Şimdi Ara

Ttnet'in 15 günde geçiş gerçekleştirememesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ttnet'e geçiş gerçekleştirecek arkadaşların öncelikle okumasını tavsiye ederim.Ne,nasıl olacak bilin,en azından fikir versin.
    Daha öncesinde Ttnet 51 tl'ye 16 mbit'e kadar net+ telefon kampanyası başlıkla açtığım konuda belirtmiştim.
    Sol avcı tarifesinde 35 tl 8 mbit'e kadar ödediğim ücretten memnundum.
    Ama hem evdeki kullanımdan kaynaklanan hız yetersizliği hemde ttnet'e ödediğim en az 23 tl ücret yüzünden yeter artık dedik.
    23 ağustos itibariyle Sol taahhüdüm bitecekti.

20 ağustos itibariyle ttnet ile 51 liralık kampanyaya anlaştık.
    Gerek ttnet müşteri hizmetlerinin temmuz ayı ortasından beri telefonla günün farklı saatlerinde araması,gerekse de fiyatın (net + telefon) toplamda daha uyguna gelmesi işimize geldi ve o yüzden onayladık.
    Bu arada aklımda turknet'in 49 tl'lik aynı kampanya artı her yöne 3000 dk görüşmeli paketi vardı ama ttnet ismi ve 4 sene önce kullandığımız için 2 tl sorun etmedik.
    M.hizmetleri toplamda evrakların ulaşması ve aktarımın gerçekleşmesi için gerekli sürenin 4-5 gün olabileceğini söyledi.
    Ek olarak pakete ilk ay 15-20 tl civarı vergi gibi bir şey ekleneceğini de belirtti.(Tabi biz başvuruyu yaptığımızda değil de,ne zaman geçiş yapacaksınız diye aradığımızda bu bilgiyi verdiler bize !!! )
    Bekle bekle bekle.
    Şikayet kayıtları oluşturdum,geri dönüş yapın dedim sonuç alınamadı bir türlü.
    (Geri dönüş yapılan aramalarda telesekreter arıyor ve m.hizmetlerinden memnun olup olmadığıma dair 1 ile 5 arası puan vereceğim 3 soru soruyor !!!)
    En sonunda dediler ki ''evraklar elimize ulaşmadı''.Biz evrakları 1 haftadan fazladır kargocuyla gönderdik,nasıl ulaşmaz.
    ''Kargoyu arayın neredeymiş sorun'' dediler.Kargoyu aradık ''ttnet'ten,evrakla alakalı bir numara almamı ve o numara üzerinden evrakların nerede olacağı bilgisini öğrenebileceğini'' söylediler.
    Ttnet'i aradım ''öyle bir numara yok'' dediler.Kargocu elemanı aradık ''ben il telekom'a götürdüm ertesi günü'' dedi.
    İl telekom kargocu aracılığıyla bana,''evrakların kendilerinde olduğunu ama telefondan kayıt yapıldığı için buradan evrak girişi yapamayacağını ''söyledi.
    Ttnet'e sorduğumda ''bilmiyoruz,görünmüyor,burada kaydınız var,bekliyoruz'' dediler.
    İl müdürlüğünü tekrar aradım,''telefondan işlem yapmıyoruz'' deyip suratıma kapattılar.
    İl müdürlüğüne gittim ve bir bayanla görüştüm.Kendisi de başka birimlerle görüştü ve en sonunda ''geçişin gerçekleşemediğini'' söyledi.
    Evraklarım ulaşmış ama sisteme girilememiş.
    İptal edelim dediler,iptal ettim.
    Ttnet'i aradım oradan da iptal ettim.

