Şimdi Ara

Ttnet İle Taahüttüm Sona Erdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayı itibariyle sona erdi.. Başka önerebileceğiniz marka , kampanya var mı? Kotasız düşünüyorum hızı farketmez..

• Uydunet var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım.. Şu an için uydunet , kablonet vb. kullanmıyorum.. Uydunet hediyeli bir kampanyası vardı sanırsam fakat onu düşünmüyorum evde uydu var çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Anlamadım.. Şu an için uydunet , kablonet vb. kullanmıyorum.. Uydunet hediyeli bir kampanyası vardı sanırsam fakat onu düşünmüyorum evde uydu var çünkü..

Demek istediğim TTNET'den memnun değilseniz Uydunet (kablonet)in 80 gb kotalı tarifesini düşünebilirsiniz. 80 gb'yi geçiyor musunuz? Bence TTNET'DEN daha iyi. Modem taahüt vermezseniz 175 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Şubat 2013; 19:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Anlamadım.. Şu an için uydunet , kablonet vb. kullanmıyorum.. Uydunet hediyeli bir kampanyası vardı sanırsam fakat onu düşünmüyorum evde uydu var çünkü..

Demek istediğim TTNET'den memnun değilseniz Uydunet (kablonet)in 80 gb kotalı tarifesini düşünebilirsiniz. 80 gb'yi geçiyor musunuz? Bence TTNET'DEN daha iyi. Modem taahüt vermezseniz 175 tl.

Film falan indirmiyorum.. Ayrıca 175 lira çok fazla, şu an 8gb'a kadar olan tarifeye 60-70 lira falan veriyorum ve daha uygun şeyler arıyorum.. Teşekkürler..
  • hocam turk telekom bayısıne gidin

sabit ücrete çok para veriyorum internette çok pahalı ikisini de kapatmak istiyorum deyin

sadece telekom müdürlüklerinde gerçekteştirilen iptal için gelenlere düzenlenen kampanyalar var

mesela 9 ay taahütlü limitsiz internet 45 lira
    sabit telefon her yöne dakikası 10 kurus
    sabit ücret falan yok gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

bu konuya bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.