Şimdi Ara

ttnet mi server sorunu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu çıldırmak üzereyim ne karakter hareket ediyor, ne adam gibi oyun oynanıyor... lag lag lag disconnect disconnect disconnect.. ne yine bunun derdi.. sabahtan beri her oyun loss prevented..

• Aynısı bende var , noldu bilmiyorum
  • Ne facebook giriyor.Ne msn.Oyunda girmiyor.Girersede hareketsiz kalıyor.Anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Ne facebook giriyor.Ne msn.Oyunda girmiyor.Girersede hareketsiz kalıyor.Anlamadım gitti.

aynı şekilde, facebook falan da girmiyor bende lolde de problem var.
  • Geçen hafta bana olmuştu sıra sizde. Kısacası TTNET'e geçerken 2. kez düşünün.
  • Aynı sorun malesef bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saiansakulta

quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Ne facebook giriyor.Ne msn.Oyunda girmiyor.Girersede hareketsiz kalıyor.Anlamadım gitti.

aynı şekilde, facebook falan da girmiyor bende lolde de problem var.

En kısa zamanda düzelir umarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıldırmak üzereyim zaten. adamları daha geçen gün aradım 15-25 ms olan ping 50-55 çıkıyor diyorum, bana sorununuzu detaylı bi şekilde anlatır mısınız diyo. ping nedir biliyor musunuz diyorum, anlatırsanız yardımcı olmaya çalışcam diyo. ağzımı bozcam hatırladıkça sinirleniyorum. bu teknik ekiplerin neden teknik bi terimden haberi yok yahu. özellikle bayanlar bunu çok yapıyor. anlayan birisine bağlayın diyince de ben yardımcı olcam şuan diyor. iyi de yardım edemiyosun ki yardımcı olasın daha terimden haberin yok. neyse konuştum biriyle daha anlattım sorunu dün düzelttiler, bugün yine aynı. kasti mi yapıyolar bunu yeminle bi gün arayıp ne var ne yok dökcem içimi. sonra al başına belayı.
  • Sabahtan beri aynı sorun bi oyundan 2 defa attı 3 kere hareket edemediğim için öldüm
  • düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

düzeldi

tekrar bozuldu
  • maçlar loss forgiven oluyorsa server sorunudur
  • ping sorunu da var ama ya, normalden 30-40 daha fazla hatta bazen daha da artıyor
  • ttnetın yurt dısı cıkıslarında sorun varmış diablo baslıgındada isyanda herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

düzeldi

Bende düzelmedi
  • http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

2596662 n1-Gayrettepe-Pop 14.06.2012 12:41 14.06.2012 12:41 DNS Server Problemi Yurtdisi DNS Serverlar Problemi

sabır diyoruz..
  • oyunu bırakmıstım dayanamadım gene ındırmeye calıstım 100 saat falan dıyor ole takılıyoruz. TTNET sanırım
  • Streamları da açamıyorum ben saçma salak işler.
  • şuan server kaynaklı sorun çözülmüş gözüküyor, tek sorunumuz ttnet her zaman ki gibi
  • herkesin aynı anda oldu sanırım bi 5dk düzeldi oyuna geri dönüp sizde düştünüz mü oyundan diye sorduğumda hayır sadece sen düştün cevabını aldım ttnete en içten küfürlerimi sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eu]MoRTaLL -- 14 Haziran 2012; 13:17:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.