Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nc39

Bugun musteri hizmetleri ile konustum. An itibariyle taahhutlu olanlar ya da taahhut verenler, ocaktan sonra hiz dusumsuz olarak aknsiz olarak kullanmaya devam edeceklermis.

Su an 35 mb, 50 gb kotali tarifeyi 69 tl ye kullaniyorum. Ocaktan sonra 35mb sinirsiz yine ayni fiyattan kullanacagim dedigine gore.

Bu arada 50 mb, 94 tl, sinirsiz 50 mb kullanmak mantikli gibi :) simdiden taahhut mu versem?

Siz ne diyorsunuz bu olaya ? Sizce de bole mi olcak ?
    O zaman 100 Mbps 50 GB lık paketi alsam (90tl) 1 ocaktan sonra 100mbps kotasız kullanacam 2 sene yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 12 Aralık 2018; 20:50:28 >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Taahhüt yaptıysak bile bilgim yok o işlere babam bakıyordu o da bu işlerin özürlüsüdür pek anlamaz geçen sordum net cevap veremedi kendisi de bilmiyor yani. Taahhüt bitmiş görünüyor ama 2011 yılından beri ttnet kulanıyoruz nasıl oluyor anlamadım bende
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Yeni değil. TT akn' yi kaldırıyor isimli haber çıktığında da bu link vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu geçen hafta paylaştılar, lansmandan sonra.

Bugün sadece ana sayfaya taşıdılar. Öncesinde Hakkımızda-->Duyurular sayfasından erişiliyordu.

Hatta ek bilgi vereyim, bugün önce yeni sınırsız fahiş fiyatlı kampanyaları açıkladılar. Çok tepki alınca, Lider Kampanyası adlı paket kaldırıldı, sayfa bu duyuruya yönlendirildi.

Yani bu zaten bilinen bir şeydi.
  • Daha 16 mbps hızı düzgün veremezken, zam üstüne zam nedir? Haram zıkkım olsun. İnşallah komple batarsınız da ülkede internet filanda kalmaz.
  • Taahhüt olmayanlar bu zamlı tarifeleremi geçecekler yoksa şuan ne ödüyorlarsa o fiyattan akn'siz düşmeyen hızlı internetlerimi olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

Hocam yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Mevcutta AKN'li tarifede yer alan bütün Türk Telekom müşterileri, 1 Ocak itibariyle, paketlerini full limitiz olarak, aynı ücreti ödeyerek, taahhütlerinin sonuna dek kullanacak.

Konu hakkında Türk Telekom resmi açıklamayı çok NET bir şekilde ortaya koydu zaten:

https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx
    İyi ya mevcut aboneler fiyat değişmeyecekmiş ama ben yine de 2020 de bitiyor sözleşme. Ondan sonra eğer şu zamanki gibi olursa direk kapattırıp ttneti turknet e geçeceğim.

• Bu fiyatlar herkesin gözünü korkuttu. Ben de 24 mbps 150 gb akn li pakete 75 tl ödüyordum, eylül 2019 a kadar da sözleşmem vardı. Az önce müşteri hizmetlerini aradım, bir üst pakete geçmek ve sözleşme uzatmak istediğimi söylediğimde 35 mbps 50 gb akn li paket 24 ay sözleşmeli 76 tl ye sundu ve ocaktan sonra zaten akn nin kalkacağını ve sınırsız kullanacağımı belirtti. Ben de müşteri hizmetlerinin sözüyle geçişi sağladım. Artık bir problem çıkarsa mahkeme mahkeme dolaşırım :D
  • fiyatları siteden kaldırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Yükselttiğimiz akn sonrası hız ve gece kullandığın sınırsız kota için de 1.5 yıllık borcunuz var. Siz bunu önce bir ödeyin, sonra sizin fiyat farkını öderiz.
    Neyin borcu ? Yarım yamalak istediğiniz şeyin bile yapılamamasının borcu mu ?

Ödeyelim ama bu fiyatlarla zararlı çıkacak ben değil, siz olursunuz 50mbps - 200GB 92TL civarı nerede, 50mbps fll limitsiz 259TL nerede ?
  • AKN yerine kullanım kotası gelecek ve kotayı doldurduğunuzda internetiniz kesilecek. Cepte yaptıkları gibi isterseniz ek kota satacaklar. Olan yine TT'lu olana olacak.
  • EzerchE kullanıcısına yanıt
    Aynen tablo kalkmış siteden.

• lastmandar kullanıcısına yanıt
    yanlış biliyor ve yanlış bilgi veriyorsunuz. sitelerinde resmi açıklama duruyor hala araştırın biraz. ama diyorsanız siz orda yazılanlara bakmayın btk dan bana bilgi geliyor diye bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

AKN yerine kullanım kotası gelecek ve kotayı doldurduğunuzda internetiniz kesilecek. Cepte yaptıkları gibi isterseniz ek kota satacaklar. Olan yine TT'lu olana olacak.
    O kota işi kalktı. 2 Hafta falan oluyor. Öyle yapacaklardı vazgeçtiler.
  • Turknet milleni vs bir çok şirket var olmadı oraya geçin. Bunlar bilerek yüksek taahütlü %70 80 indirim kampanya adı altında yaparlar cayarsanda bunu alırız derler. Türk telekom en ucuz operatör bunda da öyle olur. Bırakın goy goyu buradan ekmek çıkmaz.

Kimin yetimin hakkında vatandaşın kuruşu halkında zarar ziyanı varsa Allah belasını versin sürünsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Üstad ben sadece ttnet için konuşmuyorum. Bahsettiğim şeyi yapıcak olan ISS ler var.
  • tanerss kullanıcısına yanıt
    Otomatik olarak zamlı tarifeye geçiş olacak. Şu an ne ödüyorsan aknsiz bir şey almayacaksın. 16 mbps için şu an sözleşme sayesinde 2 yıldır 50 tl ödüyordum ben tekrar taahhüt vermezsem 102 tl olacağının bilgisi verildi bana birkaç gün önce.
  • Beyler normalde benim 7 ay daha var taahhüt ün bitmesine fakat bugün mesaj attılar bitiyor diye. Alan var mı benim gibi başka?

• Bu tarifelerin internetten kaldırılmasının sebebi nedir ? Taahhüt bitimine 2 gün kaldı hala ne yapacağımı bilemiyorum böyle internet de tarife de olmaz olsun dünyanın neresinde internete 100 lira verildiği görülmüş.

Afrika ile yarış yapıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.