Bilin bakalım ne oldu ?
    Kaç gündür beni bir birimden arayıp,oluşturduğum şikayet kayıtları hakkında yardımcı olmaya çalışıyorlar.
    İşim bitmiş,olan olmuş,sinir stres,zaman kaybı,sol'a ödenecek fatura derken iyice patladım.Hala daha her şeyi baştan anlatıyorum her seferinde.Ses kayıtlarını dinlemeyip arıyorlar her gün.Mağduriyetim ne olacak,sol'a ödeyeceğim para ne olacak,giden 15 gün,yaşadığım sinir-stres,m.hizmetlerinin sonuca ulaşmak yerine şikayet kaydı alıp konuyu bitirmesi ne olacak diyorum,''Kayıtlar incelenip sonraki müşterilerde bunların yaşanmasının önüne geçilmeye çalışılacak'' diyorlar.Benim vaziyete çözüm üreten yok.
    Buraya yazacağımı da biliyorlar.

Turknet'e geçiş işlemlerini başlattım.
    Şuanda çok pişmanım ki bu kadar bekledim ve sırf ismine güvenip 2 tl fazladan vermeyi göze aldım.
    Turknet'te sıkıntı yaşamazsam onu da kendi konusunun altına yazacağım.

Umarım kimse böyle bir durum yaşamaz...

• 2 hafta baglayamadilar bugun gittim sozlesmeyi fesh ettim. uydunete abone olacagim yarin. ttnete bulusailmaz
  • Aynı yoldan geçmisiz, benim geçiş hemen oldu Ttnet'e ama şimdi turk nete geçerken adsl hizmeti alamıyorum. Bu süreçte internet hizmeti aldınız mi onu merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    derniere kullanıcısına yanıt
    Hocam uydunet olsa dk durmam ama yok altyapı.
    Şimdilik gelmesi de beklenmiyormuş.
    Sol fiber olsa yine geçerdim ama yok yani.Onlarda tek müşteri için alt yapıyla uğraşmıyorlar.
    Adsl'e mahkumum anlayacağınız.

derniere hocam ben hala sol avcı tarifesini taahhütsüz kullanmaktayım.O yüzden internetim kesilmedi.
    Geçiş işlemi yaptırdığım için kendim kapattırmadım.
    Kapattırsam demek ki en az 15 gün internet olmayacaktı.
    Ki şimdi de Turknet'e başvurdum evrak gelecek göndereceğim.
    Bu zamanları da eklersek 20-25 gün olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 11 Eylül 2014; 10:19:47 >
  • ttnet kadar uydunet imzada attirmiyor. 1 sayfa imza atip bitiyor is. ilginc
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    hocam sen niye iptal ettin ya bekleseydin internetin vardı nasıl olsa.

ben internetsiz 45 gün beklemiştim nerdeyse ölüm gibiydi.
  • Pazar günü yalın interneti taşımak için Müşteri Hizmetlerini arayıp işlemleri yaptık 3.gün bize sormadan taşıma iptal olmuş gene taşıma talebi oluşturduk, 2 gün oldu. Bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hocam sen niye iptal ettin ya bekleseydin internetin vardı nasıl olsa.

ben internetsiz 45 gün beklemiştim nerdeyse ölüm gibiydi.

galiba bende 45 bekleyeceğim gibi. turknet gibi iş bilmez bir firmaya güvendik kaldık ortada her gün arıyorum 48 saat sonra bağlanacak diyorlar, sakın turk nete'e bulaşmayın.
  • derniere kullanıcısına yanıt
    valla hocam bende superonline kullanıyorum şuan. kasımda taahhüt bitiyor turknete geçicem mecburen böyle pahalıya geliyor üstelik yarı hızı kullanıyorum 8mbit.

geçiş süresince superonline açık olacağından beklemek çok zor olmaz abartılmadığı sürece ama geçen sefer bende net yoktu o zaman beklemek çok zor.
  • quote:

valla hocam bende superonline kullanıyorum şuan. kasımda taahhüt bitiyor turknete geçicem mecburen böyle pahalıya geliyor üstelik yarı hızı kullanıyorum 8mbit.

geçiş süresince superonline açık olacağından beklemek çok zor olmaz abartılmadığı sürece ama geçen sefer bende net yoktu o zaman beklemek çok zor.

