Şimdi Ara

TTNET kapattırıp 3g ile internete girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet 6g kotalı internet kullanıyorum. Aylık 2-3 gb bir kullanımım var. Sabit hattı hiç kullanmıyorum. 55 civari bir parayı ödemek durumunda kalıyorum. Bunun yerine 3g modemler ile bağlanmayı düşünüyorum. Fakat şikayetlerde süpriz kota aşımları ve yüksek faturalar olması beni korkutuyor. Hangi operatör bu konuda daha az süpriz yaratıyor. Operatörün hesapladı kota ile bilgisayardan takib edilen kota hangisinde daha yakın çıkıyor. Fiyat olarak avea taraftar paketleri 4gb için 19+5 tl uygun gözüküyor. Tavsiye edermisiniz

• Kullanımızı dl ve ul toplamı şeklinde hesaplarsanızmobil internette kullanacağınız miktarı öğrenirsiniz...Mobil internette hem gelen hemde giden veri kotadan düşüyor...Bunuda gözönünde bulundurun...

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/ttnet_mobil_3g_taahhutlu.shtml

modemide yanında veriyor ama tabi bunun içerisine telsiz vergiside girecek sonra...ayrıca adsl abonesi birini bulup onun üzerinden almanız gerekiyor...
  • Taraftar paketleri son derece hesaplı görünüyor.

TTNet kota sorgulama ekranınızdan son üç ayki upload+download toplamınıza bakın ona göre 5GB ya da 8GB'lik paketi seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 26 Kasım 2011; 12:46:51 >
  • Netlimitsiz 8gb ile devam et, telefon hattını da standart tarifeye geçir oldu bitti, özgürlük
  • Kota sorgulamada son 3 ay Upload+ downlaad toplamı genelde 3gb civarında. Korkum mobil internette geçince kota aşımı şoku yaşamak. Faturasız data hattı satın alınıyor galiba. Faturasız daha hattında kota aşımında otomatik olarak internet kesiliyormu yoksa eksi bakiyeyemi düşüyor merak ediyorum doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.