Şimdi Ara

TTNET Netlimitsiz tarifelerdeki ücret farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ Paketi
    8 Mbps'ye kadar / limitsiz
    Ayda 59 TL

    NETDİSK 50 GB (30 Haziran 2012'ye kadar ücretsiz)

    Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı


    NETDİSK Hediyeli ULTRANET LİMİTSİZ
    16 Mbps'ye kadar/ limitsiz
    Ayda 64 TL

    NETDİSK 50 GB (30 Haziran 2012'ye kadar ücretsiz)

    Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı


    Biri 8 mbit diğeri 16 mbit aradaki 5 lira fark normalmi ? eğer normal ise 32 mbit bağlantıyıda normalde 70 liraya vermeleri gerekmiyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 28 Nisan 2012; 15:50:51 >



  • fiber altyapısı olanlardan o fark bile alınmıyor 20 nin üstünde hız verilip eski tarifesinden ücretlendirilenlerde var.fakat AKK olduktan sonra açıkcası 8-16 yada 32 pek bi farkı yok neticede bikaç gün sonra hız hepsinde 1 e düşecek
  • Yani işte ttnet her zaman tutarsız ben 60 lira ödeyeceğim 8 mbit kopa kopa bağlanacağım diğer müşteride aynı ücreti verecek ama ona yakın saha dolabı koymuşlar o 16-20 mbit alacak. ttnet sen kimsin adalet kim sen kimsin eşitlik kim müşeriyi bile seçmek buna denir lanet pislik kurum ne olacak. benim yakınıma saha dolabı koymuyorsan benim suçum neki bana kopan düşük bağlantı veriyorsun ah be ah size bu kurumu satanıda satıpta karışmayanıda adaletsiz devletin adaletli kurumu olurmuki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 28 Nisan 2012; 16:11:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aguila1903

    Yani işte ttnet her zaman tutarsız ben 60 lira ödeyeceğim 8 mbit kopa kopa bağlanacağım diğer müşteride aynı ücreti verecek ama ona yakın saha dolabı koymuşlar o 16-20 mbit alacak. ttnet sen kimsin adalet kim sen kimsin eşitlik kim müşeriyi bile seçmek buna denir lanet pislik kurum ne olacak. benim yakınıma saha dolabı koymuyorsan benim suçum neki bana kopan düşük bağlantı veriyorsun ah be ah size bu kurumu satanıda satıpta karışmayanıda adaletsiz devletin adaletli kurumu olurmuki.

    Neyin adaleti ? 50 gb sonra herkesin 1 mb hıza düşüyor. Ama ben 5 lira fazla ödüyorum. Ne işime yaradı ki 16 mb bağlantı ? Smile adsl ve d-smart'ın kampanyasına geçecektim o da olmadı. Artık yarın 8mb'lik hıza geçmeyi düşünüyorum. Hem ne fark ediyor ki, 50 gb olunca herkesinki 1mbps... Fiber altyapı gelince de zaten otomatikman kendileri yükseltir. Ama o zamana kadar niye kazık yiyeyim. ultranet net limitsiz paketlerin hiç bir mantığı yok.
    netlimitsiz pakete geçinde 24 ay taahhüt yaptırıp 52 tl öderim en azından. TTnet yasal hırsızdır. Yaptığı devlet eliyle hırsızlıktır. Çağ dışı bir hizmet ve altyapıyla astronomik paralar almaktadır.
    Geri kalmışlığın sonuçları...




  • ttnet te mantık aramak saçma

    bir ara 100 mbps 4-5 gigabyte kotalı internet satıyodu sanırım

    çok yoğun ilgi görüncce tabi kapattılar tarifeyi
  • altyapısı 16mbit desteklemeyen o kadar çok yer var ki 70 lira yapsalar buralardan pazar çıkaramazlar :)
  • hız da çok önemli değil ki adil kullanım kotası aynı sonuç olarak hepsinin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o fark sadece ilk 50 gb icin o yüzden o yüzden buyutulcek birşey yok bence.netlimitsiz kullanin bosyere 5 tl fazla vermeyin.
  • hatta hızlı olması daha kötü şevke gelirsin kota daha çabuk dolar.şimdilik en mantıklısı NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ yapacak bişey yok ttnet dışında seçeneği olmayanlar için
  • Bu en çok online oyun oynayanların, nette beklemeden anında görüntü almak isteyenlerin ( online video izleyenler vs ) işine geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.