Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon? Sen kimsin ki ücret talep ediyorum felan filan? Mafya mısın? Bu işi düzeltin felan?

Türk telekom'da durmak için kafana silah mı dayıyorlar? 2 sene önce 100 mbit AKK'siz bir hızı hangi firmadan alabiliyordun? Şuan bir çok hız seçeneceği ve akk'siz taahhütsüz olmakla beraber uygun fiyata internet paketleri var. Bu tür mesajlarınıza artık bir son verin. Negatif enerjinizi felanda bu foruma yansıtmayın. Yazdıklarınız problemden başka bir şey çıkarmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLiTeR -- 12 Aralık 2018; 20:1:37 >
  • Ttnet kullaniyorum. 5 mb hiz 50 kk 65 tl oduyorum. Gecen mh aradi, 16b cikaralim ve kk 100 yapalim 85 tl karsiliginda. Diyorum ki ben zaten akn yi gecince hizim yine ayni kaliyor yani 5 ten 2-3 e dusmuyor. Olsun beyfendi hiziniz artacak diyor. Diyorum en fazla 5 mb aliyorum nasil artacak susuyor. Mh cok cahil, yeni abone olacaklara sesleniyorum sakin yilbasindan once taahhut yapmayin. Yilbasindan sonra mutlaka guncellenir. Turknete bulasanlara sabir diliyorum. Bir ariza kaydi icin 12 gun beklemistik en sonunda hattu kapattik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Siz sözleşme yaptığınız için akn 1 ocakta gidecek yerine kullanım kotası gelicek. Yani yaptığınız sözleşme üzerine 50 gb kullanım kotası kullanacaksınız 1 sene boyunca.
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    Cok ilginc. Cihanbeylide de var mi :)

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ayrıntılı bakamamıştım bilgilendirdiniz, açık konuşmak gerekirse bu fiyatlar sürdürülebilir değil ben bu fiyatlara bürokrasi tarafından ayar çekileceğine eminim, hem enflasyon paketini yükseltiyor hem de seçim yakın.
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    Kota yok hocam kullanım kotası yok dediler zaten

• TTnet kullanıcısıyım sözleşmemizi nerede görebilirim? kağıt filan yok bakamıyorum işitme engellisi olduğumdan müşteri hizmetlerini arayamıyorum. Online işlemlerde falan görüntüleyebiliyoruz mu?
  • Online işlemlere girin hocam Abonelik işlemlerine tıklayın orda abonelik evraklarım var orada bulabilirsiniz.
  • Bu millete müstahak
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Üstad anlamadığın şey şu. Kota 1 ocaktan sonra yok. Sen daha 1 ocak gelmeden sözleşme yaptın. 1 ocaktan sonra sözleşmeler fes edilecek diye bir kanun mu var ? Aynı sözleşmen devam edecek sadece adına akn değil de kullanım kotası falan derler. Sonuçta sen şuan 50 gb kota olmak üzere 1 yıllık anlaşma yaptın mı yapmadın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 12 Aralık 2018; 20:12:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan çağrı merkezi çalışanları hiç bir şey bilmiyor. Müşteriyi arayın, kullandığı paketin bir üstünü 5-10tl fazlaya satın demişler sanırım. Kaktırabildiğine kaktırıp yeni yılda yeni kaktırma operasyonuna başlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLogic -- 12 Aralık 2018; 20:12:24 >
  • Netspeed candır gerisi heyecandır.
  • 'AKN kaldırılsın diyen kampanyacılar' diyen arkadaşlar nasıl bir mantık sizin ki ya? İnsanların hakkını araması mı bu fiyatların sebebi yoksa İSS lerin fırsatçılığı mı? Biz böyle hakkımızdan feragat ettiğimiz müddetçe firmalar daha çok tepemize binerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastmandar

Üstad anlamadığın şey şu. Kota 1 ocaktan sonra yok. Sen daha 1 ocak gelmeden sözleşme yaptın. 1 ocaktan sonra sözleşmeler fes edilecek diye bir kanun mu var ? Aynı sözleşmen devam edecek sadece adına akn değil de kullanım kotası falan derler. Sonuçta sen şuan 50 gb kota olmak üzere 1 yıllık anlaşma yaptın mı yapmadın mı ?
    İşte yeni yıl öncesi kaktırma operasyonu bu. Kime ne kaktırırlarsa. Kaltırma evet türkiye ben her şey çok güzel.

• 15-20 gün önce Yıkılan İnternet Kampayası adındaki tarife ile 89TL 16 limitsize geçmiştim o bile zam yemiş benim anlamadığım 50mbit 200gb kota gibi tarifleri kullanıp kabaca 100tl civarı ödeyen kişilere taahhüt bittiğinde 3 katı ücret ödeyeceksiniz falan mı diyecekler böyle saçma iş mi olur akıl alır gibi değil.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kaktırma diyorsun ben de düdükleme operasyonu diyorum. Sonuçta hepsi aynı yola çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

'AKN kaldırılsın diyen kampanyacılar' diyen arkadaşlar nasıl bir mantık sizin ki ya? İnsanların hakkını araması mı bu fiyatların sebebi yoksa İSS lerin fırsatçılığı mı? Biz böyle hakkımızdan feragat ettiğimiz müddetçe firmalar daha çok tepemize binerler.
    Bizim gibi 3.sınıf dünya ülkelerini kasabalılar, köylüler yönetir. Cahil bir ailedeki baba gibidir, susar susar sonra ağzına patlatır. Kaybeden hep baba dışındakilerdir, taa ki o evden çıkana kadar.

Tek yol gelişmiş ülkelere gitmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

15-20 gün önce Yıkılan İnternet Kampayası adındaki tarife ile 89TL 16 limitsize geçmiştim o bile zam yemiş benim anlamadığım 50mbit 200gb kota gibi tarifleri kullanıp kabaca 100tl civarı ödeyen kişilere taahhüt bittiğinde 3 katı ücret ödeyeceksiniz falan mı diyecekler böyle saçma iş mi olur akıl alır gibi değil.
    3 katı ödeyeceksiniz değil de 3 kat az hız alacaksınız diyecekler. Hatta dediler bile hocam. Netspeed dedi :(
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    O kafa öyle işte elektriğe bi dünya zam yaptılar zamı eleştireceğine tasarruf nasıl yaparım diye düşünürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 12 Aralık 2018; 20:19:45 >
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    bu şekilde bir uygulama yapılmayacağı resmen duyuruldu
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.