Şimdi Ara

TTNET ten TURKNET e geçmek mantiklimi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKNET e başvurdum ama TTNet boş port yok dedi.
    Bende TTNet e başvurdum bağlandı internetim.
    Ama hatayı şurada yaptım 24 ay taahhüt ve modem aldım.
    Şuan daha 2 gün oldu. İptal edersem 350 lira cezası varmış.
    TURKNET 120 lira yardım ediyor ve ilk ay ücretsiz 60 lira yani toplam 180 lira.

TTNet ten 8 megabite kadar 35 GB tarifesi
    TURKNET 16 megabite kadar kotasiz.tahautsuz

Asıl mesele transfer yaparken bosport yok derlermi gene boşa ceza ödemeye kim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline dan ttnet e geçtim aynı mantıkla. 120 lira ödüyordum şimdi 100 lira ödüyorum. Superonline tahhüt iptali için 249 tl ödemem gerekecek hala fatura bekliyorum. İyi yanı ttnet 150 tl geçiş indirimi yapacak + 50 lira da online başvurudan . Mantıken 49 lira çıkıyor bana (: Ama ttnetten başka bir firmaya geçiş yapmaya kalksam 450 tl iptal bedeli istiyorlar . Nereye geçersen geç değişen çok bir şey olmuyor. Altyapının kaç desteklediğine bak, ayrıca alt yapı kiminki varsa ondan al. Hangisi ucuzsa ona geç. Bölgeden bölgeye hizmet kalitesi değişiyor muhatap bulamıyorsun.
  • Hocam bende de aynı meseleyi yaptılar. Türknette idim ve nakil istedim yani yeni bir port açılması gerekiyordu başka firma olduğu için 1 ay boyunca boş port yok şebeke sıkıntısı var deyip sürekli oyaladilar. Bıktım sonra turkneti iptal ettim ve Türk Telekoma başvurdum gelip hemen bağladılar. Biliyordum şerefsizlik yapıp başka firmalara port kaptirmadiklarini. Sonra dedim ki bağlar bağlamaz ben iptal ettirmek istiyorum ne öderim dedim ilk gününde yaklaşık 17 lira ceza bedeli çıkardılar. 2 günde size nasıl öyle bir ücret çıkarmışlar anlamadim. Bu arada eğer altyapiniz iyi durumda ve TTNET te ile sıkınti çekmiyorsanız turknete geçin ama iyi durumda değilse geçmeyin çünkü ben benim internette sorun var diye turknete geçtim ama aynı sorun orda da devam etti. O yüzden geri döndüm. Çünkü müşteri hizmetleri çok kötü durumda. Yani TTNET den de daha daha kötü durumda. Ha bu arada Turknet ilk ay ücretsiz degil. İlk ay cayarsaniz ücretsiz oluyor. Bir de şunu söylemiyorlar abone yaparken, bu arkadaşlar ön ödemeli çalışıyormus onun için ilk ay 2 fatura birden geliyor. Yani diyelim ayın 10unda aktivasyonun yapıldı. Diğer aya kadar 20 gün + 30gunluk peşin alınacak şekilde 2 fatura çıkıyor. 40+60lira fatura gelmiş olur yani ayın 1inde. O yüzden katekulleye gelebilirsiniz 180lira kar edeyim derken 100lira zarara girmeyin. Ayrıca 120 lira cezai bedel indirimi ise sana ttnetten gelen faturayı zor bela e posta ile gönderip 1 hafta içinde onlarin gözüne sokmaya çalışacaksın sonra bu 120 lirayı sana 20 20 diye 6 ayda faturandan düşecekler. Anlayacağın türknet taahhüt yok ama insanı güzel sieviyorlar. Kurtulmak ise muamma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim ben 7 gün içinde cayma hakkı var diye biliyorum sözleşmenin bir nüshası varsa bir kontrol et hakkını kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 28 Ekim 2017; 23:24:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.