeçin bu sevdadan...

Allah Allah ne garip insanlarsınız buyrun bedava cep üyelik açtım.

alın resim

1 hafta sonra paralı yaparsa görürüm

• Perseus, performansı nasıl acaba?

TV'lerin kendi programları genelde işe yaramıyor. Mobil TV üyeliğim var ve memnunum. Bu daha uygun fiyatlı ( TiViBu Web'e üye olacağım tabii, 1 TL imiş)

Performansı güzelse düşünebilirim.

Teşekkürler..
  • @takao

arkadaşım senden habersiz senden para alamaz bu kadar basit bir olayı amma büyüttünüz.
    ne garipsiniz sizi anlamak mümkün değil.

1hafta sonra direk para kesemez.
    eğer paralı üyelik olursa zaten size bildirilir ki böyle birşey muhtemelen olmayacak
    size tavsiyem siz yapmayın sakın
  • Ben dediğimi dedim yakında çıkar kokusu TTneti adsl sinden tanıdığım kadar tanıyorum,haberli diyon bir sürü şeye habersiz yapıyor,faturaya yansıdığında haberimiz oluyor...
  • quote:

+1 HackAv hocama katılıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.