Şimdi Ara

TTNet ping yeter artık 2 aydır bıktırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mb sınırsız kullanıcısıyım. online oyun oynuyorum, 10 dakikada bir ping 500-600 lere yükseliyor. arada eski haline dönüyor. hiç sabit kalmıyor. bu aşağı yukarı 45-50 gündür böyle. 1-2 saatlik emeğimiz boşa harcanıyor.... Verdiğimiz paranın kime neye gitti belli değil,

Yaklaşık 14-15 müşteri hizmetleri ile konuştum, hepsinin konuştuğu şey aynı. hız değerleriniz normal gözüküyor diyor. modeminizi açıp kapatın diyor. sanki karşımdaki canlı müşteri hizmeti değil de, kayıttan konuşma yapan sekreter kaydı gibi. Sorunum hız ile değil, ping sorunu olduğunu ifade etmeme rağmen hala aynı hikayeyi anlatıyorlar.

Türk Telekom'un Fatih'teki şubesine gittim, orada santral ile konuşmak istediğimi söyledim, oraya da vasıfsız bir eleman oturtmuşlar masabaşına; bana "hızınızı yükseltin isterseniz daha iyi olur" diyor. Te allahım bana sabır ver...

Bana akıl vermeyin. Bana hizmet verin. 2-3 yıl önce 2 mb ile daha rahattım, şimdi 8mb ile yerlerde sürünüyorum.

Saatlerce emek verdiğimiz bişey sizin ihmalkarlığınız yüzünden yok olup gidiyor. Bezdirdiniz beni.

Ayda 70 lira para veriyoruz. Verdiğiniz hizmet 0'ın altında.

Bu ping sorunu artık kafayı yedirtecek bana.

Acil yardım talep ediyorum......... Teknik bilgisi olan bir yetkili varsa; yardımcı olursa çok sevinirim.

• online oyun oynayan herkes aynı sorundan şikayetçi. ping sürekli dalgalanıyor. online oyun oynarken lag yüzünden bir gram zevk almıyorum oyundan.daha önce 55-60 dan aşağı düşmeyen pingim 80 den den aşağı düşmüyor. oda sürekli oynuyor. 80-90-120-170 uçup gidiyor. şu 2-3 ay içinde ne yaptılarsa felç ettiler bizi.
  • Hızla ping arasında bir bağ yoktur. Siz en güzeli Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın internetten, ekip gelsin, fiziksel donanımı kontrol etsin. Portta sorun olabilir. Belki sizin bilgisayarınızda sorun olabilir. Birçok etken var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Hızla ping arasında bir bağ yoktur. Siz en güzeli Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın internetten, ekip gelsin, fiziksel donanımı kontrol etsin. Portta sorun olabilir. Belki sizin bilgisayarınızda sorun olabilir. Birçok etken var yani.

abi aynı şeyi söyledim Türk Telekom Fatih şubesine.. Afedersin bir boktan anlamayan elemanı oturtmuşlar oraya. Müşteri hizmetleri. Önünde bir bilgisayar. Bir masa. Al sana yetkili. Aklı bir karış havada 20lik kız Bana hızını yükselt diyor. 3 gramlık beyniyle. Benim sorunum hızla değil ping ile dedim. Numaramı aldılar daha arayacaklar. Bugün gene gidecem.

fiziksel donanım olarak neyi kontrol etmeliler biliyorsanız detaylı söylermisiniz bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 15 Ocak 2014; 10:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Hızla ping arasında bir bağ yoktur. Siz en güzeli Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın internetten, ekip gelsin, fiziksel donanımı kontrol etsin. Portta sorun olabilir. Belki sizin bilgisayarınızda sorun olabilir. Birçok etken var yani.

abi aynı şeyi söyledim Türk Telekom Fatih şubesine.. Afedersin bir boktan anlamayan elemanı oturtmuşlar oraya. Müşteri hizmetleri. Önünde bir bilgisayar. Bir masa. Al sana yetkili. Aklı bir karış havada 20lik kız Bana hızını yükselt diyor. 3 gramlık beyniyle. Benim sorunum hızla değil ping ile dedim. Numaramı aldılar daha arayacaklar. Bugün gene gidecem.

fiziksel donanım olarak neyi kontrol etmeliler biliyorsanız detaylı söylermisiniz bana.

bence hızınızı düşürtün ping değerleriniz düzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

quote:

quote:

bence hızınızı düşürtün ping değerleriniz düzelecektir

Hızla ping (daha doğrusu latency/gecikme) arasında bir bağ yok diyorum :)

• WapTRyphoon kullanıcısına yanıt
    Kendi bilgisayarınızda ve modeminizde problem olmadığına eminseniz, geriye sadece bağlı olduğunuz port kalıyor. Portta fiziksel bir arıza olabilir, belki de yazılımsal sıkıntı vardır. Tabii bunu ancak Telekom teknisyeni anlar. Dediğim gibi siz internetten "faks/data arızası" gibi mantıklı bir şey seçin, zaten gelmeden evvel sizi arayacaklar. Telefonda derdinizi anlatırsınız, özellikle bilgili birisiyle görüştürsünler sizi. Biraz uğraştıracak gibi görünüyor ama çözülmeyecek bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç mbit yeter?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hatınızın altyapısının 8mbps hızı desteklemediğini düşünüyorum bende, hat değerleriniz ucu ucuna kurtarıyorsa hızınızı 6mbps ye çektirerek deneyebilirsiniz
  • arıza kaydı bıraktım, teknik ekip arayıp benden randevu alıp; müsait bir gün gelecekmiş. bakalım..
  • ...... evlatları halen arıyacaklar. noktalı yerlere aklınıza ne gelirse onu koyabilirsiniz.
  • Sorması ayıp biz nasıl online oyun oynucaz, hadi onu geçtim nasıl surf yapıcaz?
    Neyse 2 sene sonra kurtuluyorum bu seref yoksunlarından..

• quote:

Aklı bir karış havada 20lik kız Bana hızını yükselt diyor. 3 gramlık beyniyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Sorması ayıp biz nasıl online oyun oynucaz, hadi onu geçtim nasıl surf yapıcaz?
    Neyse 2 sene sonra kurtuluyorum bu seref yoksunlarından..

2 aydır saatlerce emek verdiğim oyun, bu akılsızlar yüzünden bok oluyor..

burada ttnet görevlisi yok mu.........?..........

istanbulun göbeğindeyiz, Fatih'te..............

burası böyleyse diğer yerler nasıldır ....

• ................................
  • Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu'na şikayetimi yaptım... Bakalım ne yapacaklar.
  • quote:

...... evlatları halen arıyacaklar. noktalı yerlere aklınıza ne gelirse onu koyabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.