Şimdi Ara

ttnet roket kaldırıldı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/roket.aspx

evet tüketiciye çektirdiği çilelere bir yenisini daha ekleyerek formundan geri kalmadıgını göstermiş oldu.
    eski konu geçmiş oldugu için yeni konu açma gereği duydum.

TTnet roket neydi?

takvim ayı içerisinde sadece 1 defa olmak üzere 24 saat boyunca kullanılabilir.
    kullanım süresi 24 saattir. (örn: 18:00 de ttnet roket‘ten yararlanmaya başlayan bir müşterinin ertesi gün 17:59 itibari ile servisi sonlanacaktır.)
    adil kullanım noktasına takılmadan 100 mbps’ye kadar fiber hızlarına ulaşılabilecektir.
    ttnet roket kullanım süresi olan 24 saatin sonunda müşteri faydalandığı paket ya da kampanya şartlarına geri dönecektir.
    ttnet roket kullanım süresi içerisinde müşterilerimizin yapacakları internet kullanımları müşterilerimize ücretlendirilmeye devam edecektir.
    ttnet roket servisinden tam performans almak için kablolu bağlantı denenmelidir.
    internet hızı (download - upload) sonuçları bazı nedenlere göre değişiklik gösterebilir. bu nedenler, sunucunun, ev - işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router’ların performansı ve sayısı; ev-işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. ayrıca erişmekte olunan server’ların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir.

konu hakkında tt nete şikayet oluşturuyoruz, forum üyesi bir arkadaşımızın metnini direk gonderebilirsiniz bende gönderdim, gonderme linki budur, hazır metin ise hemen altındadır

https://www.turktelekom.com.tr/destek/Sayfalar/bireysel-musterilerimiz-bize-yazin.aspx

Sayın yetkili,

Müşteriniz olarak karşılıklı bir sözleşmenin altına imza atarak belirli taahhütler altına girmekteyim. Müşteri tarafından benim en mühim taahhütlerim: ödemelerimi düzenli yapmak ve 24 ay müşteriniz olarak kalmaktır. Bunlara riayet etmediğimde ise cezai yaptırımlara muhatap olabilmekteyim. Ancak siz TTNET Roket uygulamanızı tedavülden kaldırmış olmanıza rağmen, ne bununla ilgili olarak bana veya müşterilerinize bir bilgilendirme yapıyorsunuz ne de bu hizmetinizin muadili olabilecek başka bir hizmet sunuyorsunuz.

TTNET Roket hizmetiniz tamamen kaldırılmış mıdır? Değilse ne zaman geri dönecektir? Eğer öyleyse ve yerine muadili gelmeyecek ise; Sözleşmeyi tekrar gözden geçirip hizmet verici taraf olarak yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden dolayı aboneliğimin iptalini isteyeceğim.

Saygılarımla.

Ben böyle bir şikayet metni ilettim. Sizler de iletmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 29 Ekim 2016; 18:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam verdiğiniz metni olduğu gibi gönderdim..bu fırsatçılığa itiraz edip herkes itirazda bulunmalı..
  • acaba taahhütlerinde size ayda bi kere roket vercez diye bir şartları var mıydı ?
  • Kullanıcılar olarak üstüne gitmeliyiz

https://www.youtube.com/watch?v=-uRvVhLxM3M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grc8213 -- 19 Kasım 2016; 14:45:24 >
  • Onlar bizi her gün roketliyor ama biz farkında değiliz. Hissetmiyoruz sanırım. Acısız roketliyor.
    Yazıklar olsun.
  • TTNET ALLAH BELANI VERSİN.

her gün rutin olarak beddua ediyorum bu namussuzlara. İnşallah bir gün biri tutar.

TTNET ALLAH BELANI VERSİN.

• inanin umurlarinda degil sikayet felan tekel olduklarindan istedikleri gibi at kosturuyorlar... serefsizler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen tekel oldukları için çok rahatlar.... Yazıklar olsun şanlıurfadayım fibernet kullanıyorum...AKK ya takılmasam bile çoğu zaman hızım 5 mbiti geçmiyor.. Güya 50 mbit ve 200 gb akk m var.... Nefret ettim....
  • Bende şimdi fark ettim ve küplere bindim. Hiç küfür etmeyen biri olarak sesli olarak küfür ettim istem dışı. İnsanlar akk kalksın diye zilyon tane kampanya başlattı oldukça fazla destek geldi fakat durum iyiye gideceğine tam tersi geriledi, şaka gibi gerçekten. Kesin intikamını böyle alıyor ttnet. "Bizi btk'ya şikayet ederseniz, size daha iyi hizmet vermemiz için zorlarsanız karşılığını misliyle böyle veririz işte, oturun oturduğunuz yerde" diye rest çekiyorlar resmen. Adil kullanım kotası halen olduğu gibi dursa da bu uygulama bir nebze derman oluyordu akk için. Başka servis sağlayıcıya geçiyim desem onu da yapamıyorum bulunduğum yerde yalnızca ttnet var, ne super online ne başka sağlayıcı, elim kolum bağlı yani. Lanet olsun böyle işe.

Bu arada yazdığınız metin çok güzel olmuş. Çok net ve resmi. Aynen gönderdim, gerçi bir şey fark edeceğini sanmıyorum ama tepkimizi bilsinler hiç olmazsa.

• adamlara 2 defa yazdım her seferinde geçici durum teknik geliştirme falan filan diye yazmışlar. kopyala-yapıştır.
  • Telefon üzerinde konuştum ve bana verilen cevaplar şu üzerindeydi aynen aktarıyorum.

- Neden roket kaldırıldı acaba .?

-Müşteri hizmetleri Temsilcisi : Rokette teknik bi sıkıntı olduğundan dolayı kaldırılmıştır. ve sistem üzerine dönmeyecektir. diye bu uslup gördüm arkadaşlar büyük geçmiş olsun.
  • yazık
  • Tekrar yazayım bakalım ne cevap verecekler.

• Keşke paralı getirseler ayda 5 defa sınırsız çekeriz onada gerek yok şu an zaten bug var sistemde ayda 1 kez kullanabiliyoruz ama herkes için mümkün değil

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cozemedim su bug isini

Bende bu roket sayfasi hic gorunmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ugrasirsan ve adımları doğru yaparsan roket ekranı geliyor, ama herkeste başarılı olmuyor.

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    abartmıyorum belki 4 saat aralıksız denedim ama üye giriş bilgilerinizi yazın ekranından başka birşe gelmiyor
  • bir yerde eksik yapıyorsunuz, size özel msj attım.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam bilgileri eve gecince atacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.