Siz bilirsiniz ama 64 liraya aynı kampanya mevcut superonline da ona geçin bence bu rezillere bulaşmayın benden size tavsiye.
    mantıksız olur hocam ben 58 liraya çok diyorum şuan 64 nedir

geçiş bittikten sonra herşey güzel olur dediğim gibi internet olduktan sonra beklemek çok sorun değil bence..

tabiki bu onları aklamaz 2 gün olması lazım maksimum geçiş işleminin bilemedin 3.
  • quote:

mantıksız olur hocam ben 58 liraya çok diyorum şuan 64 nedir

geçiş bittikten sonra herşey güzel olur dediğim gibi internet olduktan sonra beklemek çok sorun değil bence..

tabiki bu onları aklamaz 2 gün olması lazım maksimum geçiş işleminin bilemedin 3.

Aynı mantıkla bende geçtim 2 senede 500 lira kar ederim dedim ama 15 günde arama, alternatif internet, işlerim aksaması gibi işer yüzünden artık umrumda değil 10 lira pahalı olsun ne olursa olsun diyorum ama artık geçiş de yapamıyorum.

TTnet'e sinirlendim adsl iptal ettim bunların lafına güvenerek(2 günde bağlanacak dediler.) 15 gün oldu rezil ettiler beni.

Şimdi bunu da iptal ettirip iyice sinir olmak istemiyorum ama 3 ay içinde ilk sorun da neti taşımak için superonline başvuru yapacağım.

ttneti kapatıp başvurmuştum bende superonline'a..

kapanması çok uzun sürdü.. superonline sürekli ttnet'e suç atıyordu. btk ya şikayet falan ettim ttneti öbürünüde çok uğraştım 40 gün.

gittim vınn falan aldım, biliyorum o iş aksaması çok kötü birşey.

superonline bile zorluk çıkarıyor olabilir taşıma konusunda, kimin doğru sölediğini anlamak mümkün değil malesef bu işte.

heryerde bir tanıdığın olacak malesef iyi hizmet istiyorsan.
  • 12 gündür hipernet bağlantısı için bekliyorum pazartesiye kadar bağlanmazsa iptal ettiricem ama konuştuğum müşteri hizmetlerinde ki bayan aktivasyon olmayan hatlarda iptal işlemi yapılamaz diyor. yani ben 3 ay aktivasyon için beklesem de iptal edemeyecekmiyim? çok saçma değil mi? bağlamak için 2 imza bi öpücük. iptal ettirirken kapıda sıra bekle oh ne ala.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Hocam ben öncelikli iptal edeyim diye düşünmedim.
    Vaad edilen zaman geçince herkes gibi m.hizmetlerini aradım ve durum hakkında bilgi almak istedim.
    Hepsi birbirine topu attı.
    En sonunda il müdürlüğüne gittim ve bana iptal edelim sorun çözülemedi dediler.
    O kadar beklemişim,adam gibi dönüp cevap vermemişler,devamlı ben arayıp kontrol etmişim,yeter dedim haliyle.
    Birde diyorlar ki ''Sol'u kapatın öyle işlem yapalım''.
    Hiçbir taşımamda kapatmaya ihtiyaç duymadım,bunda mı kapatacağım ?
    İptal ettiler,Turknet'e başvurdum,evrakları bekliyorum.
    iptal süresi baya sürmüştü bende modeme gelen sinyal kesildi mi?
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam,sinyal kesilme durumu yaşanmadı.
    Hala daha Sol avcı kullanmaya devam ediyorum.
    Turknet'e şans verdik umarım sıkıntı yaşatmaz.
    Yorumlarda kötüleyenler var benimde ilk önceliğim değildi ama ttnet'de adamı kanser ediyor.
    Şans verdik bakalım.
    hepsi aynı ya... bende bekliyorum taahhüt bitsin gerçi herhangi birşey imzalamadım ama yinede kasım'a az kaldı macera aramaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.