Bugün babamı ttnet'den arayıp birkaç aydır internet kotamızı çok aştığımızı 75 GB kotaya geçmemizi (şu an kullandığımız 50 GB kotalı) yoksa böyle devam ederse internet hizmetinin kesileceğini söylemişler. Böyle bir saçmalıktan haberi olan var mı? Benim bildiğim adil kullanım kotasından sonra zaten hızı düşürüyorlar ve bu hizmet "sınırsız internet" olarak geçiyor. Biraz araştırma yaptım ama bir şey bulamadım.
Arayan numara ne? Taşeron olma ihtimali yüksek, bunların söylediği yalanlarla uzaya yol olur Parasını verdiğiniz interneti usulsüz paylaşım (komşularla paylaşma, bu da ancak dışarıdan kablo geçtiği tespit edilirse) yapmadığınız sürece kesemezler.
türk telekomdan gelen aramada bunu söyleyemezler o kadarda değil 444 lü numarası dişinda ttnet adına kim ararsa arasın umursamayın büyük ihtimal sizin bölgenize bakan firmadan aramışlardır dilediğiniz gibi kullanın öyle bi saçmalık yok az kullanın ne demek parasını veriyorsun kullanıyorsun azı çoğu mu var
erkaninn59
kullanıcısına yanıt
Taşeron sahtekarlıklarıyla ilgili kapsamlı bir konu hazırladım ama maalesef rağbet görmedi, 3-4. sayfalara geriledi. Arayan numara ve içerikleri toplayıp uyarı amacıyla paylaşmayı düşünüyorum , bu veriler elime geçtikçe güncelleyeceğim.
Dr. Boone
kullanıcısına yanıt
yararlı şeyler genelde geriliyor saçma sapan konularda başta kalıyor konunuzun başa sabitlenmesi gerek önemli bir mevzu aslında ama forum yetkilileri bunu görmüyor herhalde
erkaninn59
kullanıcısına yanıt
Bölüm şu pişmanlıktır, bunu almayın başlıklı benzer içerikli konularla dolunca, bir de bu konularda firma kapıştırması yapılınca durum maalesef böyle oluyor.
Dr. Boone
kullanıcısına yanıt
444 0 375'ten aramışlar. Dediğiniz gibi paylaşma durumu da yok. Şaşırdım böyle bişey duyunca gerçekten. Tarife değiştirtip ileri tarihteki kotasız internetten yararlanmamızı mı engellemek istiyorlar acaba?
Görüşme tarih, saat ve içerik bilgisiyle mutlaka https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden şikayet edin. Yapılan resmen tehdit ve zorbalık. Hiç kimse sizi, parasını verdiğiniz hizmeti kesme tehdidinde bulunamaz. Zaten böyle birşeye kalkışamaz da, gözünüzü korkutarak paranızı gaspetme derdindeler.
Dr. Boone
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Dediğiniz adresten şikayet edicem.
Şunu düşündüm acaba sizi abone yaparken duran yada kotalı paketlerden mi yaptılar bu paketler var ve kullandığımda eğer 50 gb gelirse direk internet kesiliyor.
Eğer AKK'li sınırsız bir paket ise Türk Telekom'u arayıp sizi arayan kişi hakkında şikayet kaydı oluşturun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme