Şimdi Ara

ttnet te %6 süper indirim!hayret!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTNet ADSL'den yepyeni bir fırsat: “ADSL'imi 24 ay kullanacağım” diyene %6 indirim!

Tüm tarife seçeneklerinin aylık kullanım ücretleri için geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın! Siz de hemen başvurun son sürat internet keyfini uzun süre indirimli yaşayın."
    *tamamen siteden alıntıdır*

abi bunlar dalga geçiyo heralde 29 ytl lik int. 27,26 ya düşüyo.çok muhteşem bi indirim.herkesin faydalanması lazım.

• çok yeni bir haber yaw
  • BAYATLADI BU HABER DOSTUM
  • yeter işte bundan fazlası bünyere zararlı.alışık değiliz alerji yapıyo
  • pekii bu başvuruyu Telefon ile yapabilirmiyiz illa Telekoma yazılı başvurumu yapmak lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

pekii bu başvuruyu Telefon ile yapabilirmiyiz illa Telekoma yazılı başvurumu yapmak lazım..

herhangibir telekom bayiinede yapabilirsin nüfus cüzdanı fotokopisi ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlara burdan bi söverim dalgamı geçiyorlar bizle alsınlar 1.5 ytl lik indirimi harcıkyapsınlar kendilerine
  • OOOOOOOOOOOOOO ccook büyük bi indirm demeyin öyle sakın. %6 indirim. Süper bi indirim. herkez yararlansız. kacırmasın kimse.Yoksa ttnet üzülür zam yapar.
  • ewt haber eski.
    Ama bu indirim degil yanı.
    Siz Adsl ile sözleşme imzaliycaksiniz. 2 yil boyunca adsl'yi kapatmiycam ve sürekli faturalari ödeyecem vs vs
    sonra size %6 indirim yapiyoruz diycekler.
    yanı anlaşmayi bozarsanız paşalar gibi tazminati ödersiniz

ben artik yanı telekom'dan iyi haber gelcegini hic düşünmüyorum.
    telekom derse "internet bedava oldu" ben bunada inanmam
  • yaşasıııın...ttnet hayatımızı kurtardı puahahahaaaa

tt ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterman

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

pekii bu başvuruyu Telefon ile yapabilirmiyiz illa Telekoma yazılı başvurumu yapmak lazım..

herhangibir telekom bayiinede yapabilirsin nüfus cüzdanı fotokopisi ile

aslında onların bunu otomatik yapmaları lazım ama nerdeee.. mesela ben 2,5 yıllık ADSL üyesiyim
    bizim gibi olanlara veya her YIL için indirim yapması lazım ................
  • tt ye
    adamlara bak ya dalga geciyorlar
  • bu ttnet akıllanmaz
  • bunun amacı bebeye elma şekeri vermektir... 1 yıl daha bizimle olun başka şirketlere geçmeyin vs... Ahh ahhh TT hala halkı aptal zannediyor... Allah size akıl fikir versin... Keşke okusalar biraz forumları da ne kadar nefret edildiklerini görseler..

=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 25 Ocak 2007; 20:47:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.