Arkadaşlar 16 mbps full limitsiz paket kullanıyorum. Aylık ödediğim fatura 97 tl civarı. Altyapı 8 mbps desteklediği için paketin hızından yararlanamıyorum. Çok da takmıyorum bu konuyu, bana gelen internet 6mbps dolaylarında. Normal şartlarda youtube dan 1080p video takılmadan izliyorum. Öyle anlar geliyor ki 360p de bile takıldığı zamanlar oluyor. Yurtdışı çıkışları, yoğunluk vs diye bu konuyu da takmamaya başladım. Daha sonra faturaya ek 9tl tablet alayım dedim, f,ndeks miymiş neymiş düşükmüş notum vermediler. Dedim ben kredi kartı kullanmıyorum, bir yere borcum da yok, 97 lira fatura ödüyorum düzenli olarak, fakat ne hikmetse 9 tl lik tableti vermiyorsunuz.Bunu da takmadım alıştı bünye. Önceden Twitch de 360p oyun videolarını canlı izleyebiliyordum arada kasıyordu ama bu kadar kazık girdikten sonra bünye onu da takmıyordu. Canlı yayın bittikten sonra 720p takılmadan izliyordum. Bu yüzden canlı yayından sonra izlemeye başladım. Fakat artık iyice abarttı TTnet. Arkadaşlar Twitch de videoyu açmamak nedir ya. Komple twitch videolarına da mı sınırlama getirdi. Hiç mi vicdan yok sende TTnet. Videoyu açmıyor bile bekliyor. Dedim sorun bendedir, internet hızım 6 mbps, vpn değiştirip denedim 360p takılmadan açıyor. İlla ücretli vpn mi alalım ?bi ton para verip kullanmamak nedir ya ?