Şimdi Ara

TTnet nakil ve Kablo hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben TTnet abonesiyim 16mbit internet hizmeti alıyorum..
    Ancak Altyapısal ve santral'e mesafe uzaklığından ötürü 3 mbit hız alıyorum.
    Defalarca aramama rağmen yukarıda bahsettiğim etkenleri bahane ederek en fazla 5.5 mbit alacağımı söylediler ve kapıya gelen servisle de bunu teyit ettim.
    Benim isteğim bu hızı alabilmek zaten hizmetlerinden yararlanmaıyorum bari max. değeri alabileyim...
    Şimdi yukarıdaki soruna bağlı olarak bir de şöyle bir detay var aynı ankastreden bir alt katımda oturan kişide hizmet alıyor ve internet hızı 6mbit geliyor yaklaşık..
    2 haftasonra taşınacaklar, ben nakil yaptırarak bir alt katın ankastreye bağlı olan kablosundan ya da girişinden kendime hat çektirebilir miyim ( apartman bizim ) yani böyle bir seçeneğim varsa
    sorun olmayacaktır..
    bir diğer detay ankastreden içeriye 2-3 metrelik bir mesafe var telefon kutusu gibi birşey var oraya kablo geliyor ben geçen yıl o teelfon kutusundan eve kadar kabloları yenilettim acaba o ankastre-telefon kutusu arasındakı kablolarda sorun olabilir mi ? değiştirmelimiyim...

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini at.
  • Buyrun.
     TTnet nakil ve Kablo hat
  • BayaT EkmeK B kullanıcısına yanıt
    Degerler kotu santrale uzaksin kayit birak bir baksinlar genede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu söylediklerini daha önce yaptım evet uzak baya ama benim alt katımda oturan adam nasıl hızlı kullanıyor interneti ben o eve nakil yaptırsam düzelme olur mı ?

• Değerleriniz çok kötü. Ankastreden evinize gelen kabloları sanırım yeniletmişsiniz. Onlarda pek sıkıntı yoktur da ankastre iyi durumdamı acaba, orası pas küf kablo karışıklığı vs. varsa orası da etkileyebilir. Eğer iç hattınız ve ankastre sıkıntısız ise Turk Telekom tarafında kablolarda bir sıkıntı olabilir. Farklı bir kablo çifti deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirler ama çok da ilgilenmeyeceklerdir.
  • Kablolar bina içinde bi kutu var onla modem arasında yenilendi o kutu ve ankastre arası eski ve ankastre çok eski 15 20 yıllık vardır herhalde
    Yenilenmesi zahmeti ve uzun iş mi bunu söylesek yapmazlar mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber hatta vdsl modem takma ??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Nakil yaptirma gibi birsey yok hattin yeri degisir gerekli gorundugunde.

• port değişikliğinden mi bahsediyorsunuz ? bunu ben defalarca istedim ama hep oyaladılar. eğer söylediğiniz buysa.

karşı komşum 7 mbit

4 blok ötede bir binada 10 mbit internet var..
    Port degil kablonun yerini degisirler gelen ekipden rica edin.

• Ankastre'deki kabloyu değil mi ? Teşekkür Ederim. Bilgilendirme için.
  • Aynen farkli bir yere baglasin ricada bulunun gelen ekip iyiyse kirmaz sizi.

• Çok Teşekkür Ederim. Deneyeceğim ve buradan sonucu yazarım.
  • Onemli degil sorunu cozmezler ise bir sekil bakariz sen o komsunun degerlerinin resmini cek goster seninkinle beraber umarim yapar kimi useniyor degisime tabi kutuda bos yer varsa degisim yaparlar.

Zayiflama cok fazla pek bir farkolmaya bilir ama sen sansini dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 9 Ağustos 2015; 18:22:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.