Şimdi Ara

TTNET ONLİNE İŞLEM MERKEZİ (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

online işlem merkezine giriş yapıyorum ancak şu konudaki gibi görüntülenmiyor.

alt alta yazılar seklinde görüntüleniyor neden acaba ?

böyle görüntüleniyor .

TTNET ONLİNE İŞLEM MERKEZİ (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

edit : çözüm basitmiş aslında. Online işlem merkezi hesabınızdaki e postayı müşteri hizmetlerinden değiştiriyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Eylül 2012; 20:17:45 >

• Merhaba,

Bunun çözümü kayıtlı mail adresini değiştirmeniz. Ben de yaklaşık 2 sene önce yaşadım bu problemi. Ttnet ile görüşmelerim sonucu bir türlü halledemedik. En sonunda bilgi işlemden aradılar beni. Araştırmışlar. Kayıtlı mail adresini değiştirmeniz gerekiyor dediler.Online işlem merkezi üyeliğimi kapattılar yeni bir mail adresi ile üyelik aldım. Ve düzeldi.

Online işlem merkezine tıklayınca tek şifre sayfasına yönlendiriyor sürekli. Çözüm de anlattığım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Merhaba,

Bunun çözümü kayıtlı mail adresini değiştirmeniz. Ben de yaklaşık 2 sene önce yaşadım bu problemi. Ttnet ile görüşmelerim sonucu bir türlü halledemedik. En sonunda bilgi işlemden aradılar beni. Araştırmışlar. Kayıtlı mail adresini değiştirmeniz gerekiyor dediler.Online işlem merkezi üyeliğimi kapattılar yeni bir mail adresi ile üyelik aldım. Ve düzeldi.

Online işlem merkezine tıklayınca tek şifre sayfasına yönlendiriyor sürekli. Çözüm de anlattığım gibi.

anladım deniyeceğim teşekkürler.
  • müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturdu.
  • 2 gündür bir çözüm üretilmiş değil , geri dönüşde olmadı. aradım çalısmalar devam ediyor diyor.
  • umarım hallolur. dediğim gibi bana mail adresinizle ilgili bir sorun olduğu için oluyor dendi. başka bir mail adresi almanız mümkünse öyle deneyin dediler. ve o şekilde halloldu.

çok küçük gibi görünse de gıcık eden bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

umarım hallolur. dediğim gibi bana mail adresinizle ilgili bir sorun olduğu için oluyor dendi. başka bir mail adresi almanız mümkünse öyle deneyin dediler. ve o şekilde halloldu.

çok küçük gibi görünse de gıcık eden bir sorun.

üyelik düzenleme kısmından e posta yı kendim değiştirsem düzelir mi acaba ?

edit : e posta değiştirip kaydete bastıgımda 404 veriyor site kaydetmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ağustos 2012; 1:23:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun devam ediyor ve ttnet halen çözüm üretemedi
  • Genel bir sorun ve hala mışıl mışıl uyuyorlar. Horlama seslerini buradan duyabiliyorum saygısız beceriksizlerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Genel bir sorun ve hala mışıl mışıl uyuyorlar. Horlama seslerini buradan duyabiliyorum saygısız beceriksizlerin.

• Fiber mi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Fiber mi kullanıyorsunuz?

hayır. 0.90 ile bağlanıyorum.
  • Benimki de Net4 Adsl. Adamlar e-faturayı mail atmayı beceremiyorlar. Tam komedi.

• quote:

Benimki de Net4 Adsl. Adamlar e-faturayı mail atmayı beceremiyorlar. Tam komedi.

net6 benim ki. benim evime basılı geliyor fatura.
    ama son 2 aydır gelmiyor postacıya sordum yollamıyorlar artık dedi.
    otomatik ödeniyor fatura o yüzden sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Benimki de Net4 Adsl. Adamlar e-faturayı mail atmayı beceremiyorlar. Tam komedi.

net6 benim ki. benim evime basılı geliyor fatura.
    ama son 2 aydır gelmiyor postacıya sordum yollamıyorlar artık dedi.
    otomatik ödeniyor fatura o yüzden sıkıntı olmuyor.

Ben otomatik ödemeyi bilerek iptal ettirdim skandalları gördükçe, posta zaten yollamadılar doğru düzgün hiçbir zaman. O yüzden tutarı görmek isterim e-fatura ile.

• şöyle bişey var , Ttnet ile daha önce fatura şoku yaşadığım için internet faturasına 40 liralık sınır koydurdum yani internet faturası 40 liradan fazla gelirse ödemiyor.

normalde benim net6 paketi 26 lira. ama hiçbir zaman 26 ödemedim , faturaya bakıyorum vergisi falan içinde 32, 33 o civarda geliyor.
  • Peki sana ne zamandır e-mail gelmiyor bu fatura ya da geliyor mu?

• yok e postayada gelmiyor online işlem merkezinden bakıyorum mecburen.
  • quote:

yok e postayada gelmiyor online işlem merkezinden bakıyorum mecburen.

Onu bi sorsana adamlara (gerçek adamlardan özür dilerim) neden mail gönderemiyorlar son birkaç aydır? OİM kullanmayan birisi olarak, e-fatura linki TTNET TARAFINDAN KIRILDIĞINDAN beri mail dışında seçeneğim kalmadı da.

• quote:

quote:

yok e postayada gelmiyor online işlem merkezinden bakıyorum mecburen.

Onu bi sorsana adamlara (gerçek adamlardan özür dilerim) neden mail gönderemiyorlar son birkaç aydır? OİM kullanmayan birisi olarak, e-fatura linki TTNET TARAFINDAN KIRILDIĞINDAN beri mail dışında seçeneğim kalmadı da.

olur bir sonraki aradıgımda sorarım.
    üyelik alsana oim'den oradan bakılıyor rahatça

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.