Şimdi Ara

TTNET Tam İsabet Kampanyası 49 TL'ye 16 mbps Ultranet Limitsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,http://onlinebasvur.com/ sitesinden TTNET Tam İsabet kapsamında 16 mbps Ultranet Limitsiz 12 ay taahhütlü 50 GB adil kullanım kotalı modemsiz Aylık 49 TL kampanyasına 22.10.2013 tarihi itibariyle sözleşmeyi imzalayıp gönderdim. Bu paketi kullananlar belirtilen özellikleri sorunsuz kullanan var mı? Hız belirtilen 16 mbps düzeydemi? Upload ve Download hızı nedir?

"Maddesel beden ömrüm kısa; kaybedecek 1 sn zamanım yok. Koşuyorum; misafir olduğum maddesel evreni, mahlukatı tanımak ve anlamak için.Tanıdıkça da rabbimin kusursuz yaratıcılığını ve yüceliğini görüyorum."
    "Lg 50PM6900 pentouch Magic Remote Kumanda, 3D Smart Plasma Tv, Mecool KIII pro S912 Android 7.01 Digital Recevier+Tv Box ,Huawei Honor 8x 4gb/128gb
  • sitenin altında ki uyarıyı gördünüz umarım..

Bu site TTNET ve Türk Telekom resmi web sitesi değildir
    ULTRANET LIMITSIZ (NH)
    TTNET Güvenlik McAfee VirusScan
    Aile Koruma Sifresi

ULTRANET LİMİTSİZ_TTNET'le Tam İsabet kampanyası 49,00 TL kampanyasına talebim olmadığı halde 3 ay denemeli Tivibu Web Maxi Paket abonesi yapmışlar. 3 ay denemenin sonunda 6,90 TL ücretlendireceklermiş. 4 TL daha verebilirsekmiş 5 veya 6 tane şifreli kanallarada abone yapacaklarmış. Zaten uydudan izleyebildiğim kanallara para verecekmişim. Abone yaptığı kanalları ise zaten uydu üzerinden herhangi bir uydu alıcısıyla izleyebilmekteyim. TTNET'in paraya ihtiyacı var herhalde. Müşterinin haberi olmadan sırf haksız kazanç elde etmek için müşterinin bilgisi dışında istemediğim bu paketi satın almış gibi göstermişler. Bunu iptal ettirmenin bir yolu yokmu. 49 TL internet paketim+6,90 TL Havadan Tivubu parası=56 TL 6,90 TL'yi neden fazladan ödeyim. İptal ettirmenin bir formülü varmı?

Tivibu Web Maxi Paket (3 ay ücretsiz 9 ay 6,90 TL) Zaten bu kanalları uydu üzerinden izlenmekte. Tekrarını bazı web sitelerinden ücretsiz izleyebiliyoruz.)
    100'ün üzerinde yerli ve yabancı kanallar
    2000'in üzerinde içerik arşivi
    Kaçırdığınız diziler, programlar yayından hemen sonra Tekrar İzle klasöründe
    Belgeseller, eğlenceli çizgi diziler, en sevilen müzik klipleri

TTNET Tam İsabet Kampanyası 49 TL'ye 16 mbps Ultranet Limitsiz
    "Maddesel beden ömrüm kısa; kaybedecek 1 sn zamanım yok. Koşuyorum; misafir olduğum maddesel evreni, mahlukatı tanımak ve anlamak için.Tanıdıkça da rabbimin kusursuz yaratıcılığını ve yüceliğini görüyorum."
    "Lg 50PM6900 pentouch Magic Remote Kumanda, 3D Smart Plasma Tv, Mecool KIII pro S912 Android 7.01 Digital Recevier+Tv Box ,Huawei Honor 8x 4gb/128gb

• iyidir ama beni aşıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.