Şimdi Ara

TTNET in İNSANLARI KANDIRMASI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar geçengünlerde ttnetten babamı arayıp yeni kampanyamız var ona geçmek istermisiniz demişler. ben 2mbit sınırsız kullanıcısıydım ve 63TL fatura ödüyodum.

    Adamlar babama NETLİMİTSİZ diye tarifemiz var 8mbit 49TL demişler ve tabikide 15gb kotalı kotayı aşınca 512kb ta düşüyor diye söylememişler. Babamda adamların dediğine inanıp çok sorgulamadan kabul etmiş.

    Ve geçengün bunu öğrendiğimde çok sinirlendim. DOLANDIRICI TTNET bizden aldığı paralarla kendine RANGER ROVER JİP, MALİKANELER, YATLAR, KATLAR aldığı için hiçbirtürlü ALT YAPI GELİŞTİRMESİ yapmıyor yıllardır ve son 4 yıldır bi gelişme yapmıyor. Onun yerine İNSANLARI KANDIRARAK zoraki kotalı internet, özgür olmayan internet kullanmaya zorluyor.

    Bu kadarda çıkar ilişkisi olmazki be kardeşim! Avrupada amerikada internet hızları fiyatlar inanılmaz farklı yani bu kadar mı bilinçlendirilmek istenmeyen, sürekli az ile yetinmek zorunda kalan bir toplumuz?


    Bu NETLİMİTSİZ diyerek insanları kandırması hakkında TTNETe hiçbir türlü dava açılamaz mı? Hukukçu olan veya hukuk bilen arkadaşlara soruyorum?


    Ocak ayında da Quicknetle anlaşmaya çalıştık. Adamlar sitenin kapısına kadar kabloyu çekmişlerdi zaten, gidip site adına konuştum ve herkesin quicknete geçmesi halinde ev başına 1500TL alt yapı kablo döşeme parası istediler.. Doğal olarak herkes YUHH!! dedi.

    Valla gitcem japonyaya taşıncam sonunda... nedir bu insanların kandırılıp sömürülmesi. HIYAR yerine koyulması!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 30 Mayıs 2010; 5:04:34 >







  • ben kotam 20 gb iken 49 TL'lik netlimitsize geçtim,bağlandığım gün 800 kb ile indiriyordum,
    Kampanya bana güzel geldi.
    Sorun bende galiba.
  • Kardeşim dava açmana gerek yok 440375'i ara '' adil kullanım hakkıyla ilgili bilgi verilmeden Netlimitsiz tarifesine geçirildim bu konuyla ilgili mağduriyetimin giderilmesini talep ettiğini ve ses kayıtlarının dinlenmesini iste'' Eğer ses kayıtlarında bu duru gerçekten babanıza anlatılmamışsa hata mutlak düzeştilir fakat anlatılmış da babanız anlamamışsa ona yapacak bişey yok.
  • Anlatılmamış olması ihtimali çok çok düşük, babanız anlamamıştır.

    Çünkü kampanya onayı veya tarife değişimleri işlemlerinde taahhüt metnini okumaya mecbur Çağrı Merkezi elemanları, okumazlarsa primlerinden kesiliyor bu, maaşını düşük alıorlar. Hatta bir mahkeme durumu olsa direkt onlar yanar, telekom değil.

    Ama müşteri ne yapıyor, bu uzun metinler onlara o kadar sıkıcı geliyor ki, duyuyor ama dinlemiyor, sonunda "ONAYLIYOR MUSUNUZ?" sözüne dikkat ediyor sadece, "EVET ONAYLIYORUM" deyip hiç anlamadığı kampanyayı veya tarifeyi kabul etmiş oluyor.

    Bu konuda da Telekomun elinden bir şey gelmez, on kere okuyacak hali yok koca metni. Metnin içinde zaten Adil Kullanım Hakkı uygulamasına dair açık bilgiler var, hiç bir kelime oyunu yok.

    Ses kaydını buldurun, göreceksiniz ki, eğer ÇM elemanı eşşek değilse, okumuştur metni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.