Şimdi Ara

TTNET Tivibu Cep uygulaması çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
17.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone'da kullanıyorum programı ben,ufak ekran olduğu için yeterli geldi bana..ipadte büyük ekranın dezavantajı olabilir tabiki (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 11 Mayıs 2011; 0:39:47 >
  • ttnet abonesi değilim. benim için bir yöntem var mıdır?
  • kanal sayısı çok değil, ayrıca görüntü kalitesi beni tatmin etmedi...
  • Yahu delireceğim :@ :@

Sözleşmeleri onaylamanız lazım diyor okuyun diyor artık küfür yazacam şuraya kendimi zor tutuyorum kabul etmiyor lan işleme devam diyorum etmiyor :@ Nasıl yapacağım?
  • Az önce aktif oldu hesabım. Görüntü gayet güzel; TTNET iyi iş çıkarmış :)
  • iPad'de de çok güzel bence. Mobil TV üyeliğimi iptal ettirdim.

Mobil TV gibi süre sınırlamasıda yok en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 11 Mayıs 2011; 1:56:40 >
  • ttnetin 1 hayrını gördük şükür :)
  • arkadaslar o kadar kolayki (evet biraz uzun suruyor uye olmasi ama oluyor) yapamaynlara sasiyorum bu 1, ikincisi uygulama tamamen ucretsizdir ve seyredilen hicbirseyden para talep etmiyorlar (kirala izle haric zaten oda su an yok) ileride ucretliye bile cevirseler sizin bilgi ve rizaniz olmadan sizden para talep edemezler.

son olarak wifi' yi kapatip, 3G performansini kontrol ettim tek kelime ile super.
  • arkadaşlar, ben uydunet abonesi olduğum için giremiyorum tivibuya. bir arkadaşımdan alsam adsl kullanıcı bilgilerini, onunla giriş yapsam, bunun ona herhangi bir zararı olur mu?
  • Çok merak ettim üye oldum denedim beğenmedim. Nasıl iptal edecegim üyeliğimi şimdi ben. Kesin giydirir bunlar ilerde. Bilgisi olan var mı?
  • of ne saçmalıktır bu yaaaaa

doğrulama kodunu gönderdi

mesajlara girince uygulama başa döndü

şimdide kullanıcı adı kullanımdadır diyo

yok telefon kullanımdadır diyo

bi şeyi adam gibi yapsalar şaşarım zaten
  • Arkadaşlar 3 ay ücretsiz, sonrasında da aylık 5 tl olacak haberiniz olsun. Arkadaşının şifresini alanların da bilgisi olsun 4. ayda 5er 5er çekilecek arkadaşlarının hesabından
  • TTNET kedi olali bi fare tuttu 3 ayligina da olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

of ne saçmalıktır bu yaaaaa

aynı sorunu bende yaşadım ayarlardan sms preview i açarsan sorun yaşamazsın.
  • Arkadaşlar net bilgilendirme olsun diye yazıyorum

1-Tivibu WEB yani pc de kullandığınız yazılım için aldığınız kullanıcı adı ve şifreler geçersiz

2-ADSL kullanıcı bilgilerini girerek sisteme üye olmanız gerekmektedir.

3-ADSL kullanıcı bilgileride telefon numarası : 0 212 355 69 55 olan biri için

kullanıcı adı : 2123556955@ttnet
    şifre : 3556955 şeklinde olacaktır. Bu bilgileri kullanarak ve önünüze gelen onay tiklerini atarak şifer ve kullancı adı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Sorunu nasil cozdun peki? Ben sonuclanmamis basvuru hatasi aldigim icin hicbisey yapamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKBATUR

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Sorunu nasil cozdun peki? Ben sonuclanmamis basvuru hatasi aldigim icin hicbisey yapamiyorum.

telefonda sms geldigi zaman onizlemesini ayarlardan acin ondan sonra programdayken msj geldiginde ordan kodu okuyup mesajı iptale basarak kapatin uygulama acik kalacak ordan yazin iste..

• Daha ürünün lansmanı yapılmadı nerden öğreniyorsunuz helal doğrusu ... Merak edenlere 3 ay ücretsiz
  • şuan kullandıgım tivibu hesabı üzerime değil..akşam dayımı arayıp ttnet sözleşme bilgilerini isteyeceğim bakalım

• ivibu Cep, 3 ay boyunca tüm TTNET ADSL kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.

Bu dönemden sonra TTNET ADSL aboneleri, Tivibu Cep‘ten aylık sadece sadece 5 TL ücret karşılığında yararlanabilecek. Bu servis kısa bir süre sonra Android, BlackBerry, Bada, Windows Mobile 7, Symbian ve Wap Push işletim sistemlerini destekleyen mobil cihazlarda da kullanılabilecek.

Seç izle - ücrertsiz, kiralama 1-4 Tl arası değişiyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.