Şimdi Ara

TTNET'i iptal edip SOL VDSL'e geçmek istiyorum. Tahattüt ile ilgili sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'in Çiftetelli Kampanyasını kullanıyorum. CS GO'da 2 sene önce 50-60 ping olurken şimdi minumum 150 ping var. Yeter artık dedirttirdi.

20 Ocak 2015 tarihinde başladı tahattütüm. 20 Ocak 2017 tarihinde bitecek. İnternette şöyle bir bilgi var. Tahattüt 1 yılı geçtikten sonra herhangi bir ceza ödenmiyormuş. Eğer öyle ise 20 Ocak 2016'yı bekleyip, ondan sonra geçeceğim. Eğer öyle bir şey yoksa hemen şimdi kurtulmak istiyorum TTNET'den. Bilgi verenlere teşekkür ederim.

• Zaten aynı altyapıyı kullanıyorlar ping yine aynı olacak kendi altyapısı yoksa boşuna geçme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 11 Aralık 2015; 13:52:37 >
  • VeZiLay kullanıcısına yanıt
    Bunun ben de farkındayım ama Superonline ile konuştum, TTNET 10 port verirken biz maksimum 5 port veriyoruz, yoğunluk oluşmuyor dedi. Tabi bu ne kadar inandırıcı orası ayrı bir konu.

Bıktım ciddi manada TTNET'den.
  • superonline Allah düşürmesin hocam
  • Volkansah kullanıcısına yanıt
    sanki TTNet çok iyi allah düşürmesin TTNet eline TTNet daha kötü superonline en fazında adam sinirli konuşmuyor bir gun küfür etcem olsan olacak müşter hizmetlerine
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Ellerine düştük mü hepsi kötü ama süperonline daha bir kötü :)
  • Volkansah kullanıcısına yanıt
    sizi TTNet kadar kötü bir hizmet ver bir firma yok süperonline bençe TTNet'e göre en iyisidir nedeni ise. not internet hattım kapattırdım.
     TTNET'i iptal edip SOL VDSL'e geçmek istiyorum. Tahattüt ile ilgili sorum var. TTNET'i iptal edip SOL VDSL'e geçmek istiyorum. Tahattüt ile ilgili sorum var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ttnet harici isslerde telekom port az oldugundan dolayı port bölme islemi yapabiliyor. 2 kisi ayni bant genisligini somurmeye calisabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Mesajınıza tam bir yorum yapamadım. Superonline'a geçsem pişman olur muyum?
  • Ttnet altyapisini kullanip, diger isslerden hizmet aliyorsaniz pisman olma olasiliginiz cok yuksek

Bu port için söylediklerine pek kulak asmamak gerekiyor o halde.
    2 kişi bir port da hizmet vermesi yasak değilmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 15 Aralık 2015; 17:47:35 >
    Sanmiyorum. Mevburiyet durumunda yapiliyor zaten bu. Cogu santralde portlar yenilendi/yenileniyor ama tt hala eski arizali portlari ttnet harici diger sirketlere dayiyor.

Ozellikle ttnetten gectiyseniz surundurme politikasina maruz kalabilirsiniz

TTNet var fakat iptal ettirdim daha kapatmamışlar nedense
    Normalde basvuru yapar yapmaz erisimi kesiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.