Şimdi Ara

Ttnet ping problemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır ttnet abonesiyim. Zaman zaman çeşitli sorunlar yaşadık ama genel olarak internet sorunsuzdu. Yalnız son aylarda online oyunlarda sorunlar yaşamaya başladım özellikle son 1 haftadır cs:go'da ping sabit 100-120 bazen daha da artıyor ama 100'ün altına hiç düşmüyor.

Hız testi yaptığımda pingim 25 ms çıkıyor. Normalde 7ms çıkardı. Pingim çok yüksek değil ama sorunun bunla alakalı olduğunu sanıyorum. Bugün yan komşunun internetine wifi ile bağlanıp hız testi yaptım onun pingi de 7ms çıktı ardından cs go denedim pingler hep 50-60 arası.

Benim için hızla birlikte ping de çok önemli ve teknik desteği olmalı bir sağlayıcının. Ttnet'in teknik destek diye bir hizmeti yok. Daha önce bağlantı kopma sorunumuz vardı bi gider 15 saat gelmezdi haftalarca sürdü bu sorun defalarca aradık bir kere bile teknik ekip gelip bakmadı. Bu konuyla ilgili de ttnet'i aradığımda "bizim ping sorunuyla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok modem üreticinizle görüşün" gibi duyabileceğim en salak cevabı aldım.

Bu sorun ne olabilir? Acaba portu mu değiştirmişler eğer öyleyse verimli bir porta nasıl geçiş yaparım? Gördüğüm kadarıyla hepsi aynı şeyin laciverti ama daha iyi teknik servisi olan bir sağlayıcı varsa direkt ttneti iptal edip ona geçebilirim. Allah belasını versin böyle firmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 28 Temmuz 2016; 13:37:39 >

• Benim son 2 gündür çok yüksek pingim var en düşük 55 gördüm. Bu akşam aynı şekilde 250 gördüm. Ve hala çok çok yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    4 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.